Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τα «ανοιχτά σύνορα» πληρώνονται. Δυναμική πορεία πατριωτών για πρώτη φορά στο Βερολίνο! Θρίαμβος του AfD στις εκλογές σε τρία κρατίδια. Ήττα της Μέρκελ

Σε μια επίδειξη της δύναμης που σκόρπισε τρόμο στους αριστερούς, πάνω από έξι χιλιάδες Γερμανοί πατριώτες έλαβαν χθες μέρος σε μια μαζική πορεία με σύνθημα "Η Μέρκελ πρέπει να φύγει" στο Βερολίνο, ακριβώς μπροστά από τα γραφεία της καγκελαρίου.

Το συλλαλητήριο, που διοργανώθηκε από το κίνημα Wir für Deutschland(«Εμείς για τη Γερμανία»), ήταν μία από τις μεγαλύτερες πατριωτικές δημόσιες εκδηλώσεις στην πρόσφατη ιστορία του "κόκκινου" Βερολίνου, καθώς και μια ένδειξη της αυξανόμενης δυσαρέσκειας στην εν λόγω χώρα.
Παρά το γεγονός ότι η αστυνομία αναφέρει ότι στο συλλαλητήριο πήραν μέρος «περίπου 3.000 άτομα», αυτόπτες μάρτυρες όπως ο Ignaz Bearth, ηγέτης του ελβετικού Pegida, απέρριψε τον ισχυρισμό αυτό ως προπαγάνδα, λέγοντας ότι η δική του καταμέτρηση αναγράφει τον διπλάσιο αριθμό αυτού που έδωσε η αστυνομία.

Οι συμμετέχοντες κυμάτιζαν σημαίες από διάφορα κρατίδια, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του Βρανδεμβούργου και της Σαξονίας. Υπήρχαν ευρωπαϊκές σημαίες, και μερικές ρώσικες ανάμεσα στο πλήθος των ανθρώπων που μετακινούνταν από το σημείο συγκέντρωσης στο κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Βερολίνου μέχρι την Πύλη του Βρανδεμβούργου.

Περίπου διακόσιοι «αντίφα» προσπάθησαν να μπλοκάρουν την πομπή, και επιτέθηκαν στην αστυνομία, αλλά οι αρχές γρήγορα τους απομάκρυναν.

Το συλλαλητήριο έγινε μια ημέρα πριν από την ψηφοφορία σε τρία γερμανικά κρατίδια, την Ρηνανία-Παλατινάτο, την Σαξονία-Άνχαλτ, και την Βάδη-Βυρτεμβέργη. Το AfD (Εναλλακτική για την Γερμανία) φαίνεται να μπαίνει και στα τρία τοπικά κοινοβούλια, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα των exit poll.

Μάλιστα το κόμμα συγκεντρώνει από 10% έως 23% στις τρεις ψηφοφορίες, ενώ η Μέρκελ δείχνει να χάνει σε Βάδη και Ρηνανία, διατηρεί μεν την πρώτη θέση στη Σαξονία, όπου όμως το AfD λαμβάνει το 21,5%.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώ κι εδώ

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αντε μηπως γινει τιποτα καλο ρεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Σαξονία 24.2 %
https://en.wikipedia.org/wiki/Saxony-Anhalt_state_election,_2016

Βάδη 15.1 %
https://en.wikipedia.org/wiki/Baden-W%C3%BCrttemberg_state_election,_2016

Ρηνανία 12.6 %
https://en.wikipedia.org/wiki/Rhineland-Palatinate_state_election,_2016

Παρατήρησε το αίσχος των δημοσκοπήσεων

Ανώνυμος είπε...

Ορίστε και μια δική μας κίνηση

https://1.bp.blogspot.com/-IdYnk0_S6C8/VuWptkDNjCI/AAAAAAAABlM/n3XwXYNeGOAAVrfHpkCkFaI1lDIjFKRCw/s1600/afisa8%2Bjpg.jpg

http://ierosloxos2012.blogspot.gr/2016/03/hot-spot-2432016.html

Ανώνυμος είπε...

Πως μπορεί να στηρίζεις το AfD την ώρα που ένας από τους πυλώνες της ύπαρξής του είναι ο ανθελληνισμός;Την ώρα που υποψήφιοί του κατεβαίνουν με σύνθημα "Ελλάδα και Τουρκία δεν είναι Ευρώπη",εξισώνοντας δηλαδή το λίκνο του δυτικού πολιτισμού,την αρχή της ίδιας της Ευρώπης με τον ασιάτη βάρβαρο για να ικανοποιήσουν μικροπολιτικές σκοπιμότητες και την συνήθη αγραμματοσύνη των οπαδών του.

polycmike είπε...

Τί καλό να γίνει αγαπητέ μου, τα χειρότερα τώρα αρχίζουν για εμάς. Αλλά καλά να πάθουμε, με τον ηλίθιο κουμμουνιστή του 15μελούς!!

polycmike είπε...

Μήπως τελικά η "Μητέρα Τερορέζα" κάνει τα πάντα για να σπρώξει τους Γερμανούς προς την άκρα δεξιά? Τι να πω, μεγαλοφυές το σχέδιο της. Μην βιαστεί κανείς να την συγκρίνει με τον δικό μας νεροκουβαλητή. Την Άγκελα, την εχω ικανή για κάτι τέτοια... το βλαστάρι της stazi!!

Ανώνυμος είπε...

Θετικό το ότι φαίνεται πως σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο ο λαός έχει αρχίσει να ξυπνάει, αποτινάζοντας σιγά σιγά τα ψέματα του συστήματος έστω και από λανθασμένη αφετηρία. Παρ'όλα αυτά είναι θλιβερή η έλλειψη μιας κίνησης ικανής να εκμεταλλευτεί και να ενισχύσει το ρεύμα αυτό (με ελαχιστες εξαιρέσεις, κυρίως σε χώρες τις Ανατολικής Ευρώπης). Άκρως συστημικά και ύποπτα κόμματα σαν το AfD δεν αποτελούν λύση, παρά μόνο στο πλαίσιο του "μικρότερου κακού" λογικής που για ποικίλους λόγους δεν ασπάζομαι.

polycmike είπε...

Αγαπητέ μου, εσύ δηλαδή πιστεύεις πως το κουμμουνιστικό Ελλαδιστάν είναι ανώτερο από τον "ασιάτη βάρβαρο"? Η Ελλάς δεν εχει καμία σχέση με το σημερινό κουμμουνιστοκρατούμενο, λαθρολάγνο και ανθελληνικό Ελλαδιστάν!! Να παρακαλάς να γίνει κανένας γενικευμένος πόλεμος, μπας και ξυπνήσει ο φραπεδο-Ελλαδίτης!!

polycmike είπε...

Και κάτι ακόμα... δεν νομίζω πως το AfD είναι περισσότερο ανθελληνικό από το Ελλαδικό Κράτος.

Ανώνυμος είπε...

Ένας άνεμος ελευθερίας αρχίζει και πνέει σε ολην την Ευρώπη.
Τα έθνη ξυπνούν από τον λήθαργο της με μαθηματικής ακριβείας επερχομένης γενοκτονίας τους εάν δεν αντιδράσουν δυναμικά.
Οι Έλληνες πρέπει να πρωτοστατήσουμε!
Είμαστε η τελευταία σταλινική χώρα στην Ευρώπη και αυτό πρέπει να σταματήσει!
Τα κομμουνιστικά ΜΜΕ στην Ελλάδα εάν δεν αντιδράσουμε μας προετοιμάζουν για σκλάβους ,μαζί με τους νεοεισερχομένους δυστυχισμένους συνανθρώπους μας, που τους θέλουν και αυτούς δούλους και που θα τους στρέφουν ενάντια σε οποιαδήποτε προσπάθεια ΕΘΝΙΚΗΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ απελευθέρωσης μας.

Οπως μέχρι τώρα έκαναν με τους “προλετάριους κομμουνιστές” ταξικούς Αγωνιστές , σκλάβους στους φόρους μας εχουν από τοτε που δεν απελευθερωθήκαμε των διεθνιστικών πολυεθνικών τωρα πια χωρίς καν ένα χωραφάκι να μπορούμε να παράγουμε τα δικά μας προϊόντα και να ζήσουμε ελεύθεροι Έλληνες Χριστιανοί ορθόδοξοι η όπως αλλιώς επιθυμεί ο κάθε ένας!

Αυτήν την ατομική ιδιοκτησία μας έχουν βάλει στο μάτι, για να την κοινωνικοποιήσουν.
Όποιος νομίζει ακόμα πως θα κρατικοποιήσουν τις διεθνιστικές τράπεζες, τα Γερμανικά πλέον αεροδρόμια τον Γερμανικό ΟΤΕ, τα Κινέζικα λιμάνια, τα "καταριανα" τεράστια ξενοδοχειακά συγκροτήματα και επιχειρήσεις που μέσω ανακεφαλαιοποιήσεων έχουν περάσει όλα στις διεθνιστικές τράπεζες , είναι βαθιά νυχτωμένος και δεν αντιλαμβάνεται πως αυτό θα σημαίνει ΠΟΛΕΜΟ με όλο το στρατό της γης!

Ξυπνάτε Έλληνες δεξιοί και αριστεροί και δείτε ποιοι είναι οι μελλοντικοί προλετάριοι “που θα μας κυβερνούν”!
Εάν αυτό θέλετε συνεχίστε τον ύπνο του δικαίου!
Εάν αυτοί δεν χειραγωγούνται από το διεθνιστικό τραπεζιτικό κεφάλαιο και τα ΜΜΕ μάλλον χρειαζόμαστε μια εθνική καταστροφή για να αφυπνισθούμε!

Ισλαμική θεοκρατία με σημαίες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ !!
https://www.youtube.com/watch?v=NMDE9HTb0wU


The real meaning of hammer and sickle

https://www.youtube.com/watch?v=jwFTBrazp28


Είναι που καταπολεμήθηκε ο κομμουνισμός με την πτώση των πρώην σταλινικών καθεστώτων όπως όλοι πιστεύαμε ,αλλά αυτός προωθείται παγκόσμια, μόνο τυφλός δεν το βλέπει πως έπεσε για να αναστηθεί σε παγκόσμια κλίμακα όπως ήταν ο αρχικός τους στόχος!

"What kind of Communist are You" Online Quiz

https://www.youtube.com/watch?v=f99MyUc8xlQ

Μετάφραση και στα Αγγλικά!!!
Του αγώνα των Ελλήνων κομμουνιστών ενάντια στον καπιταλισμό!!!!
Και προσέξτε αυτά πριν την άνοδο του συριζα στην εξουσία!
Ήρθε στην εξουσία ο κομμουνιστής ταξικός αγωνιστής Τσιπρας και με τις ψήφους όσων από αυτούς τους νεοεισερχομένους ψηφίζουν.
Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε όλοι μας!
Η κοινωνικοποίηση μέσω των φόρων προχωρά ακάθεκτη και δεν μας έσωσε κανείς ταξικός αγώνας!

Greek communists confront the crisis.m4v

https://www.youtube.com/watch?v=cvCI0wvtHKY


Στο 5,30 φάτσα κάρτα δουρου τσιπρας στο τέλος ειδικό αφιέρωμα Παπαρήγα
Κεντρικός σχεδιασμός ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ!
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ!!!!!!

Η Παπαρήγα στο 11 λεπτό …
ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ!!!!!

ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ …ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ!
Πάντως όχι για εμάς τους Έλληνες

ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΗΔΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΕΙΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΑΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΤΕ ΞΕΝΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ!

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΓΗΣ …ΣΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΜΑΣ , ΕΙΤΕ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΟ!
ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ!

SkyWatcher είπε...

Αυτό το "Ελλάδα και Τουρκία δεν είναι Ευρώπη" που γράφει ένας ανώνυμος ότι λένε υποψήφιοι του AfD, μπορεί να μας το στείλει με κάποιο λινκ; Ή μήπως εννοεί "Ελλάδα και Τουρκία εκτός ΕΕ", διότι τότε το πράγμα αλλάζει...

Ανώνυμος είπε...

Το πρόγραμμα του AFD δεν γράφει πουθενά για Ελλάδα


https://www.alternativefuer.de/programm-hintergrund/programmatik/