Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Γιατί η Τσέλσι Κλίντον φοράει έναν ανάποδο σταυρό;

Η Τσέλσι Κλίντον απεικονίζεται περισσότερο από μία φορά να φοράει στο λαιμό της έναν ανεστραμμένο χριστιανικό σταυρό, οπότε μάλλον δεν πρόκειται για κάποιο «ατύχημα», (όπως ισχυρίζονται μερικοί). Επίσης δεν μπορεί να έχει σχέση με τον ανάποδο (καθολικό) σταυρό του Αγ. Πέτρου, αφού η οικογένεια Κλίντον δεν έχει καμία σχέση με τον Ρωμαιοκαθολικισμό.


Η κόρη του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, είναι παντρεμένη με τον εβραϊκής καταγωγής διαχειριστή κεφαλαίων Μαρκ Μεζβίνσκι. Η τελετή του γάμου τους το 2010 ήταν «διαθρησκευτική». Ο Μπιλ Κλίνοτν μεγάλωσε σε εκκλησία βαπτιστών και η Χίλαρι Κλίντον σε εκκλησία μεθοδιστών.
  KO (από εδώεδώ, εδώεδώ κι εδώ)

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O πατέρας του Μαρκ Μετζβίσκι, Έντουαρντ, έχει διατελέσει βουλευτής στο Κογκρέσσο και πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ από τα κύρια ιδεολογικά όργανα της Νέας Τάξεως. Είχε αναλάβει πρόεδρος του δημοκρατικού κόμματος στην Πενσυλβάνια αν και προέρχεται από Αϊόβα.
Ο Έντουαρντ Μετζβίνσκι κατεδικάσθη σε πολυερτή κάθειρξη για πολλαπλές κακουργηματικές απάτες.
Η μητέρα του Μαρκ, Μάρτζορη Μαργκόλης Εβραία από Φιλαδέλφεια, δημοσιογράφος και δραστήρια φεμινίστρια επίσης διετέλεσε βουλευτής στο Κογκρέσσο (1993-95) και αναπληρώτρια κυβερνήτης της Πελσυβανίας.

Orthodox True είπε...

Ο ανάποδος Σταυρός είναι σατανικό σύμβολο πού συμβολίζει την επιθυμία τού διαβόλου νά ακυρώσει, να καταργήσει, τη δύναμη τού Σταυρού στή γη.
Όμως ο διάβολος δέν έχει αυτή τη δύναμη, καί βάζει τά όργανά του, τους ανθρώπους του, που τον λατρεύουν να τό επιχειρούν.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, η τελευταία φωτογραφία με τον Μπίλι, από μόνη της, δεν είναι για να παρουσιάζεται ως... οτιδήποτε. Όμως ο Σταυρός της Τσέλσι, λίγο δύσκολα να οφείλεται σε "ατυχήματα". Η κοπέλα Παντρεύτηκε τον Εβραίο, μπορεί τώρα να θέλει να "παντρέψει" και τις προτεσταντικές της καταβολές με τον καθολικισμό. Μπορεί και να τον φοράει σαν σκέτο κόσμημα. Μόνο που προκαλεί λίγο... Μπορεί να έχει κακές επιρροές. Μπορεί... χίλια-δυο. Ποιος ξέρει. Το άρθρο τής HAARETZ με τίτλο "Throughout Hillary Clinton’s life and career, U.S. Jews have been close at hand" ίσως δίνει εμμέσως κάποιες απαντήσεις. Τώρα, το γιατί οι Εβραίοι έχουν μια ζωή από κοντά τη Χίλαρι, εξηγείται από το γενεαλογικό της δέντρο.
Διογένης

sta είπε...

http://www.liveleak.com/view?i=090_1457604256
Θυμαστε τους cowboys και την καταληψη;...

ikonsgr είπε...

Ως γνωστόν, την "σκυτάλη" στην πρωτοκαθεδρία του "περιούσιου" λαού του άρχοντα του σκότους, μετά τον πρακτικό αφανισμό των φυλών του ισραήλ του αρχαίου κόσμου, τον πήραν οι μπασταρδο-μογγολο χάζαροι που εδώ και ~1000 χρόνια ασπάστηκαν την "περιούσια" θρησκεία.
Εξού και η συντριπτική πλειοψηφία των επίδοξων παγκόσμιων εξουσιαστών οβριών σήμερα, είναι από αυτή την βρωμόρατσα και δεν έχουν καμμία σχέση με τους εβραίους της εποχής του Χριστού...
Κύριο χαρακτηριστικό τους αποτελούν τα χαρακτηριστικά "ginger" (ασπρουλιάριδες, κοκκινοτρίχιδες με φακίδες και συνήθως με προβλήματα όρασης, κλασσικό δείγμα ο Zuckerberg "ιδρυτής"-frontman του facebook όπως και η κόρη clinton), τα οποία βέβαια μπορεί και να ενισχύθηκαν από την πρακτική της αιμομιξίας αφού ως "περιούσιος" λαός και οι χαζαρο-εβραίοι δεν "ανακατεύονταν" με άλλες φυλές.

Ανώνυμος είπε...


Ειπώθηκε χθες από τον Donald Trump "Δεν με ενδιαφέρει να είμαι πολιτικά ορθός!" Αν και έχω επιφυλάξεις για την υποψηφιότητα του και κατά πόσο είναι πραγματικά εναντίον της νέας τάξης πραγμάτων δεν μπορεί παρά να επαινεθεί η παραπάνω δήλωση.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΧΙΤΛΕΡΙ

Α/Σ Χ/Σ είπε...

Ίσως φορώντας έναν ανεστραμμένο σταυρό να θεωρεί ότι επιδεικνύει την περιφρόνηση προς την Θυσία του Εσταυρωμένου Ιησού Χριστού ή ότι επιθυμεί την πτώση του Χριστιανισμού.
Κατά το παρελθόν πολλές προσπάθειες είχαν ως σκοπό να περιφρονηθεί η Θυσία του Εσταυρωμένου Ιησού Χριστού και να εξαλειφθεί ο Χριστιανισμός.
Όμως είναι αδύνατο να εξαλειφθεί η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Εγώ θεωρώ ότι ο εν λόγω ανεστραμμένος σταυρός στο λαιμό της δείχνει ψυχική-πνευματική αδυναμία.


(ΥΓ) Ας εξετάζουμε προσεκτικά τις πράξεις όσων φορούν ορθά σταυρούς, διότι δεν είναι όλοι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.






Ανώνυμος είπε...

Το παράξενο για "αυτούς" θα ήταν να τον φορούσε κανονικά....

Ανώνυμος είπε...

δείτε την παρακάτω εικόνα και θα καταλάβετε...

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRpX-mowDhKHGbHTX6e5LCNA3UzLhKY4w8PXdv6F28-0iTxb49B