Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΠΟΥΑ ΝΕΑ ΓΟΥΙΝΕΑ: Σκότωσαν τον κανίβαλο «μαύρο Ιησού»



Ο ηγέτης μιας σατανικής σέκτας με βιασμούς και κανιβαλισμούς δολοφονήθηκε στις ζούγκλες της Παπούα Νέας Γουινέας, αφού πρώτα είχε δραπετεύσει από τη φυλακή και είχε δολοφονήσει μια γυναίκα .

Ο «κήρυκας» Stephen Tari, αρχηγός μιας σέκτας με 6.000 μέλη (!) που τον αποκαλούσαν «ο αληθινός Χριστός» και τους εαυτούς τους ως «κορίτσια λουλουδιών» (“flower girls”) ή «μαθητές», είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης αρκετών χρόνων για ένα βάναυσο βιασμό πριν από τρία χρόνια.

Ο 40χρονος, ο οποίος παλαιότερα είχε κατηγορηθεί για βιασμό, δολοφονία και ότι έφαγε (!) τρία κορίτσια μπροστά στα μάτια των μητέρων τους που θρηνούσαν, ήταν ένας από τους 48 κρατούμενους που δραπέτευσε από μια απομακρυσμένη φυλακή μέσα στη ζούγκλα πριν από έξι μήνες .

Ο ηγέτης της σέκτας, ο οποίος φορούσε λευκά ρούχα και έπινε τακτικά το αίμα των "κοριτσιών των λουλουδιών" του, γρήγορα επέστρεψε στο χωριό του, το Gal μετά την απόδραση, αλλά τελικά, μπόρεσε να χαρεί την ζωή του μόνο έξι μήνες.

Αφού σκότωσε μια γυναίκα και προσπάθησε να δολοφονήσει μια άλλη, οι κάτοικοι του χωριού, το οποίο βρίσκεται στην επαρχία Madang, τον έπιασαν τελικά μαζί με έναν από τους μπράβους του και τους χάραξαν μέχρι θανάτου...

Δεν έχει ακόμη καθοριστεί αν η γυναίκα δολοφονήθηκε ως μέρος μιας θυσίας αίματος, αλλά θεωρείται πιθανό ότι ο Tari προσπαθούσε να ‘αναστήσει’ την σατανική του σέκτα με ξόρκια μέσα από την φυλακή.

Μιλώντας στην εφημερίδα Post Courier της Νέας Γουινέας, ο αστυνομικός διοικητής Sylvester Kalaut είπε ότι το Gal ήταν ένα απίστευτα απομακρυσμένο χωριό - τουλάχιστον τέσσερις ώρες με τα πόδια από την κοντινότερη πόλη και είναι προσβάσιμο μόνο με τα πόδια μέσα από την επικίνδυνη ζούγκλα.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το απομονωμένο περιβάλλον παρεμποδίζει τις έρευνες για την δολοφονία και ότι η επίσημη αιτία θανάτου τόσο του Tari όσο και της απροσδιόριστης γυναίκας δεν έχει ακόμη καθοριστεί .

Ο Kalaut είπε επίσης ότι κάθε οπαδός του Tari, θα πρέπει να εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια να συνεχίσει την κανιβαλιστική σέκτα του, αν δεν θέλει να έχει την ίδια τύχη με αυτόν.

Το 2007, εξαγριωμένοι ντόπιοι κατάφεραν να συλλάβουν τον Tari και αφού τον έδεσαν σε ένα κούτσουρο και τον ξυλοφόρτωσαν, τελικά τον παρέδωσαν στην αστυνομία. Αυτό το γεγονός οδήγησε στην καταδίκη του Tari και στην φυλάκισή του με την κατηγορία του βιασμού.

Ο Tari , ή «Μαύρος Ιησούς», όπως ο ίδιος αποκαλούσε τον εαυτό του πολλές φορές, απέκτησε διεθνή φήμη μετά από διαλέξεις που έκανε από ένα βράχο σε ένα ξέφωτο της ζούγκλας και άρχισε να προσελκύει χιλιάδες. Ο ίδιος φέρεται να είπε στους "μαθητές" του, ότι θα λάβουν «δώρα από τον Θεό», εφόσον ενταχθούν στη σέκτα του.

Αλλά ο Tari γρήγορα έπεσε σε δυσμένεια από αυτούς που αρνήθηκαν να τον λατρεύουν ως τον «αναστημένο Ιησού», όταν άρχισε να δελεάζει "τα κορίτσια των λουλουδιών" να έρθουν στη καλύβα του, όπου στη συνέχεια τα σκότωνε κόβοντας τους λαιμούς τους, ενώ στη συνέχεια έπινε το αίμα των κοριτσιών μπροστά στις πενθούσες μητέρες τους .

Με την αστυνομία να αδυνατεί να τον συλλάβει λόγω της δυσκολίας πρόσβαση ςστην περιοχή και του μεγάλου αριθμού των οπαδών του που ήταν πρόθυμοι να τον κρύψουν από τις αρχές, την λύση έδωσαν οι κάτοικοι του Gal.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χμ...
Τώρα θυμήθηκα που μας λέγανε στο πανεπιστήμιο για την ισότητα των πολιτισμών.
Και συγκεκριμένα είχα ρωτήσει τον καθηγητή: "και με την ανθρωποφαγία τί γίνεται; (είναι ισάξιος ο πολιτισμός που προστατεύει π.χ. το έμβρυο από την πρώτη στιγμή της συλλήψεώς του και αυτός που αποδέχεται την ανθρωποφαγία;)
Η απάντηση: "ε τώρα φέρνεις ακραίο παράδειγμα"
(εμ εδώ σε θέλω, μπάρμπα)