Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Κραδαίνοντας μαχαίρια Πακιστανός πρώην μαθητής μπήκε σε «πολυπολιτισμικό» σχολείο μιλώντας για το Ισλάμ και απειλώντας να σκοτώσει τις μαθήτριεςΔρέσδη: Σε κατάσταση αμόκ, o 18χρονος Ουσμάν Χ., οπλισμένος με δύο μαχαίρια κουζίνας και μια σιδερένια ράβδο, μπήκε χθες μέσα στο κτίριο του ‘διαπολιτισμικού σχολείου’ στην οδό Leubnitzer. Σύμφωνα με την αστυνομία: «Άρχισε να μιλάει για τις ισλαμιστικές ιδέες μπροστά στους μαθητές μιας τάξης και κυκλοφορούσε με τα όπλα».

Ο Πακιστανικής καταγωγής πρώην μαθητής είχε μπει στο σχολείο (φώτο) επανειλημμένα πριν από ημέρες και είχε απειλήσει τις μαθήτριες και τον διευθυντή. Πάντως έφυγε και κρύφτηκε πριν έρθουν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της BILD, ο δράστης χθες απείλησε να σκοτώσει τις πρώην συμμαθήτριές του. Αλλά αυτή τη φορά η αστυνομία συνέλαβε τον Πακιστανό στην Pirnaischen Straße.

«Ο δικαστής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα σοβαρής επίθεσης και απειλητικής συμπεριφοράς», είπε ο Ανώτερος Εισαγγελέας Lorenz Haase στην BILD. «Ο άνθρωπος είναι τώρα υπό κράτηση στο ποινικό ινστιτούτο του Hammerweg».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Συγκινητική" στιγμή ομοφυλόφιλων που αποκτούν το "δικό" τους παιδί (ποιος από τους δυο το γέννησε άραγε?) έτσι όπως παρουσιάζεται από τα συστημικά σαιτ http://www.protothema.gr/world/article/392432/fotografies-i-stigmi-pou-ena-zeugari-adron-apokta-paidi/

Εμετός...