Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΗΠΑ: Τώρα και σατανιστική «φάτνη» (…) μπροστά σε κυβερνητικό κτίριο



Lansing, Michigan - Το παράρτημα του "Σατανιστικού Ναού" στο Ντιτρόιτ τοποθέτησε έξω από το κυβερνητικό κτίριο (Καπιτώλιο) του Μίτσιγκαν, μια «δημιουργία» τους που την ονόμασαν "Snaketivity", (παράφραση της λέξης "Nativity", ‘Σκηνή Γέννησης του Χριστού’, αυτό που εμείς το λέμε Φάτνη) που δείχνει ένα μαυροκόκκινο φίδι με ένα ανοιχτό βιβλίο με τίτλο «Εξέγερση των Αγγέλων» ως «δώρο». Το φίδι είναι τυλιγμένο γύρω από ένα σατανικό ανάποδο σταυρό.

Σε μια βιντεοσκοπημένη συνέντευξη της, η εκπρόσωπος του Σατανιστικού Ναού, ονόματι Jex Blackmore, (δες κι εδώ) δήλωσε ότι η ομάδα της «δεν λατρεύει τον Σατανά, αλλά προωθεί την ατομικότητα, τη συμπόνια και απόψεις που διαφέρουν από τις χριστιανικές και τις συντηρητικές πεποιθήσεις».
Η Blackmore δήλωσε ότι η «γιορτινή περίοδος είναι μια εποχή του έτους που γιορτάζεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους».

«Το να υιοθετεί η κυβέρνησή μας μια και μοναδική άποψη ή μέθοδο εορτασμού της εποχής είναι κάτι προβληματικό όταν έχουμε μια ποικιλόμορφη κοινότητα ανθρώπων στο Μίτσιγκαν», είπε.

Ο γερουσιαστής Rick Jones, αποφάσισε να τοποθετήσει μια Φάτνη, δηλώνοντας ότι είναι ευτυχής που "εκπροσωπεί το φως και όχι το σκοτάδι".

"Θα μπορούσαν (οι Σατανιστές) να το βάλουν τον Ιούλιο ή τον Απρίλιο ή κάποια άλλη στιγμή και όχι την περίοδο των Χριστουγέννων," δήλωσε ο Τζόουνς. "Αλλά δεν πειράζει. Θα τους αγνοήσουμε. Δεν φοβάμαι τους φιδο-ανθρώπους. Είμαι σίγουρος ότι ο Ιησούς Χριστός δεν φοβάται."

ΚΟ: Η αποθέωση της «διαφορετικότητας» και της «πολυμορφίας» σε συνάφεια με την οσφυοκαμψία των πολιτικάντηδων και την γενική απάθεια του μεταχριστιανικού κόσμου οδηγεί κάθε είδους "ομάδα" να διεκδικεί τα «δικαιώματά» της, απαιτώντας «ίση μεταχείριση», διότι σε αντίθετη περίπτωση έχουμε «ρατσισμό». Οι όποιες αντιδράσεις, αφενός μεν χαρακτηρίζονται «ενέργειες μισαλλοδοξίας», αφετέρου είναι εντελώς «χλιαρές» και δηλώνουν μάλλον μια ηττοπαθή στάση. Φυσικά, απέναντι στις πάσης φύσεως αυτές "ομάδες", ο «εχθρός» είναι ο ίδιος: η πολιτιστική ταυτότητα του λαού μιας δυτικής λευκής χώρας (διότι εκεί παρατηρούνται αυτά τα φαινόμενα) που στην πλειοψηφία του - έστω και τυπικά - είναι χριστιανικός. Για τον λόγο αυτό έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ετερόκλητες ομάδες (οργανώσεις ομοφυλοφίλων, αθεϊστές, νεοπαγανιστές κλπ) να υποστηρίζουν και να προωθούν με κάθε τρόπο (είτε ξεχωριστά η κάθε μια είτε μέσω "συμμαχιών") την «πολυμορφία», την «διαφορετικότητα» και ως εκ τούτου την πολυπολιτισμικότητα. Η δε συντριπτική πλειοψηφία αυτού που ονομάζεται "σατανισμός", αποτελείται από ένα δηλητηριώδες μίγμα αντιχριστιανισμού, νεοφεμινισμού, πολιτιστικού μαρξισμού και σεξουαλικής διαστροφής που επιδιώκει να εξευτελίσει τις παραδόσεις και να διαφθείρει τις αξίες του δισχιλιετούς χριστιανικού πολιτισμού. Η πιο γνωστή από αυτές τις ομάδες, «Η Εκκλησία του Σατανά», δημιουργήθηκε κατά τα τέλη της δεκαετίας του 1960 από τον εβραϊκής καταγωγής Anton Lavey (δες εδώ).

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (κι εδώ)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και εδω στην Ελλαδα καθε που εχουμε γιορτες, "ξεσαλωνουν" . Υπομονη να εχετε και γερα νευρα.