Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Βρετανίδες πηγαίνουν για σεξοτουρισμό στην Αφρική και επιστρέφουν με AIDS



Γράφει το Healthy Living:

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν αποκτήσει τον ιό HIV του AIDS μέσω ετεροφυλόφιλου έρωτα στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει αυξηθεί δραματικά και αναμένεται να συνεχιστεί να αυξάνεται, προειδοποιούν οι ειδικοί.

Οι λοιμώξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκαν από 1.950 το 2001 σε πάνω από 4.000 το 2011, που σημαίνει υπερδιπλασιάστηκαν. Στη συνέχεια, το 2012, έφτασαν στον ανησυχητικό αριθμό των 6390. Εκτιμάται ότι το 2013 ο αριθμός αυτός ήταν κοντά στα 8000. Ωστόσο, ο αριθμός των νέων διαγνώσεων μεταξύ των ατόμων που έχουν γεννηθεί στην Αφρική μειώθηκε από 35 τοις εκατό του συνόλου των διαγνώσεων το 2011, σε 29 τοις εκατό το 2012 και Έρευνες από το Taylor Nelson Sofres Healthcare, δείχνει ότι το 54 % όλων των μολύνσεων από τον HIV στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι από ετεροφυλόφιλο έρωτα.


Πως λοιπόν εξηγείται μια ξαφνική αύξηση του επιπολασμού του HIV ανάμεσα στον λευκό βρετανικό ετεροφυλόφιλο πληθυσμό; Η συντριπτική πλειοψηφία των ετεροφυλόφιλων γυναικών που είχαν διαγνωστεί με τον ιό HIV στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει μολυνθεί στο εξωτερικό και ο David Sykes του HIVNow πιστεύει ότι οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γυναικείο σεξοτουρισμό. «Οι αριθμοί των δυτικών γυναικών που ταξιδεύουν σε λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες για να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με ντόπιους άνδρες έχουν αυξηθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια».


«Δυστυχώς, οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για σεξοτουρισμό φαίνεται να είναι περιοχές με σοβαρά θέματα HIV AIDS», συνεχίζει λέγοντας ότι «αυτές οι γυναίκες έχουν σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη με άνδρες στην Αφρική και στη συνέχεια, γυρίζουν στο σπίτι και το μεταδίδουν στους συζύγους τους».

«Είχα μια περίπτωση, πρόσφατα όπου ένας παντρεμένος άντρας και μια γυναίκα, μολύνθηκαν και οι δύο από τον ιό HIV, μαζί με τα δύο μικρά τους παιδιά. Μετά από έρευνα αποκαλύφθηκε ότι η γυναίκα είχε λάβει μέρος σε ένα ανθρωπιστικό ταξίδι οκτώ χρόνια νωρίτερα στην Υποσαχάρια Αφρική, κάνοντας απροστάτευτα κολπικό και πρωκτικό σεξ με άνδρες της περιοχής - μολύνοντας τον σύζυγό της ένα χρόνο αργότερα και στη συνέχεια, μολύνθηκαν τα δύο παιδιά της μέσω του θηλασμού».

Δημοφιλείς προορισμοί γυναικείου σεξοτουρισμού είναι η Καραϊβική, κυρίως τα Μπαρμπάντος και η Τζαμάικα και αφρικανικές χώρες, όπως η Γκάμπια, η Σενεγάλη και η Κένυα.

Η Julie Bindel έγραψε στην εφημερίδα Guardian ένα άρθρο που λέει ότι τα στοιχεία της λοίμωξης με τον ιό HIV δείχνουν ότι η χρήση προφυλακτικού από τα “beach boys” («αγόρια της παραλίας») στην περιοχή της Καραϊβικής μπορεί να είναι σποραδική, αλλά οι τουρίστριες δεν δείχνουν καθόλου να τις απασχολεί το ενδεχόμενο να μολυνθούν. Πολλές γυναίκες σκέφτονται ότι ο ιός HIV είναι κάτι που συμβαίνει μόνο σε ομοφυλόφιλους και δεδομένης της ασυνήθιστης ατμόσφαιρας και του ενθουσιασμού του σεξ με ένα εξωτικό άνδρα, τα προφυλακτικά χρησιμοποιούνται σπάνια πριν από την επαφή - και αποθαρρύνονται από τις δυτικές γυναίκες.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τί να σχολιάσεις τώρα...;

konion είπε...

Ὁ καθεὶς ἀναλόγως τῶν ἔργων του. Ὁ Θεὸς μᾶς ἔδωσε μυαλό.

Ανώνυμος είπε...

Αφου τα περι ιου ειντς ειναι μουσι.
Λοιμωδεις νοσους παθαινει οποιος παει με πασχοντα.
Η ΝΤΠ πουλαει πανακριβα τον θανατο δηθεν φαρμακα για την ψευτοασθενεια και σκοτωνει κοσμο που ειναι και το ζητουμενο της.

ΗΛΙΑΚΟΣ είπε...


Αυτά ας τα βλέπουν οι διάφοροι ευρω-λιγούρηδες.

Η παρακμή και η σαπίλα των δυτικοευρωπαίων δεν έχει τέλος.
Δεν έχουν καμμία τύχη.

Το μέλλον είναι η ανατολική Ευρώπη.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα τὸ ἀνακαλύψατε;

Αὐτὸ τὸ ἄκουσα σὲ πρόγραμμα ἀγγλικῆς TV πρίν ἀπὸ περίπου δύο 10ετίες.

Ὑπάρχουν Ἀφρικανοὶ ποὺ περιμένουν συχνὰ-πυκνὰ τὶς ἀγγλίδες,περιποιούμενοι καταλλήλως τό σῶμα τους!!!!!!
Αὐτὴ εἶναι ἡ δουλειά τους.

Ανώνυμος είπε...

την είπες Πάλι. .
Άντε στους μπολτσεβίκους τώρα. .