Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015

Μουσουλμάνος πατέρας προτίμησε να πνιγεί η κόρη του παρά να την αγγίξουν οι ναυαγοσώστεςΈνας πατέρας μιας 20χρονης κοπέλας σταμάτησε βίαια τους ναυαγοσώστες που προσπαθούσαν να σώσουν τη ζωή της, προκειμένου έτσι, να «σώσει την τιμή» της οικογένειάς του. Σύμφωνα με την αστυνομία ο ίδιος προτίμησε να δει την κόρη του να πνίγεται παρά να την αγγίζουν άγνωστοι άντρες.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Ντουμπάι και σύμφωνα με τον αντισυνταγματάρχη Ahmed Buribah (φωτο) ο μουσουλμάνος πατέρας ασιατικής καταγωγής σταμάτησε τους διασώστες από το να κάνουν τη δουλειά τους γιατί εάν η κόρη του αγγιζόταν από άγνωστους άντρες αυτό θα έφερνε μεγάλη ντροπή στην οικογένειά του. «Θα την ατιμία», είπε.

«Είναι ένα περιστατικό που δεν θα ξεχάσω ποτέ», είπε ο Buribah.

Ο πατέρας απέτρεψε τους ναυαγοσώστες στην παραλία από το να σώσουν την γυναίκα απωθώντας τους βίαια. Σύμφωνα με την αστυνομία του Ντουμπάι, η καθυστέρηση αυτή επέφερε τον πνιγμό. Ο πατέρας συνελήφθη και κρατείται από την αστυνομία του Ντουμπάι.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: