Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

“Οι Παλαιστίνιοι αξίζουν να πεθάνουν”, δήλωσε η εβραϊκής καταγωγής Αμερικάνα ηθοποιός Joan Rivers (video)

Η 81 χρονη Joan Rivers, που παρουσιάζει την εκπομπή "Fashion Police", όταν ρωτήθηκε για το αυξανόμενο αριθμό των νεκρών στη Γάζα, είπε:

"Οι νεκροί; Αξίζουν να είναι νεκροί. Αυτοί το ξεκίνησαν. Μην τολμήσεις να με κάνεις να αισθανθώ λύπη γι 'αυτό".
Όταν την ρώτησαν για τους 2.000 νεκρούς, η Rivers είπε : «Θεέ μου! Πες το αυτό στους ανθρώπους της Χιροσίμα».

“Καλά, Καλά. Όταν κηρύσσεις πόλεμο, κηρύσσεις πόλεμο! Εκείνοι τον ξεκίνησαν”, είπε, χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση της Χαμάς στη Γάζα “τρομοκράτες”. Επανεξελέγη από πολλούς πολύ ηλίθιους ανθρώπους.

«Τους είπαν να βγουν έξω. Δεν βγήκαν... Δεν βγήκες έξω, είσαι χαζός. Τουλάχιστον αυτοί που σκοτώθηκαν ήταν αυτοί με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης», σημείωσε.

Η Rivers, που στο παρελθόν έχει υπερασπιστεί το Ισραήλ, μετά το περιστατικό που κατέγραψε η κάμερα άρχισε να υποστηρίζει ότι οι απόψεις της διαστρεβλώθηκαν και δήλωσε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook ότι «προσεύχομαι για Ειρήνη».

«Είμαι τόσο λυπημένη και απογοητευμένη που η δήλωση μου σχετικά με την τραγωδία των αμάχων διαστρεβλώθηκε», έγραψε.


Η Rivers γεννήθηκε το 1933 από Εβραίους γονείς στο Brooklyn της Νέας Υόρκης, και το κανονικό της όνομα είναι Joan Alexandra Molinsky. Είναι θρησκευόμενη Ιουδαία και ανήκει στην Μεταρρυθμισμένη Συναγωγή "Emanu-El".


Δείτε το βίντεο


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν μπορω να καταλαβω ανθρωπους σαν και εσενα..απο τη μια μιλας για τους λαθο ορκ μουσουλμανους που προσπαθουν να πανε την ευρωπη 100 χρονια πισω και απο την αλλη εχεις μια αραβολαγνια! γιατι;;; εδω στην ελλαδα εχουν 2.000.000 μουσουλμανους και δεν τους αντεχουμε! φαντασου τωρα το ισραηλ που ειναι ολοι οι γειτονες του αραβες μουσουλμανοι.προφανως οταν πας για καφε δεν σκεφετσαι οτι μπορει να ερθει ενας "καλος"παλαιστινιος και να το ανατιναξει! εεε τετοια κανουν αυτα τα αθωα παιδια της παλαιστινης...γιαυτο καλα να παθουν..δεν ειμαι εβραιος για να μη παρεξηγηθω..

SkyWatcher είπε...

Επειδή δεν βλέπω άλλον, το "ανθρώπους σαν εσένα" προφανώς αναφέρεται σε εμένα. Αυτό που έκανα είναι να ανεβάσω μια είδηση που παρουσιάστηκε και σε mainstream σελίδες, με την διαφορά ότι εκείνα έκαναν αναφορά περί "αμερικανίδας ηθοποιού". Όπως με τον άλλον τον ρατσιστή "Αμερικάνο" ιδιοκτήτη ομάδας του NBA. Βλέπεις οι Έλληνες και γενικότερα οι Ευρωπαίοι, δεν πρέπει ποτέ να πάει το μυαλό τους ότι "ρατσιστές" μπορεί να είναι και κάποιοι εκτός από αυτούς και μάλιστα τα ίδια τα κατ΄επάγγελμα "θύματα" του ρατσισμού.