Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Γιατί δεν γίνεται ντόρος από τους «ευαίσθητους» για τον φανατικό Ιουδαίο που έσφαξε ομοφυλόφιλους; (Γιατί βρε παιδί μου;..)



Picture this: Φανταστείτε να ερχόταν στο φως της δημοσιότητας η είδηση ότι ένας «ακροδεξιός» επιτέθηκε με μαχαίρι σε παρέλαση ομοφυλόφιλων κάπου στην Ευρώπη και άρχιζε να σφάζει αδιακρίτως. (Και ένα από τα θύματα τελικά, να εξέπνεε). Η είδηση θα έκανε πάταγο θα δημιουργούσε «σοκ» και θα είχαμε σε δεκάδες πόλεις εκδηλώσεις και πορείες «κατά του ρατσισμού» και της «ομοφοβίας», επίσημα χείλη στη σειρά να καταδικάζουν για χιλιοστή εξηκοστή φορά το τελευταίο δίμηνο, την άνοδο της «ακροδεξιάς» και την «μάστιγα του ρατσισμού», θα είχαμε έκκληση να ψηφιστούν από τις κυβερνήσεις «νέα μέτρα» κατά του «μίσους», «πιο σκληρά» από τα προηγούμενα, που ήταν ήδη «πιο σκληρά» από τα αμέσως προηγούμενα που και αυτά  με την σειρά τους ήταν πιο «σκληρά», και νέο κυνήγι σε διαδίκτυο και εφόδους σε σπίτια, αποθήκες, βάρκες και κοτέτσια. Εάν το περιστατικό δε, είχε συμβεί στο «κακό παιδί» που λέγεται Ρωσία, θα είχαμε νέες «καταδίκες», νέα «μποϊκοτάζ», έως και νέες «αυθόρμητες εξεγέρσεις» και «έγχρωμες επαναστάσεις». Οι «αντιρατσιστές» θα δουλεύανε υπερωρίες, ουρλιάζοντας νύχτα μέρα και θα στήνανε τα πανιά τους παντού, οι πολυδιαφημισμένες καλά χρηματοδοτούμενες femen θα είχαν επιτεθεί στον «ομοφοβικό» Πούτιν, θα είχαν προβεί σε on air περιύβριση συμβόλων του «ομοφοβικού» χριστιανισμού, θα είχαν ρίξει καμιά εικοσαριά σταυρούς, θα είχαν εισβάλει σε καμιά δεκαριά εκκλησίες (ή μάλλον επειδή μιλάμε για Ρωσία, θα είχαν επιχειρήσει να τα κάνουν όλα αυτά).

Τώρα όμως; Έλα μωρέ, απλά «ένας άνδρας που ήταν σε κατάσταση αμόκ» ήταν μόνο. Ένας «φανατικός». Ταυτότητα δεν είχε; Ιδεολογία δεν έχει; Σύμβολα δεν είχε; Κίνητρο δεν είχε; Υποστηρικτές δεν είχε; «Δασκάλους» δεν είχε; «Τροφή» που έτρωγε και τον έκανε να «φανατιστεί» δεν είχε;
Στην περίπτωση του αποδεδειγμένα «πειραγμένου» (έπαιρνε χάπια) λευκού στην Καρολίνα των ΗΠΑ, που επιτέθηκε σε εκκλησία Αφροαμερικάνων και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, εκεί δεν είχαμε ένα "μεμονωμένο περιστατικό", δεν είχαμε απλά έναν τύπο "σε κατάσταση αμόκ", αλλά είχαμε το ξέσπασμα μιας υστερίας απίστευτου βαθμού, όχι μόνο κατά του «ρατσισμού», αλλά συνολικά κατά των συμβόλων του Νότου με τα οποία εμφανιζόταν σε κάποιες φωτογραφίες ο δολοφόνος. Μέχρι και σήμερα η υστερία δεν έχει κοπάσει, - το αντίθετο μάλιστα- καθώς λευκοί «υπερασπιστές δικαιωμάτων» και μαύροι έχουν βαλθεί να εξαλείψουν - ζηλεύοντας τον «ζήλο» των τζιχαντιστών του ISIS - κάθε ίχνος της Νότιας κληρονομιάς και ιστορίας. Σύμβολα, αγάλματα, μνημεία, μέχρι και νεκρούς στρατηγούς του  Νότου θέλουν να ξεθάψουν!!! ‘Πολιτικά ορθοί’ Νότιοι πολιτικάντηδες αφαιρούν τα σύμβολα του Νότου από πολιτειακές σημαίες, δημόσια κτίρια μέχρι και νεκροταφεία Νοτίων βετεράνων του «εμφυλίου» πολέμου και μεγάλες εταιρίες, όπως π.χ. η Amazon αποσύρουν κάθε σημαία του Νότου από τις διαδικτυακές πωλήσεις τους, ενώ η παραφροσύνη έχει οδηγήσει ώστε μέχρι και οι Ντιούκς και το κλασσικό «Όσα Παίρνει ο Άνεμος» να κρίνονται ... ακατάλληλα θεάματα για «ευαίσθητους» (παρανοϊκούς) «ανθρωπιστές».
Όλα αυτά γιατί ο δολοφόνος είχε ποζάρει κάποτε με τη σημαία του Νότου. 

Ο «φανατικός»Ιουδαίος δεν είχε ιδεολογία; Δεν είχε σύμβολα; Θα δούμε λοιπόν ανάλογη επίθεση συνολικά κατά του ιουδαϊσμού; Απαγόρευση πώλησης του Ταλμούδ; Ή της Τορά; Λογοκρισία σε κλασσικές ταινίες όπως π.χ. «Ο Βιολιστής στη Στέγη» ως «ακατάλληλες»; Θα έχουμε (επιτέλους) επιδρομή των femen στο Ισραήλ και δημόσια περιύβριση συμβόλων του Ιουδαϊσμού και του Ισραήλ (π.χ. μέσα στην Ιερουσαλήμ);
Τι μου λες τώρα. Είναι σαν να λέμε «θα δούμε πολικές αρκούδες να κάνουν βόλτα στην έρημο Σαχάρα;»        

Θα πει κανείς, ο δράστης ήταν απλά ένας «φανατικός» ή ένας «τρελός». Μάλιστα. Μόνο ο Ιουδαϊσμός επιτρέπεται να έχει «φανατικούς» οι οποίοι είναι «απομονωμένοι» και δεν έχουν σχέση με τον Ιουδαϊσμό, καθώς «παρερμήνευσαν» τις αρχές και την ιστορία του ιουδαϊσμού (ή του μουσουλμανισμού, διότι πάντοτε και για τους ισλαμιστές σφαγείς, «δεν φταίει το ισλάμ», αλλά αυτοί οι «φανατικοί» που το «παρερμήνευσαν»). Ο τρελός με τη σημαία του Νότου θα πάρει στον λαιμό του όλη την ιστορία και τα σύμβολα του Νότου; Πόσοι όσοι βρίσκονται στην επιρροή των ΜΜΕ έχουν διαβάσει την ιστορία του Νότου και του λεγόμενου «εμφυλίου»; Και πόσοι έχουν διαβάσει Ταλμούδ; Τι λέω τώρα..   

Σημειωτέον ότι :
-        ο δράστης της επίθεσης, Γισάι Σλίσελ (Yishai Schlissel), υπερορθόδοξος Ιουδαίος, είχε αποφυλακιστεί τρεις εβδομάδες νωρίτερα αφού εξέτισε ποινή κάθειρξης δέκα ετών καθώς είχε διαπράξει μια παρόμοια επίθεση κατά τη διάρκεια του ‘Gay Pride’ της Ιερουσαλήμ το 2005!!
-        Σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, μετά την απελευθέρωσή του είχε διανείμει χειρόγραφα φυλλάδια καλώντας «όλους τους Ιουδαίους που είναι πιστοί στον Θεό» να διακινδυνεύσουν «ξυλοδαρμούς και φυλακίσεις» προκειμένου να μην γίνει η παρέλαση.
-        Ο Σλίσελ, αρνήθηκε κάθε νομική συμπαράσταση, καθώς δεν αναγνωρίζει καμία άλλη δικαιοσύνη «πέραν του Τορά», το δε δικαστήριο, είπε, είναι «όργανο του Σατανά». 
-        Εξετάζεται ήδη από την ισραηλινή αστυνομία ραβίνος και η γυναίκα του που είχαν προπαγανδίσει κατά της «παρέλασης», για το αν συνδέονται με τον δολοφόνο.

Φανταστείτε λίγο μετά από το παραπάνω βίαιο περιστατικό, να είχαμε στην ίδια χώρα, νέα χειρότερη ενέργεια μίσους, μια εμπρηστική επίθεση «ακροδεξιών» σε κατάλυμα π.χ. προσφύγων που θα είχε ως αποτέλεσμα τον φρικτό θάνατο βρέφους…. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει τι θα επακολουθούσε. Τι αναταράξεις θα έφερνε στην «παγκόσμια κοινότητα»...
           - ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
CenotapheR είπε...

Περί υποκρισίας ο λόγος για πολλοστή φορά!

Ανώνυμος είπε...

Οι περιούσιοι είναι υπεράνω όλων.Εχουν το μαχαίρι και το καρπούζι.

Ανώνυμος είπε...

το εγκλημα το καταδικασαν ολοι οι ορθα σκεπτομενοι ανθρωποι. Επισης ελληνες εβραικου θρησκευματος πηραν αμεσως θεση.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ!!!

oneiropagida είπε...

και ομως μεγαλο καναλι εδω ειπε οτι ενας Χριστιανος επιτεθηκε σε ομοφυλοφιλους........εννοειται οτι ξεχωριζει απο μακρυα οτι ειναι Ιουδαιος...αλλα τι βρωμικο παιχνιδι παιζουν οι δικοι μας εδω μεσα λυκοι για να κατηγορησουν και να διαμορφωσουν γνωμη εναντια των Χριστιανων ..........

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει δεν γνωρίζουμε τι εστί Εβραίος τώρα? Αφού τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανήκουν στους Εβραίους, περιμένατε δημοκρατικές διαδικασίες? Οποu υπάρχει μονοπώλιο, υπάρχει και ανομία.

Ανώνυμος είπε...

Ξαναψηφιστε τους ίδιους που έχουμε εδώ και 42 χρόνια... Ζωα!