Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΗΠΑ: «Είμαι γκέι και θέλω και το παιδί μου να γίνει γκέι», λέει γνωστή ομοφυλόφιλη παρουσιάστρια, που παραδέχεται ότι στενοχωριέται που η 6χρονη κόρη της αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για τα αγόρια...



Η 37χρονη εβραϊκής καταγωγής Sally Kohn είναι ένα γνωστό πρόσωπο στα αμερικάνικα media. Ομοφυλόφιλη "λίμπεραλ" πολιτική σχολιάστρια, που έχει εμφανιστεί στο CNN και το MSNBC και ζει με την σύντροφό της στο Μπρούκλιν.

Σε ένα μακροσκελές άρθρο της στην Washington Post, η Kohn, έγραψε ότι θέλει το παιδί της να γίνει «γκέι» όπως αυτή, με την δικαιολογία ότι όπως και οι περισσότεροι γονείς, θέλει απλά το παιδί της να ακολουθήσει τα βήματά της.

Γράφει: «Αν πήγαμε στο κολέγιο, θέλουμε και τα παιδιά μας να πάνε στο κολέγιο. Αν μας αρέσουν τα σπορ, θέλουμε και τα παιδιά μας να τους αρέσουν τα σπορ. Αν ψηφίζουμε Δημοκρατικούς, φυσικά θέλουμε και τα παιδιά μας να ψηφίσουν Δημοκρατικούς».

Γράφει η Kohn: «Όταν η κόρη μου παίζει το σπίτι με τα αρκουδάκια της την μαμά και τον μπαμπά, της υπενθυμίζω απαλά (sic) ότι θα μπορούσαν να είναι ένας μπαμπάς και ένας άλλος μπαμπάς.

«Μερικές φορές αλλάζει την αφήγηση της. Μερικές φορές δεν το κάνει. Η επιλογή είναι δική της».

«Ο χρόνος θα δείξει, αλλά μέχρι στιγμής, δεν μοιάζει η 6χρονη κόρη μου να είναι γκέι. Στην πραγματικότητα, μοιάζει να είναι τρελή για αγόρια».

Η Kohn, η οποία μεγαλώνει την 6χρονη κόρη της με την σύντροφό της Sarah Hansen, είχε γράψει ότι όποιος λέει έναν αλλοδαπό που δεν έχει χαρτιά «λαθρομετανάστη», είναι σαν να λέει έναν μαύρο «αράπη» (N-word).

Έγραψε επίσης : «Η σύντροφός μου και εγώ σίγουρα δεν διδάσκουμε την κόρη μας (sic) να της αρέσει το ροζ και τέτοια. Και δεν μπορώ να καταλάβω ποιο γενετικό ή βιολογικό οζίδιο προδιαθέτει τα κορίτσια να τους αρέσουν οι κούκλες, ενώ τα αγόρια, τα φορτηγά. Ανοησίες».

Παραδέχεται ότι έχει τεράστιο πρόβλημα γιατί θέλει η κόρη της να είναι ομοφυλόφιλη όταν μεγαλώσει.

Έγραψε: Ένας φίλος με ρώτησε: «Δεν θέλεις να είναι ευτυχισμένη;»

Και συνεχίζει: «Ποτέ, ούτε για ένα δευτερόλεπτο, δεν έχω μετανιώσει που είμαι γκέι, και πάντα το θεωρώ ως ένα "δώρο".

«Οι γονείς μου με υποστήριξαν φανατικά από την πρώτη μέρα, και είχα μια μεγάλη κοινότητα φίλων και συμβούλων που με έκανε να αισθάνομαι ανεπιφύλακτα δεκτή.

«Όταν μεγαλώσει η κόρη μου, θα έχει ακόμη περισσότερη υποστήριξη, αφού θα έχει δύο μητέρες, που το "φωνάζουν δυνατά" (ότι είναι ομοφυλόφιλες).

«Θέλω η κόρη μου να γνωρίσει ότι το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι εξίσου επιθυμητό από το να είσαι “στρέιτ”».

«Στο σπίτι μου υπάρχει πληθώρα βιβλίων με εικόνες που μιλάνε για “γκέι οικογένειες”, αλλά και πληθώρα βιβλίων με “μη παραδοσιακούς” ρόλους φύλων, για την πριγκίπισσα που θέλει να πολεμήσει τους δράκους και το αγόρι που του αρέσει να φορά φορέματα».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

6 σχόλια:

ΒΕ.Λ. είπε...

Αγαπητοί φίλοι

το κακό δεν είναι οτι υπάρχουν δαιμονισμένοι ομοπαρανοϊκοί και λέγουν ομοπαράνοιες ή οτι ένα θηλυκό κόβει τα μαλλιά του, φοράει αντρικό πουκάμισο και παριστάνει το αρρενοθήλυκο.
Το κακό είναι οτι το σατανοκίνητο παγκόσμιο κατεστημένο τους δίδει βήμα, χρόνο και κλείνει συναινετικά το μάτι σε ο, τι αφυσικότητα ή βδελυρότητα παρουσιάσουν. Το παιχνίδι είναι στημένο απο παντού δηλαδή, μέσω του «δημοκρατικού» ολοκληρωτισμού και τού φασιστικού προοδευτισμού.
Είμαστε κατά της θανατικής ποινής, αλλά υπέρ των στρατόπεδων εργασίας(ή εξορίας) και επανεκπαίδευσης στα βασικά(τύπου Β.Κορέας) για τόσο προκλητικώς σφόδρα ψυχασθενείς του γενετήσιου ενστίκτου. Και αυτό όχι διότι ως χριστιανοί τους μισούμε, αλλά διότι ως πολίτες και πατριώτες θέλουμε να προστατέψουμε τα παιδιά και τη νεολαία απο τον ψυχοπνευματικό θάνατο. Και διότι για τους ψυχοπαθείς επιθυμούμε ανάρρωση και θεραπεία.


ΥΓ1
Μάρτυς μου ο Θεός, θα προτιμούσα να μεγαλώσω με μια μάνα ιερόδουλη κι ένα πατέρα κακοποιό ή σε ορφανοτροφείο, παρά με 2 κίναιδους, είτε θηλυκούς, είτε αρσενικούς.

ΥΓ2
Κρίνοντας απο άλλες εξιστορήσεις, η συγκεκριμένη ίσως να κακοποιήθηκε σε ευαίσθητη ηλικία απο κάποιο κάθαρμα ή η σχέση με τον πατέρα της(πρωτίστως) και τη μάνα της ήταν καταστροφική.

Ανώνυμος είπε...

Ακομα μια αρρωστη. Καλη μετανοια της ευχομαι και περαστικα. Μακαρι να σωθει το παιδι της.

SkyWatcher είπε...

«Εμείς» (ως ΚΟ) δεν είμαστε υπέρ κανενός «στρατοπέδου» και ειδικά τύπου Β. Κορέας. (ΒΕΛ, επειδή, αν και χριστιανός, έχεις μια αδικαιολόγητη αδυναμία στην Β. Κορέα, διάβασε σχετικά άρθρα του ΚΟ, γράφοντας «Β. Κορέα» στην μπάρα αναζήτησης, και θα πάρεις μια ιδέα του τι σημαίνει χριστιανός στο εν λόγω κράτος.

«Ως πολίτες και πατριώτες» ελάχιστα πράγματα μπορούμε να κάνουμε χωρίς να κινδυνεύουμε να μας κρεμάσουν μια ταμπέλα «δεν είμαι πολιτικά ορθός» και να μας γυροφέρνουν για «παραδειγματισμόν» ή να αρπάξουμε καμιά ποινή από τα δικαστήρια του συστήματος. Εκτός αν αποφασίσουμε να αποδομήσουμε «εν λόγω» τα φαιδρά ιδεολογήματά τους και τα γελοία τσιτάτα τους, με τα οποία διαμορφώνουν συνειδήσεις και πάψουμε «εν έργω» να σπρώχνουμε σε θέσεις εξουσίας όργανα της Νέας Τάξης.

konion είπε...

Ἄ ρέ DNA τί κάνεις στὸ μικρὸ κοριτσάκι!

ΒΕ.Λ. είπε...

Αδελφέ Skywatcher

«δέχου τον αδελφό σου με τα ελαττώματά του».

Έγραψα «είμαστε υπερ», διότι αποφεύγω να χρησιμοποιώ πρώτο ενικό.
Πράγματι, οι απόψεις μου εκφράζουν μόνον όσους συμφωνούν με αυτές και όχι απαραίτητα το παρόν ιστολόγιο.
Εαν μερικοί διακατέχονται απο ταμπού πολιτικής ορθότητας μοντέρνου τύπου, τότε να επαναλάβω οτι για ομοπαρανοϊκούς και λοιπά άτομα με ψυχοπάθειες του γενετήσιου ενστίκτου που εκδηλώνουν προκλητικότητα, επιθετικότητα, επιδεικτικότητα και ασέβεια στην κοινωνία, θα πρέπει να δημιουργηθούν απομακρυσμένα ιδρύματα εργασιοθεραπείας, κατά τη λογική των ψυχιατρικών ιδρυμάτων, των κέντρων απεξάρτησης απο εθισμούς κλπ.
Βεβαίως, για τους πιό συνειδητοποιημένους υπάρχει πάντα το πετραχήλι του παπά και ο εξορκισμός.
Το ζήτημα είναι να σωθούν παιδιά που μεγαλώνουν σε αφύσικα περιβάλλοντα.

Όσον αφορά τη Βόρεια Κορέα, η συμπάθειά μου αφορά όλο τον Κορεάτικο λαό(Βορρά και Νότο)-δημιουργικό, φιλοπατριωτικό έθνος, πάντα αδικημένο, ποτέ επιθετικό- με μια ιδιαίτερη συμπάθεια στο Βορρά, λόγω των εξαιρετικών συγκυριών και συνθηκών και δεν έχει να κάνει με το πολιτικό καθεστώς. Γνωρίζω οτι το σύνταγμα της Β.Κορέας επιτρέπει την ελευθερία της θρησκευτικής έκφρασης και γνωρίζω την άγραφη απαγορευτική πρακτική του καθεστώτος. Όχι όμως απο πηγές όπως BBC, CNN και προτεσταντικές υπηρεσίες. Δεν θα επεκταθώ περισσότερο, καθότι είναι ακατάλληλη η παρούσα ανάρτηση.

Τέλος, σχετικά με την αποδόμηση των διεστραμμένων, λογικοφανών "επιχειρημάτων" τους, θεωρώ οτι είσαι πρωτοπόρος στα ελληνικά πατριωτικά και χριστιανικά ιστολόγια.
Έχω δει αναδημοσιεύσεις σου να κυκλοφορούν σε πλείστους ιστότοπους, εως και τον έντυπο εκκλησιαστικό τύπο.

Ανώνυμος είπε...

Η νέα τάξη πραγμάτων ΘΕΛΕΙ και ΕΥΝΟΕΙ ό,τι πιο ανώμαλο υπάρχει για να απορρυθμιστεί η κοινωνία και ο άνθρωπος. Όταν καταλάβουν οι μιμητές αυτών των θεωριών τι έχουν κάνει στην αρμονία της ανθρώπινης ύπαρξής τους θα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο.
Για κάποιον λόγο η Μητέρα Φύση ή Θεός έχει πλάσει το αρσενικό να ανταμώνει πάντα με το θηλυκό. Ας σεβαστούμε επί τέλους το φυσιολογικό!