Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΝΑΔΑΣ: Το κράτος έκρυβε την ταυτότητα του λαθρομετανάστη βιαστή και δολοφόνου νεαρής Καναδέζας. Ο επικίνδυνος εγκληματίας είχε αφεθεί ελεύθερος μετά από παρέμβαση της Υπηρεσία Μετανάστευσης και Προσφύγων για να μην παραβιαστούν τα «δικαιώματά» του



Τέσσερα χρόνια πριν, μια όμορφη γυναίκα από την Αλμπέρτα του Καναδά, με το όνομα Jenna Cartwright βιάστηκε βάναυσα, δολοφονήθηκε και το σώμα της τεμαχίστηκε. Οι αρχές απέκρυψαν κάθε πληροφορία από το κοινό, για το ποιος ήταν ο δολοφόνος. (Προφανώς για να μην αναπτυχθούν «ρατσιστικά» αισθήματα στους υπόλοιπους γηγενείς. Η δε φωτογραφία του εγκληματία ΔΕΝ υπάρχει πουθενά! Σημειώνεται ότι κάτι παρόμοιο έχει ζητήσει εδώ η ΔΗΜΑΡ*). Τώρα, μετά από 4 χρόνια, δόθηκαν τελικά οι πληροφορίες.

Ο δολοφόνος ήταν ένας Σομαλός σκληρός εγκληματίας με εγκληματική καριέρα, που είχε ήδη καταδικαστεί για πολλαπλά εγκλήματα στον Καναδά. Η Υπηρεσία Συνόρων του Καναδά έκρινε ότι το άτομο αυτό ότι είναι τεράστιος κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια. Ζήτησαν την απέλασή του και την κράτησή του στη φυλακή έως ότου πραγματοποιηθεί η απέλαση. Αντί για αυτό όμως, το Διοικητικό Συμβούλιο Μετανάστευσης και Προσφύγων του Καναδά τον άφησε ελεύθερο για να συνεχίσει την εγκληματική του δραστηριότητα στην Αλμπέρτα.

Λέει η είδηση από την καναδέζικη Calgary Sun :

Τα «δικαιώματα» ενός καταδικασμένου εμπόρου ναρκωτικών του οποίου διατάχθηκε η απέλαση στη Σομαλία, θεωρήθηκαν πιο σημαντικά από την ασφάλεια των Καναδών πολιτών.

Και έτσι, παρά τις προειδοποιήσεις ότι ο Bashir Gaashaan, εάν αφεθεί ελεύθερος, αποτελεί κίνδυνο για το κοινό, το Διοικητικό Συμβούλιο Μετανάστευσης και Προσφύγων του Καναδά τον άφησε να φύγει - μια ελευθερία που κράτησε ακριβώς ένα χρόνο και οκτώ μήνες.

Στις 15 Ιουνίου του 2011, η αστυνομία της Αλμπέρτα ανακοίνωσε ότι συνέλαβε τον Gaashaan, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, παράνομης κατακράτησης, περιύβρισης νεκρού, σεξουαλικής επίθεσης και διακίνησης κοκαΐνης.

Το σώμα της 21χρονης Jenna Cartwright,  μιας νεαρής μητέρας από το Red Deer, είχε ανακαλυφθεί σε ένα χαντάκι κοντά στο Olds - και η αστυνομία πιστεύει ότι ο άνθρωπος που διατάχθηκε να φύγει από τον Καναδά δύο χρόνια νωρίτερα, ήταν αυτός που τη σκότωσε.

«Είμαι τόσο θυμωμένη, όσο ποτέ - το όλο πράγμα είναι αηδιαστικό», λέει η Marissa Cartwright, δίδυμη αδελφή της Τζένα.

Για πρώτη φορά , εξέτασε τα έγγραφα που δημοσίευσε η ‘Sun’ με τις λεπτομέρειες της απελευθέρωσης του Gaashaan από το Διοικητικό Συμβούλιο Μετανάστευσης και Προσφύγων .
 
«Ακόμα δεν έχω συνέλθει από το σοκ», λέει η Cartwright , η οποία ξεκίνησε μια online αίτηση απαιτώντας αυστηρότερους κανόνες για την απέλαση.

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί, ειλικρινά αισθάνομαι προδομένη από την κυβέρνησή μας - θα έπρεπε να είμαστε σε θέση να στηριζόμαστε στην κυβέρνησή μας και να ξέρουμε ότι μας παρέχει ασφάλεια».

Όμως, η δημόσια ασφάλεια, προφανώς, ως αγαθό, δεν βρίσκεται πάνω από την άνεση ενός αλλοδαπού καταδικασμένου εμπόρου ναρκωτικών – ακόμα και όταν έχει κριθεί ακατάλληλος για τον Καναδά.

* ΚΟ: Υπενθυμίζω ότι το κόμμα της Ρεπούση, η ΔΗΜΑΡ, ζήτησε πρόσφατα από το υπουργείο Προ-Πο, μέσω της βουλευτίνας Γιαννακάκη (που υπερασπίζεται τις «Τουρκικές» ενώσεις της Θράκης) να μην ανακοινώνει τα ονόματα, την εθνικότητα και την τυχόν «ιδιαιτερότητα» («Ρομά») των διαφόρων δραστών των εγκληματικών ενεργειών!

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καταπάτηση Ισονομίας καθώς ο νόμος δεν έπραξε το ίδιο όπως πρέπει να πράττει σε όλους τους πολίτες.

Εδώ έχουμε το εξής οτι ο συγκεκριμένος δεν είχε το δικαίωμα του πολίτη καθώς μπήκε παράνομα στην χώρα.
Οπότε έχουμε καταπατήση δημοκρατίας απο ανθρώπους που μπαίνουν παράνομα στην χώρα με ειδικά προνόμια "μειονότητας" κ.α.

Θα μπορούσα να πω ότι καταπατήθηκε και η Ισηγορία αν δεν έδιναν το δικαίωμα έκφρασης των συγγενών του θύματος για το έγκλημα. Δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία όμως.

Το θέμα όμως είναι ότι όταν η δημοκρατία δεν λειτουργεί στέλνει απελπισμένους στα άκρα.
Έχεις αναρωτηθεί Κ.Ο. με τις αναρτήσεις σου σε ποιο άκρο στέλνεις κόσμο;
Αν έμπαινα σε ιστοσελίδα αναρχικών ή αριστεράς θα έβλεπα άλλες δημοκρατικές καταπατήσεις σε δικές τους αναρτήσεις που έχουν να κάνουν πιο πολύ με την ελευθερία. Οπότε αυτοί στέλνουν κόσμο στο άλλο άκρο.

Με τόσες προσπάθειες ώστε να επηρεαστεί η κοινή γνώμη μέσω παιδείας και ενημέρωσης η πλειοψηφία θα συμφωνούσε μαζί σου σε αρκετά θέματα.

Το θέμα μας δεν είναι να χτυπήθουν τα ακρα αλλά να αποκατασταθεί η δημοκρατία.
Αυτό που έχουμε είναι κοινοβουλευτική ολιγαρχία.

SkyWatcher είπε...

Όσον αφορά τον ΚΟ, ανώνυμε σχολιαστή, το "άκρο" που εύχομαι να στέλνει τους αναγνώστες είναι η λογική. Εκτός εάν η παράθεση μιας είδησης είναι "αμάρτημα" στον παλαβό κόσμο της πολιτικής ορθότητας που ζούμε.
Προφανώς δε, η "αποκατάσταση της δημοκρατίας" δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες ενός ιστολογίου, πολύ δε περισσότερο του ΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Το τι εύχεσαι Κ.Ο. δεν έχει σημασία και εγώ μπορεί να εύχομαι διάφορα. Που πάει όμως ο άλλος είναι άλλη ιστορία.
Θεωρώ το ιστολόγιο σου πολύ καλό και συμπλήρωμα ειδήσεων που πνίγονται όπως σωστά είπες στον κόσμο της πολιτικής ορθότητας.

Η δημοκρατία πρέπει να είναι στις αρμοδιότητες όλων των Ελλήνων πολιτών.
Το ότι δεν θέλεις να μπλέξεις με δημοκρατικές αποκαταστάσεις το ιστολόγιο σου είναι δικαίωμα σου.

Ανώνυμος είπε...

Το κακό είναι η ίδια η δημοκρατία!

Ανώνυμος είπε...

κυριε ανωνυμε...εχεις καταλαβει οτι εδω και χρονια οι Εβραιοι τραπεζιτες προσπαθουν μεσω των δουρειων ιππων τους σε καθε κρατος να επιβαλλουν τα πλεον ειδεχθη και περιθωριακα προτυπα βαζοντας στην ακρη ολους εμας τους λογικους?

βαφτιζοντας μεσω των αριστερων φασιστων το Ισλαμ ως μεταναστες...

υιοθετωντας να μην κανουν τα ζευγαρια πανω απο ενα παιδι...

υιοθετωντας και στηριζοντας το φεμινισμο...αληθεια η γυναικα απο ποιον καταπιεζοταν οεο?

προσπαθουν να ενοχοποιησουν τη λευκη φυλη για το δουλεμποριο ενω ολοι ξερπυμε οτι το ξεκινησαν οι Αραβες.

λοιπον εγω ευχαριστω τον κοκκινο ουρανο που υπαρχει και δυστυχως με ατομα σαν και σενα η Ελλαδα δεν θα βγει ποτε απο τα μνημονια.

α να μην ξεχασω και τους gay που με μονο τους προσον τον κωλο τους μας λενε οτι να φιλαω εναν αλλο ανδρα ειναι φυσιολογικο.ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ

Τάσος είπε...

Ελευθερία λόγου έχουμε. Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει. Κρίση έχουμε και δεν πάμε αχώνευτο ότι διαβάζουμε. Άμα δεν μας αρέσει δεν ξαναδιαβάζουμε το ανάλογο blog. Διαφωνώ σε πολλά μαζί σου και ειδικά τον τελευταίο χρόνο. Αλλά δεν είναι τυχαίο ότι έχεις πάρει παραπομπές από ιστότοπους πολύ μεγάλης επισκεψιμότητας. Κανέναν μπελά πρόσεχε μόνον μην βρεις γιατί σφάζεις τακτικά και με το βαμβάκι τον επιούσιο λαό και σίγουρα είσαι σταμπαρισμένος.

Ανώνυμος είπε...

22 Σεπτεμβρίου 2013 - 4:41 π.μ.
Την δημοκρατία την έχει πάρει "επ'ωμου" η αριστερά και οι φιλελεύθεροι και θεωρουν οτι αυτοί είναι δημοκράτες και κάνεις άλλος.
Ενω η πραγματική δημοκρατία ανήκει σε όλους τους Έλληνες, μπορεί η πλειοψηφία είτε να συμφωνεί με απόψεις της αριστεράς μπορεί όμως και όχι.
Η γνώμη μου για όλα αυτά που έγραψες δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. Αυτό που μετράει είναι η γνώμη της πλειοψηφίας δηλαδή τι γνώμη έχουν οι Έλληνες για ολα αυτά; θέλουν γκέϊ γάμους; θέλουν να δέχονται υποδείξεις απο ΚΙΣ και καθε ΜΚΟ;

Έχουν περάσει και η άποψη ότι δημοκρατία είναι να δέχεσαι ότι λένε οι "ανθρωπιστές".
Η δημοκρατία ομως δεν είναι έτσι. Δημοκρατία είμαστε εμείς οι Έλληνες σαν έθνος και εμείς θα αποφασίσουμε αν θέλουμε να δίνουμε ή όχι περισσότερα δικαιώματα σε μειονότητες.

Η Ισλανδία είχε διώξει τα μνημόνια με άτομα σαν εμένα. Έκανε εθνοσυνέλευση για σύνταξη νέου συντάγματος και ψηφίστηκε άρθρο-άρθρο απο τους πολίτες.
Δυστυχώς δεν έχει φτάσει στα αυτιά σου.

Ανώνυμος είπε...

Να και οι κεκαλυμένες απειλέεεες.
Τελικά πράγματι το σύστημα παίζει τα ρέστα του παντού.
Η πλάκα είναι οτι είναι πολύ λίγο για να σταματήσει τον αφυπνισμένο Ελληνικό λαό.

Σε ευχαριστούμε Κ.Ο. για τα καταπληκτικά σου άρθρα.

Να σε έχει ο Θεός καλά.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 22 Σεπτεμβρίου 2013 - 4:41 π.μ
σε ενα σημείο κάνεις λάθος. Δεν γίνεται οι μειονότητες σε καμμιά περίπτωση να έχουν περισσότερα δικαιώματα απο τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες καταπατώντας τα δικαιώματά τους.

Κάτι τέτοιο φυσικά γίνεται τα τελευταία χρόνια και επιβάλλεται απο την Ε.Ε βάσει των σχεδίων της παγκοσμιοποίησης που εκτελούν κατά γράμμα.

Οι Έλληνες πρέπει πρώτα απο όλα να ερωτηθούν αν θέλουν ανοικτά σύνορα και πολυπολιτισμικότητα γιατί μπαίνοντας στην Ε.Ε δεν φανταζόντουσαν κάτι τέτοιο δηλ την ισοπέδωση και εξαφάνισή τους ή να γίνουν τα δουλάκια της Ε.Ε και περισσότερο Γερμανίας, αλλά κάτι που είχε να κάνει με διεθνισμό δηλ αλληλεγγύη μεταξύ των εθνών, διατήρηση των εθνών και ανταλλαγή πολιτισμικών στοιχείων διατηρώντας όμως την ιστορία τους και τα εθνικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά τους αναλλοίωτα.

Ανώνυμος είπε...

23 Σεπτεμβρίου 2013 - 3:43 μ.μ.
Έχεις δίκιο οι μειονότητες δεν γίνεται να έχουν παραπάνω δικαιώματα απο τους Έλληνες πολίτες.

Και στα υπόλοιπα συμφωνώ και εγώ.