Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Έρευνα : Στο ΙΣΡΑΗΛ η αριστερά είναι νεκρή

Μαντέψτε σε αυτήν την φωτογραφία ποιος από τους δύο ισραηλινούς είναι ο αριστερός
Διαβάζουμε σε άρθρο του Εβραίου Daniel Greenfield από το Frontpage mag:

Η ισραηλινή αριστερά είναι νεκρή στο Ισραήλ. Για να βγάλουμε νόημα από αυτή την παράξενη κατάσταση, ας δούμε τους αριθμούς από την έρευνα του Pew.
  
Εάν δεν είναι κάποιος Ισραηλινός ή θρησκευόμενος, οι διάφορες αναλύσεις δεν θα τον ενδιαφέρουν, αλλά η ουσία είναι ότι μόνο το 8 τοις εκατό των Ισραηλινών Εβραίων προσδιορίζονται ως αριστεροί. Πάνω από το ένα τρίτο ταυτίζονται με την δεξιά.

Ο προσδιορισμός «αριστερός» είναι ανύπαρκτος μεταξύ των Ορθοδόξων Ιουδαίων και των παραδοσιακών Ιουδαίων. Υπάρχει σε μικρό βαθμό, σε 14 τοις εκατό, μεταξύ των κοσμικών Ιουδαίων (hiloni). Και βρίσκονται σε δημογραφική μείωση λόγω των μικρών ποσοστών γεννήσεων.

Και ενώ η ισραηλινή αριστερά είναι άνευ σημασίας και θα έπρεπε να λογαριάζεται ως ένα εκλογικό αστείο, εξακολουθεί να ελέγχει τον ακαδημαϊκό κόσμο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την λαϊκή κουλτούρα, το δικαστικό σύστημα και κάποιες κορυφαίες θέσεις σε κάποιους θεσμούς, στην πράξη συνεχίζει να ηγεμονεύει στο Ισραήλ.

και εδώ μαντέψτε ποιος από τους δύο είναι ο αριστερός
Το αριστερό βαθύ κράτος του Ισραήλ είναι καλά αντιδημοκρατικό. Αποτελείται από συνεχή αριστερά πραξικοπήματα εναντίον της δημοκρατίας.

Το άλλο πράγμα που κάνει η αριστερά είναι να προσπαθεί να καμουφλάρεται. Το κέντρο είναι ακόμα το μεγαλύτερο μέρος του εκλογικού σώματος. Έτσι, η αριστερά εφευρίσκει ψεύτικη κεντρώα πρόσοψη από ανθρώπους σαν τον Lapid και τον Kahlon που φαίνονται να είναι κεντρώοι τεχνοκράτες μεταρρυθμιστές, αν και δεν είναι.


ΚΟ / Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν σε λιγο καιρο εφαρμοστει "Το Αιμα αυτου σε μας και στα τεκνα ημων" δεν θα υπολογιστουν πολιτικες φατριες

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα ένα καλό άρθρο που δίνει απάντηση στους “συνωμοσιολόγους”.
Δεν ξέρω εάν το έχετε δημοσιεύσει αυτό η κάτι παρόμοιο αλλά νομίζω πως είναι πάντα επίκαιρο.
Εάν αυτή η συνομωσία σιωπής σπάσει όλα θα πάρουν τον δρόμο του Χριστού μας, και τα έθνη όλα όχι μόνο το Ελληνικό θα ξανα αναστηθούν όπως ακριβώς και ο Χριστός μας!
Καλή Σαρακοστή!


Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012
ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

Γράφει ο Αναστάσιος Γιαννάς
….




Ο ερευνητής λοιπόν που θα θελήσει να λάβει υπ' όψιν του όλες τις παραπάνω συνιστώσες, θα χαρακτηριστεί αμέσως ως: Συνωμοσιολόγος. Είναι η μαγική λέξη με την οποία «κλείνουν τον διακόπτη», σε όποιον τολμήσει να ερευνήσει διαφορετικά. Την λέξη αυτή την πιπιλίζουν συνέχεια οι δημοσιογράφοι, οι καθηγητές, οι πολιτικοί και τη χρησιμοποιούν, διότι έτσι επηρεάζουν την ψυχολογία των μαζών. Φυσικά οι ίδιοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει ιστορικό ή πολιτικό γεγονός, πίσω από το οποίο δεν υπάρχει μία συνωμοσία. Άλλη μεγάλη κοροϊδία είναι αυτό που κάνουν ορισμένοι σύγχρονοι ιστορικοί : παριστάνουν ότι ερευνούν διάφορα ζητήματα, όπως για παράδειγμα ποιοι ήταν αυτοί που χρηματοδότησαν τον Χίτλερ ή τους Μπολσεβίκους, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτά τα ζητήματα δεν έχουν ‹‹ξεκαθαρίσει ακόμη››, ή ότι υπάρχουν ‹‹διάφορες υποθέσεις ›› κ.λπ. Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της κοροϊδίας , φθάνει να ξεφυλλίσει τις εφημερίδες της εποχής του ’40, και θα δει ότι όλα ήταν ήδη γνωστά. Βλέπε:
1.http://trove.nla.gov.au/ndp/del/article/63447594?searchTerm=lenin banker&searchLimits=
2.http://trove.nla.gov.au/ndp/del/article/2754582?searchTerm=warburg hitler&searchLimits=
3. http://coat.ncf.ca/our_magazine/links/53/spivak-NewMasses.pdf
4.http://img248.imageshack.us/img248/6300/church3sr9.jpg


http://theodotus.blogspot.gr/2012/02/blog-post_25.html

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...