Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

«Reconquista! Ευρώπη σε αντικαθιστούν!». Διαμαρτυρία της Γενιάς της Ταυτότητας στην Βιέννη και κατάληψη κτιρίου της ΕΕ


Δρόμος της Αφρικής; Όχι, της Ευρώτης. Αυτής της Ευρώπης που θέλουν οι εχθροί του ανθρώπου

Το κίνημα της Γενιάς της Ταυτότητας πραγματοποίησε διαδήλωση προχθές (6/6/2015) στη Βιέννη κατά της ‘Μεγάλης Αντικατάστασης’ ("Der Grosse Austausch" στα γερμανικά*, δηλαδή του εν εξελίξει ξεκάθαρου σχεδίου αντικατάστασης δηλαδή των Ευρωπαίων από μη-Ευρωπαίους). 

Στα παρακάτω βίντεο φαίνονται οι μαχητικοί identitarians με τις χαρακτηριστικές κίτρινες σημαίες με το ελληνικό «Λ», εμπνευσμένο βέβαια, από την ασπίδα των Σπαρτιατών. (Στην πορεία - διαμαρτυρία δεν έλειψαν βέβαια, οι γνωστοί «αντιναζί», με ολίγες αψιμαχίες).

* Η ‘Reconquista’, που σημαίνει ανακατάληψη, αναφέρεται στην μακρά ιστορία - περίπου 7 αιώνων - ανακατάληψης όλης της Ιβηρικής χερσονήσου που ήταν υπό ισλαμική κατοχή, από τους χριστιανούς.


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο βίντεο: «Οι πρόσφυγες που πνίγηκαν στη Μεσόγειο, χιλιάδες Αφρικανοί δεν είναι εχθροί μας, δεν είναι εχθροί μας. Οι αντίπαλοι μας κάθονται πίσω από εμάς σε αυτό το κτίριο, οι εχθροί μας συνεδριάζουν στις Βρυξέλλες και στο Κοινοβούλιο. Είναι αυτοί που διοικούν τα μεγάλα χρηματιστήρια, που θέλουν να καταστρέψουν όλα τα σύνορα, που θέλουν μια ομοιόμορφη μάζα ανθρώπων. Εμείς θέλουμε, όμως, ένα κόσμο διαφορετικότητας, έναν κόσμο ελευθερίας, ένα κόσμο των εθνών και των πολιτισμών. Το μέλλον του Τρίτου Κόσμου και η Αφρική δεν μπορούν να έρθουν στην Ευρώπη . Δεν μπορούμε ποτέ να ενσωματώσουμε το σύνολο της Αφρικής. Το μέλλον της Αφρικής δεν είναι στην Ευρώπη και το μέλλον της Ευρώπης δεν μπορεί να σημαίνει να γίνει Αφρική! Εμείς υπερασπιζόμαστε τους εαυτούς μας ενάντια στις μεγάλες αγορές, είμαστε αντίθετοι με την πολυπολιτισμική πολιτική, εδώ και τώρα, από τώρα και στο εξής κάθε μέρα!»

Τα παρακάτω βίντεο είναι από τους Αυστριακούς Identitarians. Το πρώτο ανακοινώνει την επερχόμενη διαμαρτυρία της 6ης Ιουνίου. Το δεύτερο είναι ένα βίντεο από την καλοκαιρινή σύναξή τους το 2014.


Το κεντρικό πανό τους έλεγε : «Σύντομα θα είμαστε μειονότητα στην ίδια μας τη γη! Σταματήστε την αντικατάσταση!»

Φώναζαν: «Σήμερα δείχνουμε ανοχή. Αύριο θα είμαστε Ξένοι στη δική μας γη»

Και : “Heimat, Freiheit, Tradition - Multi-Kulti-Endstation!” - «Πατρίδα, Ελευθερία, Παράδοση – Πολυπολιτισμικότητα, καιρός να τελειώνει»]



* Η φράση «η Μεγάλη Αντικατάσταση» επινοήθηκε από τον Γάλλο συγγραφέα Renaud Camus, ο οποίος διώχτηκε από τον εκδοτικό του οίκο επειδή υπερασπίζονταν το δικαίωμα των Ευρωπαίων να υπάρχουν. Καταδικάστηκε επίσης, από γαλλικό δικαστήριο επειδή αποκάλεσε τους μουσουλμάνους εγκληματίες του δρόμου, «όχι κακοποιούς, αλλά στρατιώτες». (ΚΟ: Για τον Camus - που είναι ομοφυλόφιλος - και έπεσε όλη η αριστερά να τον φάει όταν τόλμησε να δηλώσει την υποστήριξή του στην Λεπέν- διάβασε άρθρο - συνέντευξή του εδώ).

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώ κι εδώ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πού είμαστε οι Έλληνες Identitarians;;;
Κόκκινε Ουρανέ πρέπει να μας οργανώσεις!!!

Ιωάννα

ΒΕ.Λ. είπε...

Προς αγαπητή Ιωάννα

για να δημιουργηθεί η παράταξη των Ελλήνων identitarians, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι νεοέλληνες να συμφωνήσουν σε ποιά identitatem πιστεύουν.