Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Διαδήλωση κατά της ισλαμοποίησης και των ποσοστώσεων των λαθρομεταναστών που θέλει να επιβάλει η ΕΕ

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν κατά της μετανάστευσης και των ποσοστώσεων της ΕΕ για τους αριθμούς μεταναστών σε ένα συλλαλητήριο που οργανώθηκε από ένα αντι-ισλαμιστικό κίνημα στην Μπρατισλάβα το Σάββατο.

Το συλλαλητήριο που οργανώθηκε από μια ομάδα που ονομάζεται «Σταματήστε την Ισλαμοποίηση της Ευρώπης» μάζεψε 8.000 άτομα, σύμφωνα με τα σλοβακικά μέσα ενημέρωσης, ενώ η αστυνομία αρνήθηκε να δώσει μια εκτίμηση.

Ανάμεσα στους διαδηλωτές ήταν και ο Marian Kotleba (φωτο), κυβερνήτης μιας κεντρικής περιφέρειας της Σλοβακίας και ιδρυτής του ακροδεξιού Λαϊκού Κόμματος Η Σλοβακία μας.

«Σας εύχομαι μια ωραία, λευκή ημέρα ... είμαστε εδώ για να σώσουμε τη Σλοβακία», είπε ο Kotleba στο πλήθος.

Η διαδήλωση διοργανώθηκε αφότου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είπε τον Μάιο ότι η Σλοβακία, ένα κράτος μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ 5.400.000 ανθρώπων, πρέπει να αποδεχθεί 471 μετανάστες από την Ιταλία και 314 από την Ελλάδα.

Ένας από τους διαδηλωτές συνελήφθη μετά τη χρήση δακρυγόνων εναντίον της αστυνομίας, ενώ το πλήθος έσκισε επίσης τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που του προσφέρθηκε από έναν από τους ομιλητές.

Η αστυνομία παρενέβη επίσης για να διαχωριστούν οι διαδηλωτές από περίπου 200 άτομα που σχεδίαζαν «αντι-διαδήλωση».

Την Παρασκευή, ο πρωθυπουργός Ρόμπερτ Φίκο και οι ομόλογοί του από τη γειτονική Δημοκρατία της Τσεχίας, την Ουγγαρία και την Πολωνία επιβεβαίωσαν ότι οι χώρες τους ήταν εναντίον των ποσοστώσεων σχετικά με τον αριθμό των "προσφύγων" που επιβάλλεται από την ΕΕ.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

konion είπε...

Ἔτσι καὶ βάλλουν ποσοστώσεις, τὴν βάψαμε!
Τὸ σύνθημα θὰ εἶναι τραβάτε ὅλοι Ἑλλάδα, Ἰταλία ὑπάρχει κληρωτίδα καὶ θὰ μᾶς στείλουν Εὐρώπη δωρεάν. Ἐννοεῖται ὅτι θὰ παίρνουν καὶ τοὺς καλυτέρους οἱ ἄλλες εὐρωπαϊκὲς χῶρες.