Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Η Μισέλ Ομπάμα ενδιαφέρθηκε για τις Νιγηριανές επειδή είναι μαύρεςΣτη Συρία, η κυβέρνηση του Ομπάμα δίνει χρήματα και όπλα σε σουνίτες τζιχαντιστές που σφάζουν ανελέητα άνδρες, γυναίκες και παιδιά, επειδή είναι Χριστιανοί και Σιίτες. Η κυρία Μισέλ Ομπάμα δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό.

Στη Νιγηρία, παρόμοιοι σουνίτες τζιχαντιστές σφάζουν άνδρες, γυναίκες και παιδιά, με τον πιο φρικτό και απάνθρωπο τρόπο μόνο και μόνο επειδή είναι Χριστιανοί. Και όλα αυτά μέσα σε μια εκκωφαντική σιωπή όλης της «προοδευτικής» Δύσης. [Πριν δυο μήνες περίπου, έγραφε ο ΚΟ: Για τα media της Δύσης, μεγαλύτερη αξία έχει ένας ομοφυλόφιλος που διώκεται από χιλιάδες χριστιανούς που σφάζονται στη Νιγηρία. Το ότι ο αριθμός των θανάτων των χριστιανών που πέθαναν για την πίστη τους διπλασιάστηκε το 2013, ούτε αυτό συγκινεί τους «ευαίσθητους» και τις «ευαίσθητες»].
Και ξαφνικά η κυρία Ομπάμα με ύφος λυπητερό, βγήκε και μας δήλωσε ότι «είναι συντετριμμένη» και «οργισμένη» για την κατάσταση στη Νιγηρία, λόγω των 200 μαθητριών που απήχθησαν από την ένοπλη ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ, Παραδέχεται μάλιστα, ότι αυτή η ξαφνική της «ανησυχία» οφείλεται στο ότι οι Νιγηριανές της θυμίζουν τη δική της οικογένεια.

«Σε αυτά τα κορίτσια ο Μπαράκ κι εγώ βλέπουμε τις ίδιες μας τις κόρες», είπε η Ομπάμα, μιμούμενη τον Ομπάμα που παρομοίως με ύφος λυπητερό, είχε δηλώσει το 2012, ότι είχε δει «τον γιό του» (αν είχε) στον δολοφονημένο νεαρό μαύρο Trayvon Martin.
Φυσικά, μην κάνετε ανόητες σκέψεις. Η δήλωση της κυρίας Ομπάμα δεν κρύβει κανέναν φυλετικό ή ρατσιστικό υπόβαθρο, γιατί, ως γνωστόν, όλες οι φυλές, πλην της λευκής είναι αθώες από το αμάρτημα του ρατσισμού.     

Επίσης, η Boko Haram που απήγαγε τα κορίτσια, είναι σύμμαχος των σουνιτών τζιχαντιστών που ο Μπαράκ Ομπάμα εξοπλίζει και βοηθάει στη Λιβύη. Η Boko Haram εξοπλίστηκε με όπλα της Λιβύης τα οποία η κυβέρνηση Ομπάμα επέτρεψε σκόπιμα να λεηλατηθούν από ομάδες τζιχαντιστών. Η κυβέρνηση Ομπάμα ήθελε να κατακλυστεί η Συρία με όπλα, αλλά τα όπλα αυτά πήγαν σε τζιχαντιστές σε όλη την Αφρική.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

5 σχόλια:

 1. Πρίν απαχθούν #our girls, η κα Μισέλ ενδιαφέρθηκε με πόσα δολλάρια την έβγαζαν το μήνα, #our girls?
  Αν πήγαιναν σχολείο; Άν είχαν καθαρό νερό να πλυθούν;
  Προφανώς, είναι ένα πολιτικά ορθό ενδιαφέρον κι αυτό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κυρά οΜπάμια, αφού είσαι ψυχοπονιάρα, πάρε στο Αμέρικα τα yourgirls πόρνες με είντς και τους yourboys πρεζέμπορες και προαγωγούς της Αθηναμπάντ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γεώργιος Κιντσάκης14 Μαΐου 2014 στις 11:45 π.μ.

  Ανώνυμε 2014.05.13.05.13,
  είσαι ένας προκατειλημμένος ηλίθιος. Έχεις συναίσθηση ότι μιλάς για μικρά κορίτσια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμε troll 14 Μαΐου 2014 - 11:45 π.μ. Σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό.Κατέβα προοδευτικούλη απ'τα βόρεια προάστεια και έλα στο κέντρο να γνωρίσεις τα "κορίτσια" και τους πρεζέμπορες από κοντά και μετά ξαναγράψε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Γεώργιος Κιντσάκης23 Μαΐου 2014 στις 1:29 π.μ.

  Εγώ, φίλε μου, εδώ και 3 χρόνια, σχολιάζω πάντα σε αυτό το ιστολόγιο με το όνομά μου. Άλλοι είναι οι κιοτήδες.

  Πίσω από την ανωνυμία σου, όμως, κρύβεις την κακία της καρδιάς σου. Παρεμπιπτόντως, μένω στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σου κάνει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που ΔΕΝ δημοσιεύονται: όσα δεν έχουν σχέση με το θέμα της ανάρτησης, όσα αποβλέπουν σε διαφήμιση, όσα είναι γραμμένα σε greeklish, όσα εκθέτουν προσωπικά δεδομένα, όσα είναι γεμάτα μίσος για λαούς ή κοινωνικές ομάδες, όσα είναι κακόβουλα, όσα είναι υβριστικά, όσα έχουν εριστική διάθεση και όσα είναι εντελώς βλακώδη (plus: σεντόνια, τρολιές & μπαρούφες). Με "ανώνυμους" δεν ανοίγουμε κουβέντα. Εάν αργεί η δημοσίευση ενός σχολίου, κάντε υπομονή. Αν περάσει πολύς καιρός, μάλλον θα το έχει φάει η μαρμάγκα.