Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΙΤΑΛΙΑ: Μεγαλειώδης διαμαρτυρία κατά της μαζικής μετανάστευσης. Τα media σίγησαν και ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι θα δώσει ιταλική υπηκοότητα σε όλα τα παιδιά των αλλοδαπών που πάνε σχολείο! (video)

Μία μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της ανεξέλεγκτης μαζικής μετανάστευσης και της Ε.Ε. έλαβε χώρα το προηγούμενο Σάββατο στο Μιλάνο, αλλά τα media, κατά την προσφιλή τους τακτική σίγησαν, ενώ ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Matteo Renzi αγνόησε και αυτός τις φωνές διαμαρτυρίας χιλιάδων ανθρώπων που ζητούν άμεσο περιορισμό της μετανάστευσης και πρότεινε ένα νέο νομοσχέδιο που θα επιτρέψει στα παιδιά όλων των παράνομων μεταναστών που γεννήθηκαν στην Ιταλία να λάβουν ιταλική υπηκοότητα, υπό την μοναδική προϋπόθεση ότι φοιτούν σε δημοτικά ή σε γυμνάσια σχολεία της Ιταλίας! Κύριος διοργανωτής της μαζικής διαμαρτυρίας ήταν η Λίγκα του Βορρά. Όπως θα δείτε παρακάτω στο βίνετο, άνθρωποι κάθε ηλικίας διαμαρτύρονται ότι εν μέσω οικονομικής κρίσης, η κυβέρνηση δεν προστατεύει τα σύνορα της χώρας, ούτε και την ταυτότητά της, αλλά το μόνο που κάνει είναι να περισυλλέγει τις εκατοντάδες των παράνομων μεταναστών που κάθε ημέρα καταφθάνουν στις ακτές της Ιταλίας και να τους προσφέρει κάθε είδους άνεση.


Ο Renzi την επόμενη ημέρα μετά από τις διαδηλώσεις, είπε στο Canal 5 ότι το νομοσχέδιο κατατέθηκε προς ψήφιση και θα ψηφιστεί μέχρι το τέλος του 2014.
Οι άνθρωποι διαμαρτύρονται εναντίον των παράνομων μεταναστών που μαζικά και ανεξέλεγκτα καταφθάνουν στην Ιταλία και δεν αποστέλλονται πίσω αμέσως. Η κυβέρνησή τους δεν είδε ότι υπάρχει πρόβλημα στην παράνομη μετανάστευση – ή μάλλον εντόπισε το πρόβλημα στο.. "παράνομη" και βάλθηκε να το λύσει!..
Νέοι "Ιταλοί" καταφθάνουν συνεχώς...
...τους οποίους υποστηρίζουν αυτοί οι τύποι που επιδίδονται σε "αντιδιαδηλώσεις"
 Το μόνο κανάλι που κάλυψε το γεγονός ήταν το Russia Today.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

3 σχόλια:

cghera είπε...

Ακόμα όμως και το RT γράφει πως οι διαδηλωτές είναι ακροδεξιοί. Διαμαρτύρεσαι; Ακροδεξιός!

Ανώνυμος είπε...


Έχεις άλλη άποψη; Είσαι φασίστας και σου κάνω επίθεση επι τόπου!
Καλά δεν το καταλαβαίνουν ότι έτσι η χρυσή αυγή θα φτάσει το 20%;;;; Την πλάκα τους έπαθαν (μετά το 4:00 στο βίντεο) οι καμπουράκης οικονομέας όταν άκουσαν κάποιον να έχει διαφορετική άποψη για τους λαθρομετανάστες, άρχισαν να προσβάλουν την καλεσμένη τους...
http://taxalia.blogspot.gr/2014/10/blog-post_317.html#more

ΒΕ.Λ. είπε...

Μα φαίνεται και στις φωτογραφίες οτι πρόκειται για νεοναζί.
Υπάρχουν 2 άτομα κουρεμένα γουλί.
Επίσης, 3 άτομα φοράνε μάυρα ρούχα.
(Εγώ παρατήρησα και μια 4η ηλικιωμένη με μαύρα, αλλά προφανώς είναι χήρα).
Επίσης, έχουμε και «ευρωφοβικές» σημαίες.
Τί έτερη χρείαν αποδείξεων έχομεν, οτι οι άνθρωποι είναι μαχαιροβγάλτες, εθνικιστές και μισαλλόδοξοι;