Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ραβίνος: «Η εισβολή του Ισλάμ στην Ευρώπη και η καταστροφή του Χριστιανισμού είναι “υπέροχα νέα”, γιατί έτσι θα έρθει ο Μεσσίας» (video)



Πρόκειται περί του ραβίνου David Touitou του κινήματος Χαμπάντ. Η  Chabad Lubavitch είναι ένα Χασιδικό κίνημα του Ορθόδοξου Ιουδαϊσμού, με έδρα το Crown Heights του Μπρούκλιν, Νέα Υόρκη. 
Όλο το βίντεο (που είναι του 2013) εδώ. -  ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το είχα ψυλλιαστεί το θέμα, φίλε...
Μου το γράφεις και συ,πάει! το εμπέδωσα!
Τώρα...καλά ξεμπερδέματα...

Unknown είπε...

Ο μεσσίας έχει έρθει είναι ο Χριστός....οΧριστος σώζει τούς ορθοδοξους ανά τον κόσμο.....

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ & ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ
ΜΟΥΜΠΕΡΑΚ , ΟΠΟΥ 99% ΑΥΤΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΗ , ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ , ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΒΟΥΝΑ !!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΪΑΦΑΣ;;;;;; ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΡΑΒΙΝΩΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΕΘΑΙΝΕ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ!