Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ανήλικοι μουσουλμάνοι εισβάλλουν σε εκκλησία και διακόπτουν την χριστουγεννιάτικη λειτουργία. Γερμανός μαχαιρώνεται γιατί ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα» σε μουσουλμάνους



Σύμφωνα με μια αγγλική μετάφραση της είδησης που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή στη γερμανόφωνη RP Online, μια ομάδα παιδιών μουσουλμάνων, συμπεριλαμβανομένου ενός εφήβου, διατάραξε μια χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην καθολική εκκλησία της Αγίας Μαρίας στην πόλη Mönchengladbach-Rheydt. Σύμφωνα με την είδηση, οι μουσουλμάνοι διέκοψαν την λειτουργία φωνάζοντας αντι-χριστιανικές βλαστήμιες. Μια αναζήτηση στο Google, ωστόσο, διαπίστωσε ότι εκτός από διάφορα «συντηρητικά» blogs, η είδηση αγνοήθηκε πλήρως από τα λεγόμενα «mainstream μέσα ενημέρωσης».

Ο πάστορας της εκκλησίας είπε ότι προσευχήθηκε για τα παιδιά και νουθέτησε δύο από αυτά για το πώς να συμπεριφέρονται σε μια εκκλησία, αλλά η αστυνομία κλήθηκε ούτως ή άλλως. Σύμφωνα με την RP Online, τα δύο παιδιά προφυλακίστηκαν και μετά αφέθηκαν ελεύθερα όταν ήρθαν οι γονείς τους.

Αφού μίλησαν με τους γονείς, οι αρχές ήταν σε θέση να προσδιορίσουν την ταυτότητα των άλλων τριών υπόπτων, ένας από τους οποίους είχε περιγραφεί ως ένα 14χρονο αγόρι. Απευθύνθηκαν κατηγορίες για διατάραξη θρησκευτικής λειτουργίας  μόνο κατά του εφήβου, ενώ στα μικρότερα παιδιά δεν απευθύνθηκε καμία κατηγορία.

Τα νέα από αυτό το περιστατικό έρχονται να προστεθούν σε μια άλλη πρόσφατη είδηση ότι ένας Γερμανός μαχαιρώθηκε στην πλάτη επειδή ευχήθηκε σε έναν  μουσουλμάνο άνδρας και σε δύο γυναίκες "Καλά Χριστούγεννα". Σύμφωνα με το Nez Planet, το 34χρονο θύμα δέχτηκε ξαφνικά επίθεση από πίσω και υπέστη περικοπές στο κεφάλι και την πλάτη του. Και οι τρεις μουσουλμάνοι διέφυγαν μετά την επίθεση.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, περίπου 17.500 Γερμανοί βγήκαν στους δρόμους της Δρέσδης για να διαμαρτυρηθούν για την αυξανόμενη ισλαμοποίηση της χώρας. Η ομάδα, «Πατριώτες Ευρωπαίοι κατά της Ισλαμοποίησης της Δύσης», ή Pegida, (δες εδώ) έχει αυξηθεί κατά τις τελευταίες εβδομάδες, και λέει ότι άρχισε διαμαρτυρίες για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του ριζοσπαστικού Ισλάμ στην Ευρώπη. Σύμφωνα με την Huffington Post, οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται κάθε εβδομάδα από τον Οκτώβριο, με την πρόσφατη διαμαρτυρία να είναι η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της ομάδας, λέγοντας ότι "δεν υπάρχει θέση για τη διάδοση του μίσους και συκοφαντιών ενάντια στους ανθρώπους που έρχονται σε μας από άλλες χώρες."

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΕΡΤΑ απ'τα ΜΜΕ. Κιχ δεν βγαζουν για τετοιες ειδησεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ "ΦΑΝΕΡΟΣ"
ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!!!
ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ"
ΟΣΟ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΛΠ. ΕΙΜΑΣΤΕ "ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ"