Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Ρουμάνοι οπαδοί: Είμαστε Ορθόδοξοι εθνικιστές! Και ο ορθόδοξος εθνικισμός συνδέεται με τη Ρωσία, την Ελλάδα και τη Σερβία!

Και πάλι είμαστε αναγκασμένοι να θυμηθούμε (χωρίς να πέσουμε στο αμάρτημα της υπερηφάνειας) ότι εμείς διαδόσαμε τον όρο Ορθόδοξος εθνικισμός στη Ρουμανία! Το λίκνο του ορθόδοξου εθνικισμού είναι η Ρωσία. Τον ορθόδοξο εθνικισμό τον συναντάμε σε διάφορες μορφές: στα γήπεδα, στο δρόμο, με τη μορφή του γκράφιτι σε ορισμένα ιστολόγια, συμπεριλαμβανομένης ακόμη και της Ορθόδοξης Εκκλησίας. 
Χρησιμοποιούμε τον όρο ορθόδοξος εθνικισμός, προκειμένου να οριοθετηθούμε σαφώς από τους εθνικιστές στη Δυτική Ευρώπη: ορισμένοι από αυτούς έχουν αναρχικές αντιλήψεις, άλλοι είναι νεοναζί και ειδωλολάτρες, και άλλοι προτεστάντες. Εμείς θέλουμε να μείνουμε στον Ορθόδοξο χώρο και να αγωνιστούμε για την Ένωση των Ορθοδόξων Εθνών: της Ρουμανίας, της Ρωσίας, της Ελλάδας, της Σερβίας! Λίγο μας ενδιαφέρει η εθνικιστική σκηνή στη Δυτική Ευρώπη. Θα βοηθήσουμε μόνο όταν μας το ζητήσουν. Θέλουμε να σταματήσουμε την επιρροή των ασεβών αμερικανο –σιωνιστικών ενώσεων στα Ορθόδοξα σύνορά μας! Δεν θέλουμε τους Αμερικανούς στην Ανατολική Ευρώπη, δεν θέλουμε την ΔΕΜΟΝοκρατία της ασεβούς Ένωσης στους ορθόδοξους λαούς, δεν θέλουμε να υποταχθούμε και να μετατραπούν οι χώρες μας σε Σόδομα και τα Γόμορρα, επειδή το θέλουν τα σατανιστικά μασονικά καθάρματα στη Δυτική Ευρώπη. Τους βλέπουμε ως εισβολείς, και θα τους πολεμήσουμε μέχρι το τέλος!

Δεν είναι δικό μας λάθος το ότι η Ρωσία είναι μια παγκόσμια δύναμη και είναι απόλυτα φυσιολογικό να προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας. Είναι φυσιολογικό να αγωνιστούμε για τους Σέρβους του Κοσσυφοπεδίου καθώς οι Ορθόδοξοι αδελφοί μας σφαγιάστηκαν από τον εγκληματία που ονομάζεται Wesley Clark που έγινε και σύμβουλος του Βίκτορ Πόντα (τ. πρωθυπουργού). Είναι φυσιολογικό να στηρίξουμε τον Bashar Al-Assad, δεδομένου ότι προστατεύει την Ορθόδοξη Χριστιανική κοινότητα στη Συρία και πολεμάει μαζί με τη Ρωσία. Αφήσαμε πίσω τις έχθρες μεταξύ των ορθοδόξων λαών και αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να αγωνιστούμε μαζί για ένα ιδανικό, σύμφωνα με τα λόγια του Corneliu Codreanu: «Ένα εθνικιστικό κίνημα προσαρμόζεται στους καιρούς που ζούμε».

Είμαστε νέοι, και σε μια στιγμή μπορεί να γίνουμε μια δύναμη που θα πρέπει να φοβούνται. Αν αυτοί που είναι διεφθαρμένοι ηθικά και η ψυχή τους είναι σε σήψη, έχουν την εντύπωση ότι όλοι οι άνθρωποι είναι σαν κι αυτούς και ότι θα υποκλιθούμε μπροστά στα χρήματα, δεν μας ξέρουν καλά! Σε μερικούς από εμάς έκαναν κάποιες προσφορές, αλλά θυμόμαστε αυτό που είπε ο Corneliu Codreanu: "Αυτός που δίνει δώρα φτύνει στα μάτια". Οι παραδοσιακοί Ορθόδοξοι αδελφοί με την πραγματική έννοια της λέξης, δεν συμφωνούν μαζί μας σε όλα τα σημεία, δεν μας καταλαβαίνουν απόλυτα τι δουλειά έχει η ορθοδοξία στο γήπεδο ή πώς προωθούμε τον εθνικισμό στην ορθόδοξη μουσική. Μπορεί να μας βρεις στο γήπεδο, με ένα πυρσό στο χέρι ή μπορεί να μας βρεις να εργαζόμαστε σε ένα μοναστήρι! Μπορεί να μας βρεις στο δρόμο και να είμαστε "σκάνδαλο", όταν θα πρέπει να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας, και την Κυριακή να μας βρεις να ακούμε με σεβασμό την Θεία Λειτουργία! Θα μας βρεις πάντα μεταξύ νέων ανθρώπων που έψαχναν τόσο πολύ μέσα στο βούρκο, που ήταν με την σύριγγα στη φλέβα, με το μυαλό τους διαλυμένο, να αγωνίζονται τώρα για τον εθνικιστικό-ορθόδοξο σκοπό! Για πολλούς ανθρώπους, είναι δύσκολο να κατανοήσουν τον τρόπο ζωής μας και τον τρόπο σκέψης μας ...

Έτσι καταλάβαμε την Ορθοδοξία και έτσι θέλουμε να την εφαρμόσουμε: μια επαναστατική εξέγερση ενάντια στο σατανικό και αντίχριστο σύστημα! Ένας, δύο, δέκα, εκατό νέοι, έχουμε το κουράγιο να φωνάξουμε εναντίον του διεφθαρμένου και χυδαίου ξεπουλήματος της χώρας. Πάλι θυμηθείτε τι είπε ο Corneliu Codreanu: "Οι  Λεγεωνάριοι με γέλιο κοιτάνε κατάματα τον θάνατο". Ας αφήσουμε στην άκρη το φόβο που παραλύει ολόκληρο το έθνος και ας ακούσουμε την κραυγή που βγαίνει από τα σωθικά αυτών των νεαρών: «Κάτω η σατανική Μασονία, Κάτω το διεφθαρμένο σύστημα!». 

Ας κάνουμε τους νέους να βγουν έξω το βράδυ, χωρίς κουκούλα που να κρύβει το πρόσωπό τους και να γράψουν στον τοίχο ένα μήνυμα δέκα μέτρα "η Ρουμανία, η χώρα μας υπέκυψε στην μασονική πολιτική μαφία! Εκπαιδεύσου και Πολέμα!" Μόλις φύγει αυτός ο γ….ς φόβος που παραλύει την γενιά μας που μένει αδρανής, οι δυνάμεις του έθνους θα αποδεσμευθούν, και θα ενσταλάξει σε αυτούς το θάρρος και η γενναιότητα των ψυχών των προγόνων μας! Γύρνα την πλάτη στα ναρκωτικά, μην γίνεσαι λεία στον υπόκοσμο. Αγωνίσου για την πατρίδα σου και μια μέρα θα έχεις την τεράστια ικανοποίηση: Ότι άλλαξες την ΡΟΥΜΑΝΙΑ! ...


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Το βρήκα εδώ. Η μετάφραση ήταν δύσκολη... 

7 σχόλια:

mnk είπε...

Η ιστορία μας διδάσκει πως η πραγματική Ορθοδοξία πάντα ήταν μάχιμη. Όχι "αγαπησιάρα".

Για του Χριστού την πίστη την Αγία,
Για της πατρίδας την Ελευθερία.

Ανώνυμος είπε...

Ετοιμαζόμουν να γράψω μια απάντηση για το προηγούμενο θέμα σας .
Η έκπληξη που δοκίμασα μπαίνοντας στον ισότοπο σας για να το δημοσιεύσω με γέμισε απέραντη ικανοποίηση διότι είναι σαν να επικοινωνούμε ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΣΟΚ!

Αυτό ήταν το μήνυμα που ετοιμάζουν να σας στείλω χαίρομαι αφάνταστα που υπάρχουν ΝΕΟΙ άνθρωποι που αφυπνίζονται , δεν ντρέπονται και το κυριότερο δεν φοβούνται πια να υποστηρίξουν τις ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ κόντρα στο ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!

Από ότι φαίνεται δεν είστε ο μόνος που βαρέθηκατε!
Αρνητικές ειδήσεις, άρθα σοκ δεν προκαλούν καμία εντύπωση διότι ζούμε σε μια κοινωνία “αρνητική”!
Είναι σαν να μας πει κάποιος πως σε έναν πόλεμο λιποθύμησε ένας στρατιώτης από την ζέστη, ούτε καν σκοτώθηκε, λιποθύμησε , σε αυτό το σημείο έχουμε φτάσει.
Τίποτα αρνητικό δεν μας κάνει εντύπωση, όποιος θέλει να το διαπιστώσει ας γράψει ένα τρομακτικό φανταστικό γεγονός , το πιο τρομακτικό, θα περάσει απαρατήρητο και στα ψιλά εάν αυτό το γεγονός δεν βολεύει το σύστημα. Θα είναι σαν να μην έγινε.

Απαιτούνται θετικές ειδήσεις, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ , οποιος συμφωνει με την ιδεολογια ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ , όποιος δεν συμφωνεί τραβά το δρόμο του, υπάρχουν σωρό πορτοκαλιές ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΑΠΙΣΑΝ!

Όσα Ελληνικά πατριωτικά ιστολόγια συμμερίζονται την παραπάνω “ιδεολογία” πρέπει εκτός των άλλων ειδήσεων να σηκώσουν το βάρος αυτής της ΘΕΤΙΚΗΣ ιδεολογικής αντεπίθεσης, χωρίς φόβο και χωρίς πάθος, το κυριότερο χωρίς μίσος απέναντι στους ιδεολογικούς αντιπάλους!

Οι αρνητικές ειδήσεις είναι για να αμυνθούμε απέναντι στον εχθρό που προελαύνει!
Με την άμυνα δεν κερδίζονται οι αγώνες.
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ , έτσι που να υπάρχει και μια ορατή διέξοδος από το σκοτάδι.
Πόσες φόρες δεν έχετε ακούσει την έκφραση , τα ξέρουμε όλοι ίδιοι είναι.
Λύση υπάρχει; Πρόταση υπάρχει;
Αυτό είναι το ζητούμενο.
Ψέματα η αλήθεια , αυτό δεν λενε οι περισσότεροι από εμάς;

Όποιος έχει βρει τις λύσεις στις ιδεολογίες που ΔΕΝ υποστηρίζουν την άποψη πατρίδα θρησκεία οικογένεια ας συνεχίσει να τις υποστηρίζει, δικαίωμα του, αλλά και δικαίωμα του καθενός να υποστηρίζει ΑΝΟΙΧΤΑ πια αυτά που πιστεύει.
ΟΧΙ σε κατάκριση των άλλων ιδεολογιών αλλά ως ΠΡΟΤΑΣΗ!

Αυτή τη στιγμή που σας γράφω έμαθα πως μπήκαν μέσα σε ένα σπίτι ληστές και το έκαναν γης μαδιάμ, ευτυχώς έλειπαν οι ιδιοκτήτες .

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο , τρομοκρατία είναι να φοβάσαι να κοιμηθείς στο σπίτι σου με τα παιδιά σου κάτι που προφανώς οι κυβερνόντες διεθνιστές κοσμοπολίτες που απεχθάνονται το πατρίδα θρησκεία οικογένεια δεν το βιώνουν γιατί τους φυλάνε τα παλικάρια της Ελληνικής αστυνομίας με τα δικά μας χρήματα.


ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ…

Aνοικτή επιστολή πρός τον Ελληνικό Λαό, την κυβέρνηση, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τους πολιτικούς σχηματισμούς – κόμματα, ΜΜΕ, ολιγάρχες


http://hellasforce.com/2015/12/04/a%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%ba%cf%84%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%82-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%bb%ce%b1%cf%8c/

Ανώνυμος είπε...

Μου προκαλει εντυπωση πως απο τις επιδιωξεις των ρουμανων απουσιαζουν κατ'εξοχην ορθοδοξες χωρες οπως η βουλγαρια, η κυπρος, η γεωργια, η λευκορωσια και η ουκρανια

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ένα ακόμη εξαιρετικό, προκλητικό και πάντα πρωτότυπο κείμενο του Κόκκινου Ουρανού.
το προβάλαμε (μαζί με δικά μας σχόλια και φωτογραφίες), εδώ:
http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/12/blog-post_7.html

Παναγιώτης είπε...

Δεν νομίζω ότι με αντιπροσωπεύει η οιαδήποτε ψευτοσυμμαχία. Τι πάει να πει ορθόδοξος ή δυτικός εθνικισμός??
Το σκέτο Έλληνας, δεν φτάνει? Άλλωστε κανείς ποτέ δεν μας βοήθησε. Ούτε καν μας ελέησε!! Μόνο όταν είδαν ότι σοβαρολογούσαμε κ σοβαροκτυπούσαμε ως έθνος μας έπαιρναν υπόψιν..

ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ είπε...

Ώστε λοιπόν "ορθόδοξος εθνικισμός"...
Θα θεωρήσω ότι ίσως κάτι καλό παίζει, αν αυτοί οι τύποι δεν επιτίθενται σε φουκαράδες άοπλους μετανάστες (έστω κι αν διαδίδουν την υποψία ότι ίσως και δήθεν ήταν οπλισμένοι), αλλά μόνο σε ισχυρούς, ισχυρότερους απ' αυτούς, δυνατούς του χρήματος, της εξουσίας, των ΜΜΕ, της ολιγαρχίας, της Μασονίας κ.τ.λ.
Επίσης, θα θεωρήσω ότι είναι ορθόδοξοι, αν προσεύχονται και για τους εχθρούς τους, ακόμα και την ώρα που τους πολεμούν.
Αν όχι, αν όλα αυτά τα απαξιώνουν, τότε μόνο ορθόδοξοι δεν είναι και χρήζουν μετανοίας και πνευματικής αποτοξίνωσης.
Ας έχουμε υπόψιν ότι πάνω από τις επίγειες πατρίδες υπάρχει η ουράνια πατρίδα μας, που είναι κοινή για όλες τις εθνοτητες και τις φυλές. Ο φυλετισμός δεν έχει θέση στην Ορθοδοξία. Επιθυμία μας είναι η σωτηρία όλων των ανθρώπων, όχι η διατήρηση μιας επίπλαστης καθαρότητας με κόστος την απομείωση της αξιοπρέπειας κάποιων συνανθρώπων μας για τους οποίους σταυρώθηκε ο (Εβραίος ως άνθρωπος) Χριστός.
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

«ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»Μ, ξεκόλλα.
Οι εχθροί σου δεν είναι αυτοί, αλλά η Νέα Αντίχριστη Τάξη.
Κι εσύ βρήκες τώρα να γράψεις ενα σεντόνι για αυτούς;
Σας πιάνει αλλεργία με την λέξη «εθνικισμός»; Είστε πρώην κομμουνιστές τύπου Ζουράρι που παριστανετε τους πατριώτες;
Γιατί σας ενοχλεί τόσο ο εθνικισμός; Είπε ο Κύριος οτι είναι κακή η αγάπη για το έθνος (αυτό σημαίνει εθνικισμός, και οχι φασισμός).
Αν έγραφε «είμαι χριστιανο-κομμουνιστής», θα ένιωθες αγαλλίαση;
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
Μου θυμίζετε έναν πανιβλακα ιερέα απο την Ρόδο που έγραφε οτι ο Άγιος Παΐσιος ήταν ενας «εθνικιστής πρόσφυγας».
Συγνώμη για το ύφος, αλλά τέτοια δικαιώματα δίνετε και κρίμα γιατί διαθέτετε ένα πολύ ωραίο blog.