Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΗΠΑ: Πως αντιδρούν οι αριστεροί όταν ρωτούνται εάν θα έπαιρναν σπίτι τους έναν παράνομο μετανάστη (video)



Οι αριστεροί / λίμπεραλς είναι ίδιοι παντού. Αυτοπροβάλλονται ότι είναι «ευαίσθητοι» και πρωταθλητές της συμπόνιας, αλλά η συμπεριφορά τους πάντα προδίδει αναπόφευκτα τη ρητορική τους.

Ο ρεπόρτερ του CNS News Dan Joseph πρόσφατα επισκέφτηκε την Παλιά Πόλη της Αλεξάνδρειας στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ, μια μεγάλη λίμπεραλ περιοχή που βρίσκεται λίγο έξω από το DC, για να «ανακαλύψει πώς αισθάνονται οι άνθρωποι για το ενδεχόμενο να μεταφερθούν με λεωφορείο στην πόλη τους ανήλικοι παράνομοι μετανάστες». Δεν αποτελεί έκπληξη, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των λίμπεραλς με τους οποίους μίλησε ο Dan υποστήριξαν με την υπογραφή τους, τον ερχομό με λεωφορεία στην πόλη τους παράνομων μεταναστών, απέφυγαν όμως να υπογράψουν οποιαδήποτε αναφορά ή συναίνεση στο να στεγάσουν οι ίδιοι στο σπίτι τους λαθρομετανάστες:

«Προφανώς, η ιδέα του να έρθουν αυτά τα παιδιά στην όμορφη Βόρεια Βιρτζίνια φαίνονταν ωραία - θεωρητικά - για πολλούς από τους ανθρώπους με τους οποίους μίλησα. Και για αυτό υπέγραψαν με προθυμία την σχετική δήλωση. Το χέρι τους όμως δεν κινήθηκε, όταν τους ζήτησα να υπογράψουν μια δεύτερη δήλωση στην οποία θα συμφωνούσαν να πάρουν οι ίδιοι στο σπίτι τους παράνομους μετανάστες. Όταν δηλαδή ζήτησα από αυτούς τους πολίτες να κάνουν κάτι περισσότερο για να βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος, η συμπάθεια τους φάνηκε να εξατμίζεται γρήγορα».


ΚΟ: Το έχω ξαναπεί. Στο καυτό ζήτημα του «μεταναστευτικού» (που είναι θέμα επιβίωσης πλέον), η μάχη που διεξάγεται κατά της νεοταξικής πολιτικής (ανοιχτά σύνορα - πολτοποίηση λαών - αλλοίωση πληθυσμών) και του οργελιανού newspeak (βλ. όποιος λέει την λέξη 'λαθρομετανάστης' είναι «ρατσιστής») απαιτεί έξυπνους χειρισμούς μέχρι και «happenings» και όχι απλώς συνθήματα και κραυγές. Οι αλαζόνες υποκριτές που κόπτονται για τους «μετανάστες» αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια, πρέπει να αποκαλυφθούν στα μάτια του κόσμου.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτα τα πραγματα πρωτη φορα συμβαινουν στον σκουπιδοπλανητη γη,εχουν γινει πολεμοι και πολεμοι και τετοιες μεταναστευσεις στο πουθενα ποτε δεν εγιναν,στον Β παγκοσμιο πολεμο οι ευρωπαιοι εγιναν προσφυγες στην μεση ανατολη,στο αφγανισταν η στην αφρικη η οπου αλλου,για να γλυτωσουν τον πολεμο?
Οχι εκατσαν στις πατριδες τους και πολεμησαν ειτε ως στρατιωτες,ειτε ως αντιστασιακοι κατα του αξωνος,και οι γερμανοι που θα ειχαν καθε λογο να δραπετευσουν απο τα νυχια του χιτλερ καθησαν στην πατριδα τους μεχρι που τους ισοπεδοσαν τα αμερικανικα β17 και β29.
Αρα εδω κατι υποπτο συμβαινει σημερα και δεν μπορει η μεταναστευση ας την πουμε ετσι,να γινεται προς χωρες που διανυουν τεραστια οικονομικη κρηση,πως θα μπορεσουν να φροντισουν τοσους ανθρωπους οταν δεν μπορουν να καλυψουν τις δικες τους αναγκες???

Ανώνυμος είπε...

Στο μπλα μπλα, ολοι πρωτοι ειμαστε...

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορω να καταλαβω την εκφραση να τους παρουν σπιτι τους τι ειναι για να τους παρουν σπιτι τους σκυλια. Φυσικα και δεν μπορεις να φιλοξενησεις αγνωστους ανθρωπους οπως και πριν λιγα χρονια που υπηρξε εξαρση της φτωχειας των ελληνων και των αστεγων οι περισσοτεροι αν ειχαν περισευουμενο σπιτι,υπογειο μια στεγη τελος παντων φιλοξενουσε αλλα δεν θυμαμαι κανενα να φιλοξενησε καποιον σπιτι του

Ανώνυμος είπε...

Για εσάς που ακόμα επιμένετε να γράφετε στα Ελληνικά
μη θέλοντας να δεχθείτε τα γκρίκλις
ως την νέα μας γλώσσα, να σας επισημάνω ότι το Ελληνικό
ερωτηματικό [;] βρίσκεται στο αγγλικό γράμμα Q του πληκτρολογίου σας.
Το [?] δεν έχει θέση στην Ελληνική γραμματική.