Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΚΑΝΑΔΑΣ: Ο Trudeau διέκοψε κοπέλα για να της πει να μην χρησιμοποιεί την λέξη “mankind” (ανθρωπότητα), αλλά “peoplekind” (δικιάς του έμπνευσης), γιατί είναι πιο «περιεκτική». Σύμβουλος του Trudeau δήλωσε ότι όσοι γέλασαν με τις γελοιότητες αυτές του πρωθυπουργού, είναι «ναζί»…



Ο Καναδός πρωθυπουργός Justin Trudeau (Τζάστιν Τριντό), είναι η επιτομή του “pajama boy” ή “soy boy” ή – για να το εξηγήσουμε ελληνικά και λαϊκά – ο πιο ‘αδελφίστικος’ πολιτικός ηγέτης στον κόσμο. Ακόμα και ο «γκέι» πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, Leo Varadkar, γιος Ινδού μετανάστη, είναι λιγότερο θηλυπρεπής από τον Trudeau
 

Επίσης ο Τριντό, ως αντιπροσωπευτικό δείγμα νεοταξίτη πολιτικού, δεν χάνει ευκαιρία να δείξει τον «σεβασμό» του στην πίστη των μωαμεθανών, των ιουδαίων, των Σιχ κλπ, ενώ από την άλλη χλευάζει την πίστη των χριστιανών.
Ο Justin Trudeau, δήλωσε ότι είναι φεμινιστής και επιβλέπει ένα υπουργικό συμβούλιο που το μισό είναι γυναίκες, έγινε στόχος κριτικής και ειρωνικών σχολίων, αφότου διέκοψε μια νεαρή γυναίκα για να της πει να χρησιμοποιεί τη λέξη "peoplekind" παρά την λέξη mankind (ανθρωπότητα). Σύμφωνα με την φεμινιστική νεοταξίτικη λογική του (όπως και των ομοϊδεατών του που «ψοφάνε» για ‘newspeak’), θα πρέπει να αφαιρεθεί το συνθετικό man- άνδρας και να αντικατασταθεί με το «πιο περιεκτικό» (inclusive) και γενικό people- άνθρωποι...

Ο Καναδός πρωθυπουργός παρουσίαζε μια συνεδρία Q & A στο Πανεπιστήμιο MacEwan στο Έντμοντον, όταν μια κοπέλα από την Εκκλησία του Θεού της Παγκόσμιας Οργάνωσης Αποστολών, μια φεμινιστική εκκλησία που ιδρύθηκε στη Νότια Κορέα, σηκώθηκε για να θέσει μια ερώτηση σχετικά με τον εθελοντισμό.... "


Ο Trudeau βγήκε μετά και προσπάθησε να τα μαζέψει και να περιορίσει τις κοροϊδίες εναντίον του από επώνυμους και ανώνυμους (μάλιστα υπήρχε και σχετικό hashtag #peoplekind στο Twitter και ένα σωρό φωτογραφίες που σατίριζαν τις γελοιότητές του), ισχυριζόμενος ότι αυτό που έγινε ήταν απλά ένα «κακό αστείο».
 Όμως ο παλιός του συμμαθητής και σύμβουλός του (γνωστός και ως «σκιώδης πρωθυπουργός» σε κάποιους πολιτικούς κύκλους), Gerald Butts (φώτο κάτω), ο οποίος περνάει πολύ ώρα στο Twitter, πειράχτηκε με όσους ειρωνεύονταν το αφεντικό του και βγήκε να πει ότι το αστείο αυτό το έκαναν σημαία το Infowars και άλλοι «alt-right ναζί» φίλοι τους.
Προφανώς, στους «ναζί» περιλαμβάνονται και κάποιοι επώνυμοι όπως ο Ezra Levant και ο Ben Shapiro, που είναι εβραϊκής καταγωγής.

Ένας άλλος επώνυμος, ο Βρετανός Piers Morgan, ο οποίος και αυτός κορόιδεψε τον Trudeau και τις «παράλογες, πολιτικά ορθές ανοησίες του» σημείωσε: «α) Δεν είμαι Ναζί. β) Δεν ήταν αστείο. γ) Εάν είσαι ένας από τους επικεφαλής συμβούλους του Justin Trudeau, δεν είναι περίεργο ότι κάνει τόσες πολλές γκάφες».

ΚΟ / από εδώ κι εδώ

5 σχόλια:

mnk είπε...

«Εάν είσαι ένας από τους επικεφαλής συμβούλους του Justin Trudeau, δεν είναι περίεργο ότι κάνει τόσες πολλές γκάφες»

Αυτός, σαν να λέμε, είναι ο Καναδός Καρανίκας...

Ανώνυμος είπε...

Ο ιδανικός νεοεποχίτης πρωθυπουργός.

Dimitris D είπε...

Η αιτία της ανωμαλίας στους Άγγλους είναι η φτωχή αγγλική γλώσσα, δεν μπορούν να εκφράσουν μονολεκτικά το γένος(αρσενικό, θηλυκό, ουδέτερο), την πτώση(ονομαστική, γενική κτλ) και το πρόσωπο(α,β,γ). Για αυτό τα περισσότερα αγγλικά τραγούδια ταιριάζουν και σε γκέι και στρέιτ.
Λένε ότι ο Θεός έφτιαξε τους Έλληνες, τον πιο έξυπνο λαό, για να μεταδώσει τον Χριστιανισμό σε όλους τους λαούς, για αυτό το ουδέτερο γένος αντιστοιχεί στο ασεξουαλ(αγγελική ζωή) αντί για τους αμφιφυλόφιλος(δαιμονική ζωή)

Ανώνυμος είπε...

ο κοσμος μας ενα απεραντο ασυλο ψυχοπαθων και ηλιθιων,ευχομαι περαστικα πολυ γρηγορα με μια πυρινικη εκρηξη που θα κανει την γη χαρτοπολεμο κα ας παω και εγω μαζι με τους τρελους

ikonsgr είπε...

Δηλαδή οι καναδοί είναι χειρότεροι και από τους ψηφοφόρους του δημάρχου σιχτιρ-μπουταρ-πασά, πρωτεύουσας της κάτω Μακεδονίας....
Κρίμα, και την θεωρούσα λιγότερο νεοταξίτικη χώρα...