Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΣΟΥΗΔΙΑ: Έβαλαν παιδάκια του παιδικού σταθμού να παρελάσουν στην παρέλαση των ομοφυλόφιλων

Περίπου 120 παιδάκια αναγκάστηκαν να παραβρεθούν στην παρέλαση που διοργανώθηκε από το σουηδικό ομοφυλοφιλικό λόμπι στην πόλη του Γκέτεμποργκ.

Η παρέλαση των παιδιών του παιδικού σταθμού διοργανώθηκε για δεύτερη φορά μέσα στα δύο τελευταία χρόνια, ως μέρος της εκδήλωσης “West Pride”, μιας εκδήλωσης όπου «παρελαύνουν» ενήλικες που ανήκουν σε διαφορετικούς τύπους σεξουαλικών μειονοτήτων, συνήθως μισόγυμνοι στους δρόμους του Γκέτεμποργκ.

Τα παιδιά υποχρεώθηκαν να πουν το σύνθημα "επιτρέπεται να αγαπάς όποιον θέλεις". Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το γιατί τα παιδιά του παιδικού σταθμού έπρεπε να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, η δασκάλα φύλαξης Sara Ghazi, δήλωσε:

«Μιλάμε καθημερινά για την ισότητα των ανθρώπων και ότι δεν έχει σημασία τι σεξουαλικότητα ή τι χρώμα του δέρματος έχει κανείς ...».

Η εκδήλωση δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα πρόγραμμα πλύσης εγκεφάλου αθώων παιδιών. Το σουηδικό κράτος επιτρέπει την χειραγώγηση των παιδιών από εκφυλισμένα άτομα κάτι που ισοδυναμεί με παιδική κακοποίηση. Είναι η καταστροφή μιας γενιάς. Η ίδια αηδιαστική πρακτική εξαπλώνεται και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Η αθωότητα των παιδιών δέχεται άμεση επίθεση από αυτούς που μιλάνε για «δικαιώματα». Οι υπόλοιποι (που «δεν συμφωνούν») απλά σιωπούν…


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (από εδώ)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ!
ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ!

(Βρέθηκα κάποτε στο Γκετεμποργκ.
Πλούσια και όμορφη πόλη.
Σαν τα Σόδομα κάποτε..)

Ανώνυμος είπε...

Όνομα της δασκάλας κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει...

Ανώνυμος είπε...

Πως να μην έρθει η οργή του Θεού;

ΒΕ.Λ. είπε...

Η επέλαση της δαιμονικής παράνοιας και μισανθρωπισμού:

Σουηδική ομοφυλοφιλική οργάνωση παρουσίασε σε σχολείο σόου ουρολαγνείας για να προωθήσει την ”αγάπη”.
http://offtherecord.net.gr/?p=177

ΜΑΘΗΜΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
http://ethnikismos.net/2015/06/20/%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BE%CE%B7/


«Ο καιρός να στεκόμαστε άνανδρα λόγω του φόβου μη χάσουμε τη δουλειά μας ή από το φόβο μη χάσουμε έναν φίλο ή δύο έχει τελειώσει. Είναι τώρα που ο καθένας από εμάς πρέπει να πάρει θέση και να κάνουμε κάτι. Όταν η αθωότητα των παιδιών είναι υπό επίθεση είναι μια άμεση επίθεση για το μέλλον των χωρών μας. Αυτά τα παιδιά θα είναι μια μέρα ενήλικες και ορισμένοι από αυτούς θα έχουν πολιτική εξουσία. Απλά φανταστείτε τι θα κάνει στο μέλλον ένας ηγέτης που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου και θα είναι πολύ σαφές γιατί αυτό πρέπει να σταματήσει».
http://offtherecord.net.gr/?p=2528

Unknown είπε...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3132884/750-000-British-men-want-sex-children-Shock-new-abuse-statistics.html
750,000 British men want to have sex with children: Shock new abuse statistics

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3132884/750-000-British-men-want-sex-children-Shock-new-abuse-
Το ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ: ΈΝΑΣ ΣΤΟΥΣ 35 ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΘΈΛΕΙ ΣΕΞ ΜΕ ΠΑΙΔΙ.......

Ανώνυμος είπε...

Το παιδομάζωμα της ΝΤΠ