Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Otherkin: Το νέο σύνορο της «κοινωνικής δικαιοσύνης»



"Otherkin" είναι τα τρανς άτομα που πιστεύουν ότι γεννήθηκαν σε λάθος φυλή, λάθος είδος ή ακόμα και σε λάθος πλανήτη:

"Τι σημαίνει αυτό; Ένα otherkin είναι ένα ον που γεννήθηκε σε λάθος σώμα. Όχι μόνο με τα λάθος μέρη του σώματος, αλλά ως λάθος είδος: οι άνθρωποι που ταυτίζονται ως otherkin πιστεύουν ότι είναι λύκοι, ή ξωτικά, ή πραγματικά οποιοδήποτε είδος ύπαρξης, που γεννήθηκε σε ένα ανθρώπινο σώμα. (Τα Furries, που επικεντρώνονται σε ανθρωπόμορφα ζώα και είναι γνωστά για το ντύσιμο, δεν είναι το ίδιο πράγμα με τα otherkin, πολλοί από τους οποίους δεν ντύνονται ζώα ή δεν αλλάζουν την εμφάνισή τους καθόλου). Ένας πλασματικός είναι σαν ένα otherkin όπου η αλήθεια, η εσωτερική ταυτότητα είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας – τα deku scrubs είναι μικροσκοπικά πλάσματα από την σειρά video games The Legend of Zelda’. Η Transethnicity είναι αυτό το ίδιο φαινόμενο που εφαρμόζεται στην εθνικότητα.

Το Draven, με άλλα λόγια, είναι ένα γιαπωνέζικο ξύλινο πλάσμα από το ‘The Legend of Zelda’ που γεννήθηκε μέσα στο σώμα ενός κανονικού λευκού παιδιού ...
  
Σχετικά με τα Otherkin: Πρόκειται για µια σχετικά νέα θεωρία, αφού πρώτη φορά εµφανίστηκε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, κέρδισε όµως πολύ γρήγορα οπαδούς µέσα από το λεγόµενο New Age κίνηµα. Η λέξη otherkin εµφανίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και αποτελεί ένα νεολογισµό που προέρχεται από τις λέξεις «other kind of» που σηµαίνει «διαφορετικό είδος από κάτι»…∆ιαφορετικό είδος ανθρώπου…στην προκειµένη περίπτωση, οι Otherkins, σύµφωνα µε τους ισχυρισµούς τους, είναι άνθρωποι που κουβαλούν την ψυχή µυθολογικών όντων. Βιολογικά δεν διαφέρουν από τους υπόλοιπους κοινούς… θνητούς, αφού οι ίδιοι εντοπίζουν τη διαφορετικότητά τους κυρίως σε πνευµατικό και νοητικό επίπεδο.

Σημείωση: Το κορίτσι στο παρακάτω βίντεο πιστεύει ότι είναι ένας λύκος που κατά λάθος γεννήθηκε μέσα στο σώμα ενός ανθρώπου.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδιά του δυτικού κόσμου έχουν αποβλακωθεί. Μια μορφή της είναι κι αυτή η περίπτωση.

Τάσος

Ανώνυμος είπε...

Η transethnisity ίσως μπορέσει να εξηγήσει το φαινόμενο του ανθελληνισμού από διεθνιστοειδή στην Ελλάδα.

Χρήστος είπε...



Ένα άρθρο που έγραψα για το The Legend of Zelda: http://orthodoxy-rainbow.blogspot.gr/2012/01/zelda.html

Χρήστος είπε...

Και ένα άρθρο που μόλις έγραψα σχετικά με το φαινόμενο Otherkin και το παιχνίδι The legend of Zelda: http://orthodoxy-rainbow.blogspot.gr/2015/02/otherkin-legend-of-zelda.html

sta είπε...

ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Χαχα, μάλλον θα πρέπει να είμαι ο μόνος έλληνας otherkin/furry, χαίρομαι πάντως που υπάρχουν πληροφορίες στα ελληνικά