Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Έκκληση (σοσιαλιστή) δημάρχου: «Στείλτε τους Τούρκους εγκληματίες πίσω στην Τουρκία!»



Το ακόλουθο άρθρο του δημάρχου Heinz Buschkowsky, δημοσιεύθηκε χθες στην Γερμανική Bild. Ο Heinz Buschkowsky είναι σοσιαλιστής και δήμαρχος του Neukölln, ενός από τα πιο ισλαμοποιημένα μέρη του Βερολίνου και της Γερμανίας. Ο Buschkowsky ήταν ένας από τους λίγους που υπερασπίστηκαν τον Thilo Sarrazin (σοσιαλδημοκράτης πρώην υπουργός Οικονομικών του Βερολίνου που έκανε πάταγο με το βιβλίο του «Η Γερμανία αυτοκαταργείται»). Διάβασε σχετικό άρθρο: Γερμανός σοσιαλιστής δήμαρχος λέει την πικρή αλήθεια για το μεγάλο ψέμα της πολυπολιτισμικότητας

Δήμαρχος Buschkowsky : "Στείλτε τους Τούρκους εγκληματίες πίσω στην Τουρκία"

Βερολίνο, Karl -Marx - Strasse, 16:50 στο Neukölln. Δύο αυτοκίνητα, μια φιλονικία, ένα πληγωμένο άτομο, οι δράστες πιάνονται και μετά την καταγραφή των στοιχείων τους, αφήνονται ελεύθεροι να φύγουν. Όχι πραγματικά. Αυτό ήταν ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας σε περιπολία και το άλλο αυτοκίνητο μια κοινή μαύρη BMW. Τα δύο άτομα στην BMW σκέφτηκαν ότι το αυτοκίνητο της αστυνομίας πήγαινε πολύ αργά για τα γούστα τους, του έκλεισαν τον δρόμο, βγήκαν από το αυτοκίνητό τους και πλησίασε το περιπολικό προκειμένου να " τους κάνουν να καταλάβουν κάτι". Αυτό είναι το πώς λέγεται εδώ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη χρήση βίας, μια αστυνομικίνα χαστουκίσθηκε στο πρόσωπο και τραυματίστηκε ξανά όταν προσπαθώντας να ξεφύγει την χτύπησαν με την πόρτα του αυτοκινήτου.

Εβδομήντα άνθρωποι παρακολουθούσαν την σκηνή σαν να έβλεπαν το παογευματικό τους ψυχαγωγικό ‘show’. Κανείς δεν παρενέβη. Χρησιμοποίησαν τα κινητά τους τηλέφωνα για να καταγράψουν την σκηνή.

Όταν ήρθε ενισχύσεις από την αστυνομία, η τάξη αποκαταστάθηκε. Ξέρετε άλλη χώρα στον κόσμο όπου οι άνθρωποι επιτίθενται στην αστυνομία, προκαλούν σωματικές βλάβες και έχουν τη δυνατότητα να φύγουν χωρίς να συμβαίνει τίποτα;

Ένα μήνυμα της συνθηκολόγησης

Οι προσβολές και αντίσταση κατά πυροσβεστών και αστυνομικών, ναι, ακόμη και η απελευθέρωση κρατουμένων, είναι ένα αρκετά συνηθισμένο καθημερινό φαινόμενο. Το κρατικό μονοπώλιο στην εξουσία δεν είναι αποδεκτό πλέον από ένα τμήμα του πληθυσμού. Και αυτό δεν είναι κάτι νέο.

Αυτό που είναι καινούργιο, είναι η ανοιχτή επίθεση σε περιπολικό της αστυνομίας χωρίς καμία πρόκληση. Υπάρχει τώρα ένας τρόπος για να εκφράσετε την περιφρόνησή σας για μια κοινωνία και ένα κράτος με ένα σαφέστερο τρόπο.

Η αστυνομία ενσαρκώνει το κράτος και την κοινωνία. Όποιος της επιτίθεται, επιτίθεται σε όλους μας. Και αν αυτό γίνεται η καθημερινότητά μας, τότε βασιλεύει η βία. Όποιος μπορεί να χτυπήσει γρηγορότερο και σκληρότερα, θα καθορίσει τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Ο υπουργός εσωτερικών υπηρεσιών για το Βερολίνο καταδίκασε το παράπτωμα και πιστεύει ότι είναι καθήκον όλων μας να καταδικάσουμε τη βία κατά της αστυνομίας . Το CDU [το κυβερνών κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών] απαιτεί περισσότερο σεβασμό για την αστυνομία . Συμφωνώ απόλυτα.

Αλλά είναι αυτό αρκετό; Αυτή η παραμέληση, η οποία συνορεύει με την αναρχία, μαζί με την κρατική ανικανότητα θα καταστρέψει εντελώς τις γειτονιές της πόλης. Η κατάσταση θα μας ξεφύγει εντελώς.

Δύο ώρες σε κάποιο κρατητήριο ή μια υπό όρους ποινή φυλάκισης δεν θα αλλάξει τίποτα για το 19χρονο εγκληματία. Άλλωστε, ο «νέος» ήθελε απλά να παίξει και είναι κάπως καθυστερημένος στην ανάπτυξή του. Ο δεύτερος εγκληματίας έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό τα 20 και είναι γνωστός στην αστυνομία. Είναι Τούρκος στην ιθαγένεια. Γιατί να μην μπορούμε να τον στείλουμε πίσω στην Τουρκία, αν μισεί τόσο πολύ την χώρα που τον δέχτηκε και τους εκπροσώπους της;

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Ξέρετε άλλη χώρα στον κόσμο όπου οι άνθρωποι επιτίθενται στην αστυνομία, προκαλούν σωματικές βλάβες και έχουν τη δυνατότητα να φύγουν χωρίς να συμβαίνει τίποτα;" Μάλλον ο αρθρογράφος δεν έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα.