Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Πού μας πάνε; Συλλαμβάνουν όσους έχουν εθνόσημα στο πέτο ή κοντό κούρεμα!



Από το defencenet.gr

"Υπάρχουν σαφείς εντολές από το εξωτερικό να παταχθεί ο εθνικισμός στην Ελλάδα. Αυτά που βλέπετε είναι μόνο η αρχή".

Με αυτά τα λόγια απάντησε ανώτατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας στη δημοσιογραφική διερεύνηση καταγγελιών πολιτών ότι ελέγχονται αν έχουν καρφιτσωμένο στο πέτο τους το εθνόσημο ή φοράνε παντελόνια παραλλαγής ή έχουν τατουάζ με βυζαντινά  εμβλήματα, την ελληνική σημαία κλπ.

Ήδη μία από τις μεγαλύτερες οργανώσεις εφέδρων στην χώρα (οι οποίοι έφεδροι - η μοναδική ελπίδα οργανωμένης αντίστασης ακόμα και αν καταληφθεί εθνικό έδαφος - βιώνουν και αυτοί ένα πρωτοφανές κυνήγι μαγισσών) οι ΜΕΚ (Μονάδες Εφέδρων Καταδρομών) εξέδωσαν δριμεία ανακοίνωση την οποία ανήρτησαν και στο ιστολόγιό τους που καταδικάζουν αυτή την πρακτική.

Στην ανακοίνωσή αναφέρουν ότι  "Όσοι φοράνε το τιμημένο εθνόσημο, μπλούζες με τα διακριτικά επίλεκτων μονάδων του Ελληνικού Στρατού που έχουν υπηρετήσει και τιμήσει ή έχουν πατριωτικά τατουάζ και σύμβολα είναι εγκληματίες και ύποπτοι, άρα πρέπει να κυνηγηθούν να τιμωρηθούν αμέσως ..."

Και συνεχίζουν για την ποιότητα της δημοκρατίας μας η οποία θέλει να μας απαγορεύσει να είμαστε Έλληνες "Αυτή είναι η περίφημη δήθεν δημοκρατία μας που πρέπει να υπερασπίσουμε και να προστατεύσουμε, πώς όσοι αγαπάνε την πατρίδα τους, υπερασπίζονται τις αξίες και τα ιδανικά που τους παράδωσαν με θυσίες και αίμα οι προγονοί τους, πρέπει να ριχτούν στην πυρά και να εξαφανιστούν από προσώπου γης."

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Συγχαρητήρια, μας πιάσατε... Τώρα ας κοιμηθούμε επιτέλους ήσυχοι...

Μετά από την σημερινή απόφαση του κυρίου υπουργού προστασίας του πολίτη (σ.σ. Ν.Δένδιας)   μπορεί πια η κοινωνία μας και όλοι μας, να κοιμούνται ήσυχοι...

Σε συνδυασμό με την βρώμικη προπαγάνδα και παραπληροφόρηση διαφόρων δήθεν ευαίσθητων ενημερωτικών μέσων πληροφόρησης για επικίνδυνες ομάδες εφέδρων στρατιωτικών που “απειλούν την κοινωνία και τον πολίτευμα”, το Ελληνικό κράτος “δικαιοσύνης και δημοκρατίας” έκανε το θαύμα του για να μας προστατεύσει.

Όσοι φοράνε το τιμημένο εθνόσημο, μπλούζες με τα διακριτικά επίλεκτων μονάδων του Ελληνικού Στρατού που έχουν υπηρετήσει και τιμήσει ή έχουν πατριωτικά τατουάζ και σύμβολα είναι εγκληματίες και ύποπτοι, άρα πρέπει να κυνηγηθούν να τιμωρηθούν αμέσως ...

Αυτή είναι η περίφημη δήθεν δημοκρατία μας που πρέπει να υπερασπίσουμε και να προστατεύσουμε, πώς όσοι αγαπάνε την πατρίδα τους, υπερασπίζονται τις αξίες και τα ιδανικά που τους παράδωσαν με θυσίες και αίμα οι προγονοί τους, πρέπει να ριχτούν στην πυρά και να εξαφανιστούν από προσώπου γης.

Όλοι εμείς που αγαπάμε και υπερασπιζόμαστε την πατρίδα μας και παραμένουμε πιστοί στον όρκο που δώσαμε προς αυτήν και την τιμημένοι ένδοξη γαλανόλευκη σημαία μας, πρέπει να τιμωρηθούμε παραδειγματικά και σκληρά.

Οι σκοτεινοί και παγκόσμιοι βρώμικοι κύκλοι που πολεμάνε με λύσσα και μίσος, να εξαφανίσουν και να ξεφτιλίσουν κάθε τι Ελληνικό πάνω σε αυτόν το κόσμο κατάφεραν να απαγορεύσουν μέσα στην ίδια μας την χώρα, να φέρουμε πάνω μας κάθε τι που θυμίζει ή σημαίνει την καταγωγή μας η την Ελλάδα μας.

Αν όμως νομίζουν όμως ότι πέτυχαν και κέρδισαν κάτι, είναι σκληρά γελασμένοι.
Μέσα μας βρίσκεται η αιώνια Ελληνική ψυχή και κυλάει το αθάνατο ελληνικό αίμα και αυτό δεν μπορούν να το αλλάξουν με τίποτε ούτε να το εξαφανίσουν.

Γιατί είμαστε Έλληνες και έχουμε μάθει πάντα παρά όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα να μαχόμαστε το κάθε τι που απειλεί την πατρίδα μας και το Έθνος μας και να βγαίνουμε πάντα νικητές.

Γιατί η Ελλάδα πάντα στην ιστορία, ποτέ δεν χάνεται και δεν πεθαίνει αλλά πάντα ζει αιώνια και πάντα προχωράει μπροστά νικητής και δοξασμένη.

Κάντε ότι νομίζετε και ότι μπορείτε, ένα να ξέρετε, δεν θα καταφέρετε τίποτε, ούτε να τα παρατήσουμε, ούτε να μας τρομάξετε αλλά ούτε να μας νικήσετε.
Είμαστε Έλληνες, απόγονοι ένδοξοι προγόνων και ένα πράγμα ξέρουμε, να μαχόμαστε πάντα υπέρ πίστεως και πατρίδας εναντίων κάθε σκοτεινού και βρώμικου εχθρού που θέλει το κακό του έθνους μας και να βγαίνουμε πάντα νικητές...

Ζήτω η αιώνια ΕΛΛΑΣ
Εκ της Διοικήσεως

Μονάδες Εφέδρων Καταδρομών. Μ.Ε.Κ.

Μια φορά Καταδρομέας, πάντα Καταδρομέας"

Από χθες, πολίτες που φοράνε στο πέτο τους εθνόσημο, παντελόνια ή μπουφάν παραλλαγής, έχουν κοντό κούρεμα, τατουάζ με την ελληνική σημαία κλπ, προσάγονται για έλεγχο και τους παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα.

Επίσης, σπίτια που έχουν βγάλει την ελληνική σημαία, "προσημειώνονται" και ελέγχονται εν συνεχεία οι ιδιοκτήτες τους

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα σπίτια κοντεύουν να μας τα πάρουν, απαγορεύεται ο εθνικισμός και τα εθνόσημα, αντιρατσισμός, αντιφασισμός κτλ.
Μάγκες την πατήσαμε σαν το βάτραχο στην κατσαρόλα. Βράζουμε στον κομμουνισμό!!!

Ξυπνάτε!! Δεν έχουμε δημοκρατία έχουμε κομμουνισμό!!!!

νδ + πασοκ = κομμουνισμός

Ανώνυμος είπε...

Αν έχουμε αγγλικό ή και γερμανικό εθνόσημο επιτρέπεται???

Ρε δεν πάμε καθόλου καλά...
Σε λίγο θα μας στήσουν στον τοίχο και θα έρχονται τα τάγματα αντιφά να μας ''τσακίζουν''.
Μετά τις κουκούλες τους όπως πάντα

Andrew είπε...

Oτι κανανε παλια με τους κομμουνιστες προσπαθουν τωρα να το κανουν με τους εθνικιστες. Γιατι? Ειναι πολυ απλο, ο εθνικισμος απειλει την παγκοσμιοποιηση. Τι θα γινει? Επειδη ο Ελληνας ειναι φυσει αντιδραστικος θα εχει ακριβως τα αντιθετα, απο τα προσδοκωμενα, αποτελεσματα.

Ανώνυμος είπε...

φανταστείτε τι έχει να γίνει αν ο Ελληνικός αθλητισμός διακριθεί σε κάποιο άθλημα και κατέβουμε στα γνωστά σημεία με ελληνικές σημαίες και μπλούζες.

28 Οκτωβρίου και 25 Μαρτίου με ποιο τρόπο θα εορτάζονται πλέον?θα μαζευόμαστε στο σπίτι για καφέ και θα τα λέμε?

Νικόλαος

Δημήτριος Ἀναστασιάδης είπε...

ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΠΗΚΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ.Ο ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΛΔ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ-ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΡΓΟ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ Κ ΠΕΤΑΧΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Ο-Λ-Ο-Υ-Σ!!!

Ανώνυμος είπε...

Δημήτριε Αναστασιάδη έπεσες σε μεγάλη παγίδα διότι πατριώτης και εθνικιστής δεν έχει διαφορά.

Για ορισμένους αναλυτές, όπως Άντονι Σμιθ, Έρνεστ Γκέλνερ, Μπένεντικτ Άντερσον και Αθηνά Λεούση ο εθνικισμός και ο πατριωτισμός δεν συγκροτούν ξεχωριστές κατηγορίες ανάλυσης.

Πατριωτισμός:
Αν και επι της ουσίας πατριωτισμός και εθνικισμός είναι ένα, διότι είναι δύσκολο να αγαπάς το χώμα της πατρίδας σου χωρίς να αγαπάς το λαό σου και τις συνήθειες του, ή να επιθυμείς ξένους επιτηρητές στη χώρα σου και να λέγεσαι πατριώτης, σαν πατριωτισμός θα μπορούσε να οριστεί ο παθητικός, μη επεκτατικός εθνικισμός. Μια έκφραση "καλού" εθνικισμού. Η αξία που έχει ο πατριωτισμός για ένα λαό προσδιορίζει την εθνική ταυτότητα που είναι σημαντική για τη συνοχή του συνόλου. Καθορίζει μια πολιτιστική ομοιογένεια που μας διαφοροποιεί δημιουργικά από τους άλλους λαούς. Η συνείδηση της ιστορικότητας προσφέρει την αίσθηση της αυτοπεποίθησης στα μέλη της κοινότητας με συνακόλουθη την ασφάλεια που προκύπτει από τη γνώση του κοινού παρελθόντος. Παράλληλα ενεργοποιεί την αίσθηση του σκοπού, της συνέχειας και προβάλλει προοπτικές για το μέλλον.

Η ζημιά έχει γίνει στο οτι συνδέθηκε ο εθνικισμός με τον γερμανικό εθνικοσοσιαλισμό.


Ανώνυμος είπε...

http://keed-hellas.blogspot.com/2013/02/blog-post.html

http://defenceline.gr/index.php/news/item/263-efedroi?fb_action_ids=445279902253741&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%22445279902253741%22:125080127662238%7D&action_type_map=%7B%22445279902253741%22:%22og.likes%22%7D&action_ref_map=[]

ΚΕΕΔ . ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ 28.09.2013 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

http://keed-hellas.blogspot.com/2013/08/28092013.html

Δημήτριος Ἀναστασιάδης είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 12:37,ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΣΑΝ ΑΙΡΕΣΗ!!Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΑΓΑΠΗ ΠΡΩΤΑ ΜΕΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΩΜΙΟΙ,ΠΡΩΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ,ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ ΠΤΩΜΑ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ!! http://www.egolpion.com/5FB05C85.el.aspx

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Δημήτρη δεν νομίζω πως ο Σεραφείμ μπορεί να πει κάτι καλό για τον εθνικισμό και ούτε τον συμφέρει διότι θέλει πρώτα τον χριστιανισμό και μετά τον ελληνισμό.

Λίγα λόγια που είπε ο πατέρας του εθνικισμού:

''Καλό είναι το όνομα Χριστιανός, φτάνει να μην έχει κανείς αντίκρυ του Βουλγάρους. Οι άνθρωποι δεν είναι ίσοι μεταξύ τους, γιατί δεν είναι όμοιοι, ούτε μπορούν να γίνουν, ούτε και θα άξιζε ποτέ να γίνουνταν...Το όνομα Χριστιανός σκεπάζει πολλά όντα ανόμοια...Και οι Έλληνες και οι Βούλγαροι είναι Χριστιανοί, αλλά οι Έλληνες δεν είναι Βούλγαροι. Πρέπει λοιπόν κάθε Έλληνας να μάθει να λέγει πως είναι πρώτα Έλληνας και μετά Χριστιανός...'' Ι. ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ  

"Μόνο εμείς, όσοι νοιώθουμε την δική μας την πατρίδα, μπορούμε να νοιώσουμε και των άλλων τις πατρίδες. Πρώτα πρέπει να νοιώσω τον εαυτό μου καλά, έπειτα καλά το έθνος μου και έτσι φθάνω στην ανθρωπότητα. Όσοι λένε πως είναι κοσμοπολίτες και δεν περνούν από όλα αυτά τα στάδια δεν μπορούν να νοιώσουν την ανθρωπότητα".

Δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη να καταλάβουμε για πιο λόγο καταδικάζει τον εθνικισμό δηλαδή τον ελληνισμό ο Σεραφείμ.

Δημήτριος Ἀναστασιάδης είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ!ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ-ΡΩΜΙΟΣ,ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ:ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ Κ ΕΠΕΙΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΩΜΙΟΙ.Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ΡΩΜΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ Η ΚΟΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΟΛΩΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ GOLDEN DAWN ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΒΑΣΙΚΟ:Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,2 ΦΟΡΕΣ.ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΙ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ,ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ Δημήτρη εγώ δέχομαι την Ρωμιοσύνη και την Ορθοδοξία διότι είναι κομμάτι του πολιτισμού , στοιχείο του έθνους μου.
Εσύ Δημήτρη δεν δέχεσαι τον ελληνικο εθνικισμό γιατί στοιχείο του έθνους ειναι και η πατρώα θρησκεία.
Ο χριστιανισμός όμως δέχεται την πολυπολιτισμικότητα και την παγκοσμιοποίηση δεν κάνει διακρίσεις σε φυλή η εθνικότητα.
Δεν μπορείς να αφαιρείς στοιχεία του έθνους κατα το δοκούν. Το ελληνικό έθνος έχει όλα αυτά τα στοιχεία δηλαδή και τους δωδεκαθεϊστές.
Τι δουλειά έχει ένας Έλληνας (της πατρώας θρησκείας) στην Βρετανία; δεν σε καταλαβαίνω. Η golden dawn που κολλάει;

Να σου θυμίσω τον Κολοκοτρώνη:
Ο Κολοκοτρώνης χρησιμοποιούσε τον χριστιανισμό για να εμψυχώνει τον αγώνα, οταν έκανε ζημιά άλλαξε στάση.
"Μόνον εις τον καιρόν του προσκυνήματος εφοβήθηκα διά την πατρίδα μου",
Φώναξε: "Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!" και ξαναζωντάνεψε την ετοιμοθάνατη επανάσταση.

Και λίγο Περικλή Γιαννόπουλο:
''Ο Αλέξανδρος αρχίζει την πραγματική Ελληνική Ιστορία. Ντροπή σας να συζητάτε με το σκυλόφραγκο αν η Μακεδονική σας Γη, είναι δική σας Γη. Και να τον πείσεις, δεν τον πείθεις το Ληστή. Ή μόνος του ή με Σμπίρους βαλτούς θα προσπαθήσει να σας πάρει κάθε Γη. Οι πολιτισμοί που Σας έμαθαν οι δασκαλοτσούτσιδες να προσκυνάτε μπρούμυτα, σας καμπανίζουν κατάμουτρα με άγρια χαστούκια...Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ..! Φυλάττε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδιδάσκαλοι και σαπιορήτορες να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγριες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή - η Φύσις το λέει - κατακτώνται με το Σπαθί. Και έτσι είναι και μόνο έτσι πρέπει να είναι...''  

Οσο για το θέμα της ανάρτησης δεν το έψαξα οπότε δεν μπορώ ούτε να διαφωνήσω, ουτε να συμφωνήσω μαζι σου.

Δημήτριος Ἀναστασιάδης είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 2:56 ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΛΛΟΝ.ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΡΩΜΑΝΙΑ.ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.Η ΡΩΜΑΝΙΑ-ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ "ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ".ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 95% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ!!ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ Π.ΓΙΩΡΓΗ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ!! http://thriskeftika.blogspot.gr/2013/05/blog-post_4786.html

Δημήτριος Ἀναστασιάδης είπε...

ΕΠΙΣΗΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821,ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ:"EMEIΣ,ΟΤΑΝ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ,ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ".Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΗΣ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ.

Δημήτριος Ἀναστασιάδης είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤH GOLDEN DAWN,ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΜΗΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΜΩΣ,Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΟΥΣ ΕΧΩΣΕ ΜΕΣΑ.ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!ΑΡΚΕΤΑ ΣΠΙΛΩΣΑΝ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΑΝ.ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑΙ,ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΤΕ!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Δημήτριε σου επαναλαμβάνω ότι δεν γίνεται να πεις σε έναν που πιστεύει στην πατρώα θρησκεία ή είναι άθεος οτι δεν είναι Έλληνας.
Μπορείς να του πεις ότι δεν είναι καλός χριστιανός αλλά όχι οτι δεν Έλληνας. Ούτε να τον στείλεις στην Χρυσή Αυγή της Βρετανίας επειδή είναι 5% για να είναι ομόθρησκο το κράτος σου.
Εσύ μου έβαλες να διαβάσω κάποιον που καταδικάζει το ελληνικό έθνος και δεν θα σου έβαζα Γιαννόπουλο;

Η δικαστική εξουσία δεν κουνήθηκε όταν η καλή κοινοβουλευτική κυβέρνηση έδινε την εθνική κυριαρχία.
Δεν κουνήθηκε ούτε όταν υποθήκευαν το μέλλον των παιδιών μας σε μια μεταφορά δανείων στο αγγλικό δίκαιο αμετάκλητα και παραιτούμενοι απο κάθε ασυλία. Τώρα ευτυχώς κάνει το σωστό.
Πόσους σκότωσε η Χρυσή Αυγή και πόσους θα συνεχίζει να στέλνει στην απόγνωση και στην αυτοκτονία με την στάση της όχι μόνο η δικαστική εξουσία αλλά όλο το κατοχικό καθεστώς.

Η Χρυσή Αυγή σπίλωσε τον εθνικισμό όχι μόνο τον πατριωτισμό.
Ο εθνικισμός δεν είναι ούτε φασισμός ούτε ναζισμός και πριν μπει η Χρυσή Αυγή στην βουλή δεν θα χρειαζόταν να υπερασπίζομαι το αυτονόητο.