Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Επιστολή διευθυντή σχολείου προς μαθήτριες: «Μην ντύνεστε προκλητικά, γιατί προκαλείτε τους πρόσφυγες»

Τόσοι πολλοί αλλοδαποί εισβολείς από τη Μέση Ανατολή έχουν εισέλθει στη Γερμανία κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών ώστε ένας διευθυντής σχολείου στη Βαυαρία αναγκάστηκε να ζητήσει από τις μαθήτριες να καλύπτουν τα πόδια τους και τα χέρια τους, για τη δική τους προστασία από τους Σύριους "πρόσφυγες".

Σε επιστολή που απέστειλε προς τους γονείς, ο Martin Thalhammer, διευθυντής του Γυμνασίου Wilhelm-Diess στην πόλη Pocking της Βαυαρίας, η οποία έχει κανονικό πληθυσμό περίπου 15.000, οι μαθήτριες καλούνται να απόσχουν από το να φοράνε "αποκαλυπτικά ρούχα" γιατί έχει δημιουργηθεί "στέγη προσφύγων" δίπλα στο γυμναστήριο του σχολείου.

Εκατοντάδες Σύριοι στεγάζονται στο Pocking, ως μέρος του σχεδίου της γερμανικής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των 202.815 "αιτούντων άσυλο" που εισέβαλαν στη χώρα το 2014, ενώ αναμένονται 400.000 αιτήσεις "ασύλου" για φέτος.

Με την επιστολή του ο διευθυντής του Γυμνασίου προειδοποιεί τις μαθήτριες να μην φορούν «άσεμνα ρούχα» και ανακοίνωσε ότι το γυμναστήριο του σχολείου θα κλείσει και τα μαθήματα Φυσικής Αγωγής (ΡΕ) θα διεξάγονται σε γειτονικό δημοτικό σχολείο.

«Οι Σύριοι πολίτες είναι κυρίως μουσουλμάνοι και μιλούν αραβικά. Οι πρόσφυγες έχουν το δικό τους πολιτισμό. Επειδή το σχολείο μας βρίσκεται ακριβώς δίπλα εκεί όπου διαμένουν, θα πρέπει να φοριούνται σεμνά ρούχα. Μπλούζες με ντεκολτέ, σορτς ή μίνι φούστες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις».

Οι «παρεξηγήσεις» στα οποία το έγγραφο αναφέρεται είναι, βέβαια, σεξουαλικές επιθέσεις κατά των νεαρών λευκών κοριτσιών, κάτι το οποίο συνέβη και συμβαίνει παντού όπου επετράπη σε τριτοκοσμικούς άντρες η ελεύθερη πρόσβαση στις ευρωπαϊκές κοινωνίες.

Για παράδειγμα, στη Σουηδία, ο αριθμός των βιασμών λευκών γυναικών από μη λευκούς έχει αυξηθεί τόσο δραματικά ώστε η χώρα έχει πλέον επίσημα χαρακτηριστεί ως η «πρωτεύουσα των βιασμών της Δύσης» και τώρα είναι νούμερο δύο στον κατάλογο των χωρών με τον μεγαλύτερο αριθμό βιασμών, πίσω μόνο από το Λεσόθο στη Νότια Αφρική.

Ο διευθυντής ενημέρωσε επίσης τους γονείς σχετικά με τα πρόσθετα μέτρα ασφαλείας.

«Για τους πρόσφυγες, η πρόσβαση στους σχολικούς κήπους και τα κτίρια είναι αυστηρά απαγορευμένη. Το ίδιο ισχύει και για τους χώρους του σχολείου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο αριθμός των εκπαιδευτικών που επιβλέπουν κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων έχει αυξηθεί», έγραψε.

Στη συνέχεια ο Thalhammer απειλεί τους μαθητές στην επιστολή: οι μαθητές πρέπει να απέχουν από το να κοιτάνε ή να λαμβάνουν φωτογραφίες τους πρόσφυγες" και ότι "υποτιμητικά ή φυλετικά σχόλια δεν μπορεί να γίνουν ανεκτά με κανέναν τρόπο."

Σύμφωνα με την εφημερίδα Die Welt, επιστολή Thalhammer "δεν έγινε ευνοϊκά δεκτή από μερικούς γονείς, αλλά ένας τοπικός πολιτικός, ο οποίος δεν θέλησε να κατονομαστεί, είπε ότι η κίνηση ήταν «απολύτως αναγκαία».

«Όταν οι μουσουλμάνοι έφηβοι βλέπουν κορίτσια με μπικίνι, συγκλονίζονται (!)», είπε.

«Βλέπετε, αυτά τα αγόρια προέρχονται από έναν πολιτισμό όπου είναι παρακινδυνευμένο για τις γυναίκες να δείχνουν γυμνό δέρμα. Προφανώς αυτό πρέπει να μας απασχολήσει», είπε.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Πρέπει να μας απασχολήσει" λέει. Μα καλά τόση αφέλεια; Αλλά, βέβαια, και εμείς εδώ δεν πάμε πίσω. Ανοίγουμε τα σύνορα! Τα παλιά χρόνια αυτό θα λέγονταν εσχάτη προδοσία. Σήμερα αποκαλείται αλληλεγγύη...

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο θετικό σε όλη αυτή την θλιβερή υπόθεση είναι το ότι οι μικρές γερμανιδούλες θα αρχίσουν να ντύνονται σύμφωνα με την ηλικία τους και όχι σαν τσούλες.

Ανώνυμος είπε...

- Ξέρεις πως ντύνονται οι μικρές γερμανιδούλες;
- Οι μικρές ελληνιδούλες ντύνονται πιο σεμνά;
- Όσες δεν ντύνονται σεμνά αξίζουν σεξουαλικών παρενοχλήσεων και βιασμών;
- Δικαιολογείς τους ισλαμιστές;
- Επικοινωνείς με όσα λες;

Ανώνυμος είπε...

Ο άνδρας, είναι οπτικός τύπος. Βλέπει το γυναικείο σώμα και ερεθίζεται. Του προκαλούνται ερωτικές διεργασίες, ανάβει, του ξεσηκώνονται οι ορμές, στη θέα μιας προκλητικής γυναίκας.

Δε το κάνει επίτηδες, δε το επιλέγει, ενώ θα πρέπει να είναι ασκούμενος καλόγερος για να το αποφύγει... Ή να έχει κάποιο οργανικό πρόβλημα ή να είναι ομοφυλόφιλος...

Το να κυκλοφορεί μια γυναίκα προκλητικά έξω στο δρόμο, ενώ φαινομενικά είναι ένα "αθώο δικαίωμά της", στη πραγματικότητα αποτελεί σεξουαλική παρενόχληση του άνδρα.

Με ρώτησες κυρά μου αν θέλω να καυλώσω; Ζήτησες την άδειά μου πριν με ερεθίσεις; Αφού το ξέρεις πως ο ερεθισμός μου δεν είναι λογική μου απόφαση αλλά προκαλείται από το ένστικτό μου και το σώμα μου. Γιατί το κάνεις; Μα γιατί κι εσύ φτιάχνεσαι με το δικό μου ερεθισμό...

Προκαλείς λοιπόν σεξουαλική παρενόχληση στους άνδρες προκειμένου εσύ να φτιαχτείς και να ανέβει η αυτοπεποίθησή σου.

Αυτά για όσους υπερασπίζονται τις τσούλες...

Ανώνυμος είπε...

Σωστά, εγω όταν πεινάω αρπάζω από το χέρι του άλλου το σουβλάκι, ένστικτο είναι τι να κάνω???Στοιχειωδης αυτοσυγκρατηση ρε νεάντερταλ, που μου έχεις και άποψη για το ντυσιμο των γερμανιδων.Άιντε στο λαγούμι σου πάλι. Κρετίνε

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη και η Μυρτω τα θελε και τα παθε γιατι ειναι ενα τσουλι ! Η διαφορα του ανθρωπου απο τα ζωα ξερεις ποια ειναι ;

Τασος

Ανώνυμος είπε...

Ζούμε σε μια εποχή απόλυτου παραλογισμού και ιδεοληψίας. Όλοι έχουμε θωρακιστεί πίσω από τις ''απόψεις'' μας και κάθε τι που ακούμε ή βλέπουμε του δίνουμε τις προεκτάσεις που υπαγορεύει η φαντασία μας. Όπως εδώ π.χ. ένας απλός σχολιασμός της ένδυσης των νεαρών Γερμανίδων προκάλεσε ορυμαγδό ανεδαφικών ερμηνειών. Ούτε δικαιολογήθηκε ο βιασμός, ούτε δικαιώθηκαν οι τζιχαντιστές, ούτε πολύ περισσότερο φταίει η Μυρτώ για ότι της συνέβη. Αλλά είναι φαινόμενο των καιρών μας: Όποιος δεν ασπάζεται 100% τις απόψεις μας είναι 100% εχθρός μας και φορέας όλων όσων απεχθανόμαστε και ας μην τα υποστηρίζει.

ΒΕ.Λ. είπε...

«Ὅσο περισσότερο ὁ ἄνθρωπος ἀπεκδύεται τόν παλαιό του ἑαυτό ἐνώπιον τοῦ Τριαδικοῦ Θεοῦ, τόσο καί περισσότερο καλύπτει διά τοῦ ἐνδύματος τό σῶμα του, δηλαδή τόν ἔμψυχον ναόν τοῦ Θεοῦ.
Ὑπάρχουν κάποια πράγματα εἰς τήν ζωή καί εἰς τήν κοινωνία τῶν ἀνθρώπων, τά ὁποῖα ἀποτελοῦν δικλεῖδες ἀσφαλείας γιά τήν συνοχή, τήν ὀρθή πορεία καί τήν ἀνάπτυξι τῆς ἴδιας τῆς κοινωνίας. Σέ περίπτωσι πού ἕνας ἤ περισσότεροι ἤ καί ὁμάδες ὁλόκληρες ἀνθρώπων περιφρονοῦν τούς κανόνες αὐτούς καί ἐφαρμόζουν τά ἀντίθετα, τότε νομοτελειακῶς ἐπέρχεται ἡ κοινωνική ἀλλοίωσις καί αὐτός ὁ ὄλεθρος.
Ἄνευ ἀντιρρήσεως, μία τέτοια «βαλβίδα ἀτομικῆς καί βεβαίως κοινωνικῆς ἀσφαλείας», πού εἰς τάς ἡμέρας μας ἔχει σχεδόν ἀχρηστευθῆ, εἶναι ἡ ἐνδυμασία».

«Θεωρῶ χαμένον, ἐκεῖνον πού ἔχασε τήν αἰδῶ»
Πλάτων

«Ὅταν ἡ γυναῖκα ἀποβάλῃ τόν χιτῶνα, ἀποβάλει καί τήν αἰδῶ»
Ηρόδοτος

«Ἡ μυαλωμένη γυναῖκα οὔτε τόν πῆχυ τοῦ χεριοῦ της δέν ἀφήνει ἐλεύθερο γιά νά τόν βλέπουν δημοσίᾳ»
Πλούταρχος

«Ὅποιος δέν σέβεται τήν αἰδῶ, πρέπει νά τιμωρῆται μέ τήν μεγαλυτέρα τῶν ποινῶν, διότι τοῦτο θεωρεῖται ἀσθένεια τῆς Πόλεως»
Σωκράτης

«Τό χρῶμα τῆς ἐντροπῆς (κόκκινον) εἶναι τό ὡραιότερον»
Αριστοτέλης

«...πᾶς ὁ βλέπων γυναῖκα πρός τό ἐπιθυμῆσαι αὐτήν ἤδη ἐμοίχευσεν αὐτήν ἐν τῇ καρδίᾳ αὐτοῦ»
(Ματθ. ε´, 28)

«Ὡσαύτως καί τάς γυναῖκας ἐν καταστολῇ κοσμίῳ, μετά αἰδοῦς καί σωφροσύνης κοσμεῖν ἑαυτάς, μή ἐν πλέγμασιν ἤ χρυσῷ ἤ μαργαρίταις ἤ ἱματισμῷ πολυτελεῖ, ἀλλ᾽ ὅ πρέπει γυναιξίν ἐπαγγελλομέναις θεοσέβειαν, δι᾽ ἔργων ἀγαθῶν»
(οἱ γυναῖκες νά στολίζουν τούς ἑαυτούς τους μέ ἐνδυμασία σεμνή, μέ συστολή καί σοβαρότητα, ὄχι μέ ἐπιτηδευμένη κόμμωσι ἤ χρυσά κοσμήματα ἤ μαγαριτάρια ἤ πολυτελῆ ἐνδύματα, ἀλλά μέ ὅ,τι ἁρμόζει σέ γυναῖκες πού σέβονται τόν Θεόν, δηλαδή σέ ἐκεῖνες πού στολίζονται μέ καλά ἔργα).
(Α´ Τιμόθ. β´, 9-10)

«οὐαί τῷ ἀνθρώπῳ ἐκείνῳ δι᾽ οὗ τό σκάνδαλον ἔρχεται»
(Ουαί σε αυτούς/αυτές που προκαλούν σκάνδαλο).
(Ματθ. ιη´, 7)

http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2014/06/blog-post_3606.html

Ανώνυμος είπε...

όσα ρητά και να αραδιάσεις δε σώζεσαι. Μία είναι η λύση: κόβεις μαχαίρι τις τσόντες που βλέπεις στο διαδικτυο. Έτσι θα πάψεις να ερεθίζεσαι από τον βραχιονα της δεκαπεντάχρονης.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η κουλτούρα του βιασμού...
Να μην σκέφτεστε σεξουαλικά τις "γερμανιδούλες" και τις κάθε "γερμανιδούλες", σας πέρασε από το μυαλό;

Φοράνε τα σορτς τους και τις φούστες τους για εκείνες και άντε για κανα
αθώο φλερτάκι με συνομήλικο όχι με σαλιάρηδες γερομπαμπαλήδες, που δικαιολογούν τις άρρωστες ορέξεις τους λέγοντας πως απλά τα κορίτσια είναι "τσούλες",και στην τελική αν είναι "τσούλες" μην τις κοιτάτε καν, ούτε να φτιάχνεστε μαζί τους, ούτε τσόντες με κοπέλες που μοιάζουν underage να βλέπετε, ούτε να δικαιολογείτε τους βιασμούς.

Μία γυναίκα μπορεί να βιαστεί και φορώντας μπούργκα, δεν έχει πολύ καιρό που μια θανατώθηκε στο Ιραν επειδή σκότωσε τον επίδοξο βιαστή της,και δεν φόραγε τίποτα το προκλητικό,εκτός αν το μαύρο ρούχο σαν σεντόνι είναι πολύ καύλα για σας τους άρρωστους.

Όσο για τα ρητά των αρχαίων Ελλήνων δεν σημαίνουν τίποτα, τότε την γυναίκα την είχαν στην ίδια μοίρα με τους δούλους.