Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Μουσουλμάνος δολοφόνησε έγγυο πόρνη επειδή δούλευε κοντά σε τζαμί!



Η Mariana Popa ήταν έξι εβδομάδων έγκυος μαχαιρώθηκε από τον Farooq Shah.

Η Ρουμάνα ιερόδουλη προσπαθούσε να βγάλει χρήματα για να στηρίξει οικονομικά την οικογένεια της όταν δολοφονήθηκε. Ο Shah την μαχαίρωσε αφού την είχε προειδοποιήσει να μην εργάζεται κοντά σε τζαμί στο Esex.
  
Μουσουλμάνος που μαχαίρωσε μια έγκυο ρουμάνα πόρνη μετά την προειδοποίηση να μην εργάζεται κοντά σε τζαμί, φυλακίστηκε σε τουλάχιστον 29 χρόνια.

Ο Farooq Shah, 21 ετών, βύθισε ένα μαχαίρι στο στήθος της Mariana Popa, ενώ οδηγούσε το ποδήλατό του κατά μήκος ενός τμήματος μιας οδού διαβόητης για τις «εργαζόμενες του σεξ». Η Popa, 24 ετών, ήταν στη Βρετανία για μόλις τρεις εβδομάδες και προσπαθούσε να κερδίσει χρήματα για να στηρίξει την οικογένειά της όταν μαχαιρώθηκε. Τρέκλισε έως το κατάστημα Chicken & Pizza 4U και κατέρρευσε μέσα σε μια λίμνη αίματος καθώς ο δολοφόνος έφυγε από το σημείο του εγκλήματος με το ποδήλατό του.

Η μητέρα που ήταν στην έκτη εβδομάδα κύησης στο δεύτερο παιδί της, πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία. Πλάνα έδειξαν στις 28 Οκτωβρίου τον Shah να περιμένει στο προαύλιο ενός γκαράζ κοντά στο σημείο όπου εργάζονται οι πόρνες. Η χαρακτηριστική εμφάνιση του Σαχ είναι ακριβώς η ίδια με εκείνη του δολοφόνου στο βίντεο - αλλά ο ίδιος ισχυριζόταν ότι ήταν το θύμα λανθασμένης ταυτότητας.

Στην κατοχή του βρέθηκε κλεμμένο κινητό, όταν συνελήφθη για τη δολοφονία της Popa. O Shah ισχυρίστηκε ότι ήταν στο σπίτι βλέποντας τηλεόραση τη στιγμή της δολοφονίας, αφού επέστρεψε από ένα πάρτι μεθυσμένος και μαστουρωμένος από κάπνισμα κάνναβης. Είπε ότι ένας άγνωστης ταυτότητος άνθρωπος τον πλησίασε στο δρόμο, καθώς επέστρεφε σπίτι του και του πούλησε το τηλέφωνο.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε σε 29 χρόνια κάθειρξη.

Ο δικαστής είπε: «Ήταν μια τρομερή επίθεση η οποία αναπόφευκτα οδήγησε στο θάνατό της. Διεξήχθη με ανάλγητη αδιαφορία ενάντια σε μια ανυπεράσπιστη γυναίκα. Η Mariana Popa δεν είχε καμία ελπίδα.»

Κατά τη διάρκεια της δίκης ο εισαγγελέας ρώτησε τον Σαχ: «Ποια ήταν η συνομιλία με την κυρία Popa περίπου; «Μήπως της ζήτησες να έρθει μαζί σου; Μήπως να σου δώσει τα χρήματά της; Μήπως σε απέρριψε επειδή είχες ποδήλατο και δεν είχες αυτοκίνητο; Ή θα ήταν αυτό το βράδυ που περιπολούσατε στην περιοχή για πόρνες; Μήπως της είπες να φύγει από την περιοχή, να απομακρυνθεί από τα τζαμιά;»

Οι ένορκοι παρακολούθησαν το βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης στο οποίο καταγράφηκε ο Σαχ να κάνει τη δολοφονία. Ο Σαχ ανέφερε πως είναι πολύ όμορφος (!!!!!) και πως δε χρειαζόταν να πληρώσει για να κάνει σεξ. Το θύμα της επίθεσης που πραγματοποίησε νωρίτερα ο Σαχ ήταν ένας τυφλός άντρας από τον οποίο αφαίρεσε 400 αγγλικές λίρες και το κινητό του τηλέφωνο. Ένα ποδήλατο ακριβώς ίδιο με αυτό που καταγράφηκε να έχει ο δολοφόνος βρέθηκε έξω από το σπίτι του Σαχ.

Σε δήλωσή του ο φίλος της Πόπα, Νικολάι Ντρεζαλιού, είπε ότι οι δυο τους είχαν μετακομίσει στο Λονδίνο, μόλις τρεις εβδομάδες πριν δολοφονηθεί, αφότου έμαθε ότι ήταν έγκυος.

Ανέφερε στους ενόρκους πως άφησε τη ρουμανική πόλη Caracal το 2012 για την Ιταλία, και αποφάσισαν να μετακομίσουν στο Esex, όπου η Popa είχε γνωστούς.

«Ήταν ενώ ήμασταν στην Ιταλία η Mariana μου είπε ότι ήταν έγκυος. Ήταν εγκυμοσύνη που επιδιώξαμε, θέλαμε να κάνουμε ένα παιδί», είπε ο Drezaliu. «Δύο ή τρεις νύχτες εργάστηκε μέχρι τις 12:30 και στη συνέχεια μία φορά δεν ήρθε πίσω μέχρι νωρίς το πρωί - μου είπε ότι είχε κοιμηθεί σε φίλους. «Αφού δολοφονήθηκε η αστυνομία μου είπε ότι εργαζόταν ως πόρνη. Είμαι ακόμα σε κατάσταση σοκ και καταστράφηκαν τα σχέδια μας να κάνουμε οικογένεια». Ο Σαχ κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία αλλά και για τη ληστεία στον τυφλό άντρα.

Την είδηση στα ελληνικά την είδα εδώ. Στα αγγλικά εδώ

1 σχόλιο:

konion είπε...

Αὐτὰ περὶ ἀνεκτικότητος.