Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΟΥΗΔΙΑ: Μετανάστης πορτιέρης έδιωξε από το μπαρ Σουηδέζα blogger γιατί ήταν, λέει, «ρατσίστρια»



Αυτό το κορίτσι λέγεται Paulina Danielsson και έχει ένα από τα πιο δημοφιλή blogs της Σουηδίας. Στο blog της που ονομάζεται Paow δημοσιεύει θέματα για τη μόδα. Τις τελευταίες ημέρες της ασκήθηκε κριτική όμως, επειδή τόλμησε να δηλώσει την συμπαράστασή της στο εθνικιστικό κόμμα των Σουηδών Δημοκρατών.

Πρόσφατα πήγε σε ένα εστιατόριο με τον φίλο της και στη συνέχεια πήγε σε ένα κοκτέιλ μπαρ που ονομάζεται ‘The Lab’, όπου πληρώνεις για να μπεις. Οι πορτιέρηδες μετά από κάποιο σύντομο χρονικό διάστημα, αλλάζουν και ένας από τους νέους πορτιέρηδες (που ήταν μετανάστης) έρχεται και της λέει ότι πρέπει να φύγει γιατί είναι πολύ μεθυσμένη. Η Danielsson είχε πιει μόνο τρία ποτά και δεν ήταν ζαλισμένη. Ρώτησε έναν άλλο πορτιέρη αν νομίζει ότι είναι πολύ μεθυσμένη. Τον ρωτά αν είναι καν μεθυσμένη. Αλλά ο πρώτος πορτιέρης είχε προφανώς κάτι εναντίον της και την πίεσε να φύγει. Την ώρα που έφευγε τον άκουσε να λέει "Αυτή είναι ρατσίστρια. Είναι με τους Σουηδούς Δημοκράτες".

Σχ. ΚΟ: Αυτό τώρα είναι καραμπινάτος ρατσισμός (και Σουηδοφοβία) αλλά μην το πείτε στους ‘αριστερούς’, ‘ελαφροδεξιούς’ και λοιπούς ‘προοδευτικούς’ γιατί θα πάθουν συγκοπή. 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: