Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Το "Αλβανός τουρίστας" είναι (ήταν) ανέκδοτο. Το "Αλβανοί στον ελληνικό στρατό" δεν είναι.

Το είδα εδώ και είναι από αλβανική  σελίδα στο facebook. [Για όσους δεν γνωρίζουν είναι το σύμβολο της Αλβανίας (αετός) με τα χέρια]. 
 "Αλβανικό αίμα"; Ω.. μοντιέ, αυτό είναι "ρατσισμός".. Κυρά Τασία ακούς;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω σύντομα να αναρτηθεί στο Youtube βιντεάκι με εγερτήριο άγρια χαράματα με κλωτσιές στις μπότες και κατάβρεγμα και να βγούν έξω να κάνουν γύρες το στρατόπεδο και να τραγουδούν υπερήφανα ότι θα φτιάξουν κορδόνια από τα έντερα των Αλβανών. Όπως κάνουν οι ΟΥΚάδες μας.

Κατά τα άλλα είμαστε για κλωτσιές. Η ξεφτίλα μας δεν έχει πάτο.

Τάσος

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ....ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ......
ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ^@%#*(!^#($#)_@*θ^υ#ρ%#$ι(&^&%#^%(*@(@)))@&%^#^*#_)(@!&%^#*(_)(_)*@^#%ρ#$@%^@*@()@_.........

Ανώνυμος είπε...

Στον Αυλώνα που υπηρέτησα ένα τμήμα της θητείας μου πρόσφατα ήταν γεμάτο με τριμηνίτες Αλβανούς αμφιβόλου υποβάθρου και διάφορους άλλους πρώην ανατολικομπλοκίτες που χρησιμοποιούσαν τον Ελληνικό στρατό ως μέσο να αποκτήσουν χαρτιά.

Εννοείται φυσικά πως εγώ προσωπικά τουλάχιστον, αν ποτέ βρισκόμασταν σε εμπόλεμη κατάσταση και ήταν στο πλευρό μου αυτοί ως "Έλληνες" στρατιώτες, θα ήταν οι πρώτοι που θα τους την μπουμπούνιζα. Συγγνώμην, κυρά Τασία μου, για το "ρατσιστικόν" της προθέσεώς μου... αλλά το φίδι δεν το βάζεις στον κόρφο σου.

konion είπε...

Ἂς μὴν τὰ βλέπουμε ὅλα μαῦρα. Συνήθως ἡ πλειοψηφία αὐτῶν εἶναι χριστιανοὶ ὀρθόδοξοι κι αὐτὸ θὰ παίξῃ τεράστιο ρόλο. Μὲ τοὺς μουσουλμάνους εἶναι τὰ μεγάλα ζητήματα.