Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Τα «ουρί του Παραδείσου» θα είναι λευκές (video)


Δείτε αυτό το βίντεο με τον Σαουδάραβα σείχη (λόγιο του ισλάμ) Muhammad al Munajjid να δίνει απαντήσεις για το τι θα συναντήσει ο μουσουλμάνος στον παράδεισο (Jannah) και ακολουθεί μετάφραση.



Πώς μπορεί κάποιος να συνάψει σχέσεις στον παράδεισο;

Είτε με μαυρομάτες παρθένες ή με μουσουλμάνες γυναίκες που εισήλθαν στον Παράδεισο, ο Αλλάχ είπε ότι οι μαυρομάτες παρθένες είναι όμορφες, λευκές νεαρές γυναίκες (άρα όχι μαύρες ή κίτρινες) με μαύρες κόρες (ματιών) και πολύ λευκούς αμφιβληστροειδείς, των οποίων το δέρμα είναι τόσο λεπτό και φωτεινό ώστε προκαλεί σύγχυση

Ο Αλλάχ είπε ότι είναι σαν κρυμμένα μαργαριτάρια.

Έχουν μεγάλα μάτια και δεν έχουν αγγιχτεί από άνδρα ή τζίνι.

Είναι παρθένες που λαχταρούν για τους συζύγους τους. Είναι όλες της ίδιας ηλικίας ηθικά και φυσικά το ίδιο όμορφες. Είναι σαν πολύτιμα πετράδια και μαργαριτάρια στο μεγαλείο τους, της καθαρότητας και της λευκότητάς τους.

Είναι σαν κρυμμένα μαργαριτάρια, τόσο καθαρά όσο ένα μαργαριτάρι μέσα σε ένα κέλυφος ανέγγιχτο από άνθρωπο. Κάθε μία από αυτές είναι τόσο όμορφη που μπορείτε να δείτε τον μυελό των οστών μέσω της λεπτής σάρκας των ποδιών τους.

Μια τέτοια λαμπρή ομορφιά δεν υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο. Πού μπορείτε να βρείτε τέτοια ομορφιά;

Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι γυναίκες αυτού του κόσμου μπορεί να υποφέρουν για μέρες και νύχτες από την έμμηνο ρύση, από το αίμα για σαράντα μέρες μετά τον τοκετό, από κολπική αιμορραγία και από ασθένειες, οι γυναίκες του παραδείσου είναι αγνές, καθαρές, από έμμηνο ρύση, απαλλαγμένες από κόπρανα, ούρα, φλέγμα και  παιδιά. [Παρατηρήστε πως τα παιδιά ανήκουν στην ίδια κατηγορία με τα περιττώματα, τα ούρα και το φλέγμα!]

Επιπλέον, ο Αλλάχ τις καθαρίζονται κάθε ακάθαρτο και λάθος πράγμα, τόσο στην εμφάνιση όσο και στο χαρακτήρα

Στο χαρακτήρα να μην είναι ζηλιάρες ή θυμωμένες. Δεν είναι άπληστες. Είναι περιοριορισμένες σε σκηνές, κλειδωμένες για το σύζυγό τους. Δεν υπάρχει (στον παράδεισο) να βγαίνει έξω η γυναίκα και όταν έρχεται στο σπίτι (ο άντρας) να μην είναι εκεί. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στον Παράδεισο, ο άντρας να έρχεται στο σπίτι και να μην βρίσκει τη γυναίκα του. Ο Αλλάχ τις περιγράφει ως γυναίκες που χαμηλώνουν το βλέμμα τους. Και μην κοιτάζουν ποτέ κανέναν άλλον, παρά τον σύζυγό τους Όσον αφορά για την ευχαρίστηση που αποκομίζει ο άντρας, του δίνεται η δύναμη του  ... (χωρίς μετάφραση).

Σείχη Μουχαμάντ, είπατε ότι κοιτάει μόνο τον σύζυγό της, όμως, τα πράγματα σήμερα είναι διαφορετικά. Σήμερα, οι σύζυγοι δεν κοιτάνε τις συζύγους ή το αντίθετο. Εκτός από λίγους, υπάρχουν κάποιοι ευσεβείς, αγνοί άντρες που έχουν μάτια μόνο για τις συζύγους ους, και υπάρχουν κάποιες ευσεβείς αγνές, υπάκουες σύζυγοι που έχουν μάτια μόνο για τους συζύγους τους.

Αλλά σήμερα στην αγορά, στις ταινίες και ούτω καθεξής τα μάτια των ανθρώπων περιφέρονται ελεύθερα, στο διαδίκτυο, οι άνθρωποι αυτού του κόσμου.

Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά, όταν πρόκειται για την ευχαρίστηση που απορρέει. Σε αυτόν τον κόσμο οι άνδρες εργάζονται σκληρά και κουράζονται με σκοπό να αντλήσει ευχαρίστηση. Ο προφήτης Μωάμεθ λέει ότι στον Παράδεισο, ένας άντρας παίρνει τη δύναμη 100 ανδρών, όταν πρόκειται για φαγητό, ποτό και σεξ.

Περί "Ουρί" δες κι εδώ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / μετάφραση από εδώ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ θα ήθελα να μάθω τις απόψεις καλλιεργημένων μουσουλμάνων για τα δόγματα της πίστης τους για την μετά θάνατον ζωή.

Μονοθεϊστικές και οι δύο θρησκείες αλλά...καμμία σχέση.

Πόσο φτηνή (κι εωσφορική) φαντάζει η πίστη τους όταν έχεις γνωρίσει τα πιστεύω του Χριστιανισμού!

Και πόσο αισχρή είναι η θεώρηση του Ισλάμ για τις γυναίκες!

Τάσος

ΒΕ.Λ. είπε...

Για τις μωαμεθανές γυναίκες τί προβλέπεται μετά θάνατον;

Ανώνυμος είπε...

Ο ισλαμισμος ειναι μια θρησκεια η οποια δημιουργηθηκε απο επιρροες απο τον Χριστιανισμο και τον Ιυοαδαισμο.Οποτε ειναι μια τεχνιτη χωρις ιστορια θρησκεια οι μογγολοι(οθωμανοι)και γενικοτερα οι λαοι τις ανατολης που ειναι πιστοι στο Ισλαμ εκοψαν και ερραψαν μια θρησκεια κομμενη στα δικα τους μετρα.Οσων αφορα τις γυναικες μουσουλμανες πρεπει να ειναι ειτε μαλθακες ειτε απο μικρη ηλικια ιδιαιτερα μιυμενες στο γεγονος οτι η θρησκεια θεωρει το ενα φυλο ανωτερο απο το αλλο καθως οι μουσουλμανοι θεωρουν πως οι γυναικες ειναι μονο για προσωπικη ευχαριστηση και για αναπαραγωγη.Ειναι αδυνατον να διανοηθω το γεγονος οτι οι μουσουλμανες μπορουν να πιστευουν σε ενα βαρβαρο θεο της τιμωριας που τις θεωρει ομοιες με τα αλογα ζωα.Ειναι τρομερο το πως πολλες μουσουλμανες ιδιαιτερα μορφομενες μπορουν να πιστευουν σε αυτο τον ανυπαρκτο θεο ο οποιος δεχεται τον θανατο των ιδιων του των παιδιων δηλ. των ανθρωπων μςε τον ιερο πολεμο το τζιχαντ με σκοπο την εξαπλωση της βλακωδους αυτης θρησκειας.Σε αντιθεση ο ΧΡΙΣΤΟΣ και αληθηνος θεος οταν ηρθε στη γη, μια μερα στο κηρυγμα του καλεσε κοντα ολτα τα παιδια και τις γυναικες,δινωντας ετσι ενα τελος σε αυτη την αρχαια και καταραμενη διακρηση του λεγομενου σεξισμου.Ο Χριστος ειπε την αληθεια και το σωστο αλλο αμα συνεφερε τους ανδρες να μην το δεχθουν.Αμα το σκεφτειτε απο εκεινη την ομηλια του Χριστου εχουν γινει μεγαλα βηματα για την χειραφετηση της γυναικας φτανοντας σημερα που η διακρηση αυτη σχεδον δεν υπαρχει εκτος βεβαια απο τις ανατολικες χωρες που μενουν προσηλωμενοι στους νεκρους και αλογους νομους.Ειναι παραλογο να πηγαινουν μονο οι αντρες στον παραδεισο τον ταχα παραδεισο εχοντας δεκα πορνες στο κρεβατι τους και 4 απατημενες γυναικες σπιτι μαζι με τα 15 παιδια τα οποια δεν μπορουν να τα συντηρησουν και τα βγαζουν στο δρομο για ζητιανεμα.Σκληρη αλλα αυτη ειναι η αληθεια!!!!!!