Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Μόνο οι άντρες μπορούν να τερματίσουν τις εκτρώσεις και την εμπορία ανθρώπων



Το παρακάτω άρθρο είναι του Andres Ortiz, χριστιανού μουσικού και παραγωγού βίντεο για την αμερικάνικη ιστοσελίδα http://clashdaily.com/, μια ιστοσελίδα που απευθύνεται σε «πατριώτες που αγαπάνε τον Θεό και την πατρίδα» / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ.

Αυτό που βρήκα καθώς εργαζόμουν σε διάφορες χριστιανικές οργανώσεις (διακονίες) που αγωνίζονται εναντίον του human trafficking (εμπορίας ανθρώπων) και της σφαγής του αγέννητου (κατά των εκτρώσεων) είναι ότι η πλειοψηφία του προσωπικού που απαρτίζει αυτούς τους οργανισμούς είναι γυναίκες. Κάθε φορά που το σκέφτομαι η σκέψη μου είναι πάντα η ίδια : εκείνο που έχει ανάγκη αυτό το έργο είναι άνδρες. Επειδή οι γυναίκες είναι εντελώς ανίκανες από μόνες τους να μπορέσουν να νικήσουν τις δύο από τις πιο τερατώδεις όψεις της κοινωνίας μας : την άμβλωση και την εμπορία ανθρώπων.
 
Γιατί μια τέτοια δήλωση αντρικού σοβινισμού; Είναι επειδή πιστεύω ότι οι άνδρες είναι καλύτεροι από τις γυναίκες ; Επειδή οι γυναίκες είναι αδύναμες και κουτές ; Ίσως επειδή δεν μπορούν να αφήσουν γένια ή να αναπτύξουν την μυϊκή δύναμη που έχουν οι περισσότεροι άνδρες. Σίγουρα, αυτό πρέπει να είναι…

Αλλά όχι. Είναι επειδή οι γυναίκες δεν μπορούν να βάλουν ένα τέλος σε αυτά τα φοβερά αμαρτήματα κατά της ανθρωπότητας για έναν κύριο λόγο: Διότι αυτοί που τα προκαλούν είναι "άνδρες". Γιατί υπάρχει η πορνογραφία; Για να κατευνάσει "άνδρες". Γιατί υπάρχει η εμπορία ανθρώπων; Για να κατευνάσει "άνδρες". Γιατί υπάρχουν εκτρώσεις; Επειδή "άνδρες" δεν κρατούν το πράγμα τους στο παντελόνι τους και στη συνέχεια δεν εκπληρώνουν τον θεόδοτο ρόλο τους ως πάροχοι, προστάτες, κυνηγοί και ήρωες. Αντ’ αυτού, σκοτώνουμε ή πουλούμε ή κακοποιούμε τα παιδιά μας, γιατί είμαστε "άντρες" και κανείς δεν μπορεί να μας διδάξει τίποτα.

Οι άντρες θα πρέπει να είναι ήρωες, έτσι δεν είναι; Οι άνδρες υποτίθεται ότι πετάνε με μια μπέρτα και σώζουν τη κοπέλα που διατρέχει κίνδυνο και πεθαίνουν σε μια πύρινη καταιγίδα από δράκους και σφαίρες έτσι ώστε όλοι να μπορούν να ζήσουν ευτυχισμένοι μετά ... έτσι δεν είναι; Αντ’ αυτού, η κουλτούρα της πορνογραφίας και της δολοφονίας του παιδιού έχει "άνδρες" να κυνηγούν δεσποινίδες, και να ικανοποιούν τις χοντροκομμένες επιθυμίες τους σε αυτές, και στη συνέχεια να σφάζουν τα παιδιά που τοποθετούν μέσα τους. Ω, και ξέρετε κάτι; Πολλές από αυτές τις δεσποινίδες είναι ακόμα στην εφηβεία τους.

Στην ουσία, οι γυναίκες θα προσπαθούν απλά να κολυμπήσουν στους Καταρράκτες του Νιαγάρα αν οι άνδρες δεν γονατίσουν μπροστά στον Υιό του Ανθρώπου, για να μάθουν πώς θα λάβουν την πατρική καρδιά του Θεού και γίνουν πραγματικοί ήρωες που δεν θα σκοτώνουν ή θα κακοποιούν ή θα πουλούν τα παιδιά τους αλλά θα τα προστατεύουν και θα τα αγαπάνε μέχρι θανάτου. Όταν οι Χριστιανοί άντρες σταματήσουν να είναι απαθείς μέσα στο βούρκο της σύγχρονης κουλτούρας, αφήσουν κάτω το χειριστήριο του Xbox, διαβάσουν κανένα βιβλίο της προκοπής, ακονίσουν το μυαλό τους και αποφασίσουν να μπουν στο πολιτιστικό πόλεμο, με μια άφοβη στάση θα δούμε πραγματική αλλαγή. Μέχρι οι χριστιανοί άνδρες προθυμοποιηθούν να μην είναι δημοφιλής, να τους φτύσουν, να τους συκοφαντήσουν και ακόμα να τους σκοτώσουν εξαιτίας του Καλού Αγώνα και του Ευαγγελίου... γυναίκες, είστε ανίσχυρες. Δεν θα κάνετε τίποτα. Μπορείτε απλά να πυροβολείτε με ένα νεροπίστολο στο πιο καυτό λάκκο της κόλασης μέχρι οι άντρες να εγερθούν και να πεθάνουν για τον εαυτό τους.

Δεν κατηγορώ εκείνες τις χριστιανές που αγωνίζονται για τη ζωή και την ελευθερία. Όχι. Έχετε κερδίσει πολλά διαμάντια για το ουράνιο στεφάνι σας και πιστεύω ολόψυχα ότι ο Χριστός είναι ικανοποιημένος με τον μόχθο σας. Αλλά πιστεύω ότι τα μάτια του Χριστού κοιτάνε με φλογερό θυμό εμάς τους άνδρες που έχουμε αποτύχει να τιμήσουμε τις γυναίκες και να προστατεύσουμε τα παιδιά. Ανόητοι άνδρες (και συμπεριλαμβάνω τον εαυτό μου σε αυτούς) που δεν θα πεθάνουν ως προς τις σαρκικές επιθυμίες τους.

Σε όλους τους αδελφούς μου : ας μην είμαστε σαν το πρώτο Αδάμ που στάθηκε σιωπηλός όταν το φίδι εξαπάτησε την σύζυγό του και έφερε την πτώση της ανθρωπότητας. Ας ακολουθήσουμε τον δεύτερο Αδάμ, τον Χριστό τον Κύριό μας, που τραυμάτισε την φτέρνα Του συνθλίβοντας το κεφάλι του φιδιού.

Καταργήστε την έκτρωση.
Κατάργηση την εμπορία ανθρώπων .
Καταργήστε τους αδιάφορους άντρες .

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

4 σχόλια:

ΒΕ.Λ. είπε...

Ως άντρας, λέω ότι είναι ένα από τα πιο αφυπνιστικά εώς συγκινητικά κείμενα που έχω δει τελευταία. Με 3 λέξεις: inspirational, motivational, imposing.
Κυρίες και δεσποινίδες, εαν συναντήσετε άντρα με τα χαρακτηριστικά που εξαίρει ο συγγραφεύς, μάθετε οτι δεν είναι σάπιος. Διότι είναι μέρος απο το άλας της γής.

«13 ῾Υμεῖς ἐστε τὸ ἅλας τῆς γῆς· ἐὰν δὲ τὸ ἅλας μωρανθῇ, ἐν τίνι ἁλισθήσεται;»
Κατα Ματθαιον
ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 5

Ανώνυμος είπε...

ΒΕ.Λ. ακριβώς το ίδιο ένιωσα κι εγώ (ως γυναίκα).
Είναι ένα από τα πιο αφυπνιστικά και συγκινητικά κείμενα που έχω διαβάσει.

Κ.Ο. σ' ευχαριστώ άλλη μια φορά για τα διαμάντια που ανακαλύπτεις και μας προσφέρεις.

Ανώνυμος είπε...

Οι δαιμονικές φεμέν, γυμνόστηθες ως συνήθως και με ζωγραφισμένους ανάποδους σταυρούς πετάνε εσώρουχα ποτισμένα με αίμα σε ισπανό καρδινάλιο κραυγάζοντας,"Η έκτρωση είναι ιερή!".

http://www.lifesitenews.com/news/abortion-is-sacred-bare-breasted-femen-activists-attack-madrid-cardinal/

http://www.youtube.com/watch?v=p8Ae_0lVQfg

Ανώνυμος είπε...

Βρηκα το αρθρο λογω του συντακτη που με παρεπεμψε σε αυτο απο μια συζητηση που ειχαμε για το φεμινισμο σε αλλο αρθρο του. Φανταστικα τα λογια αυτου του ανθρωπου, ειναι απο αυτους τους ανθρωπους που θελεις να τους γνωρισεις και να μιλησεις μαζι τους εστω και μια φορα..θελω να ευχαριστησω τον skywatcher που με παρεπεμψε εδω. Αυτον τον ιστοτοπο δε νομιζω οτι θα τον βαρεθω ποτε.