Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Κανένας δεν ξέρει τι συμβαίνει στην Συρία, αλλά θα σας πω τι νομίζω ότι είναι αυτό που συμβαίνει

Του Δρ. Patrick Slattery* - Παραδέχομαι ότι θα πρέπει να ελέγξω τα νεότερα του Τύπου πριν δημοσιεύσω αυτό το άρθρο, επειδή η κατάσταση φαίνεται να είναι πολύ ρευστή. Υπάρχει πολλή απελπισία για τα tweets του Προέδρου Trump που είχαν στόχο τη Ρωσία. Πώς θα μπορούσε να λέει τέτοια βλακώδη πράγματα λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση των προθέσεων του να αποσύρει εντελώς τα αμερικανικά στρατεύματα από τη Συρία;

Νομίζω ότι υπάρχουν δύο προηγούμενα από το παρελθόν έτος για να τα δούμε ως παραδείγματα. Το πρώτο είναι αυτό που συνέβη πριν από ένα χρόνο, όταν υπήρχε μια όμοια θυελλώδης επίθεση με χημικά. Στις 7 Απριλίου 2017, ο Τραμπ έριξε 59 πυραύλους στη Συρία, σκοτώνοντας δεκάδες Σύριους στρατιώτες (αλλά αποφεύχθηκαν τυχόν ρωσικές απώλειες) και στη συνέχεια δήλωνε ότι η «αποστολή ολοκληρώθηκε» και βασίστηκε στην λάμψη που απολάμβανε από τα Zio-media, που τον έλεγαν «προεδράρα» για μερικές μέρες.

Η αίσθησή μου εκείνο τον καιρό ήταν ότι ο Trump έριξε τους πυραύλους για να πάψει να έχει τους Εβραίους πίσω από την πλάτη του. Νομίζω ότι αισθάνθηκε αρκετά ενθουσιασμένος στην προσπάθειά του να αποτινάξει το hoax με την Ρωσία, το οποίο ωθήθηκε από τον διευθυντή του FBI Comey. Έβαλε τον Αναπληρωτή Γενικό Εισαγγελέα, (((Rod Rosenstein))), ο οποίος είχε μόλις αναλάβει καθήκοντα στις 25 Απριλίου, να γράψει ένα υπόμνημα που να δικαιολογεί την απόλυση του Comey και στη συνέχεια, στις 9 Μαΐου, ο Trump αποδέσμευσε τον Comey. Φυσικά, στις 17 Μαΐου ο Ρόζενσταϊν προσέλαβε τον Mueller για να ερευνήσει το Russia hoax.

Θα ήθελα να πιστεύω ότι το Trump πήρε το μάθημα ότι δεν υπάρχει τίποτα που πρέπει να κερδίσουμε από την κατευνασμό αυτών των Εβραίων χτυπώντας τους εχθρούς τους. Απλώς επιστρέφουν το επόμενο λεπτό κάνοντας τα γνωστά τους κόλπα τους.

Ποιο είναι λοιπόν το δεύτερο παράδειγμα; Η Βόρεια Κορέα. Ο Τράμπ μπλέχτηκε σε μια λεκτική αντιπαράθεση με τον Kim Jong-un μέχρι του σημείου που όλοι ήταν πεπεισμένοι ότι επρόκειτο να προκαλέσει πυρηνικό πόλεμο στην Ανατολική Ασία. Και τότε, ξαφνικά, υπήρξε συμφωνία να συναντηθεί με τον Κιμ. Η συμφωνία συμπεριλάμβανε τον Kim να συμφωνεί να σταματήσει αμέσως όλες τις δοκιμές, ΔΕΝ απαιτούσε η Αμερική να σταματήσει τις προκλητικές στρατιωτικές ασκήσεις της στη χερσόνησο και κατέστησε την αποπυρηνικοποίηση μιας από τις χερσονήσους ως τους δηλωμένους στόχους των συνομιλιών.

Εκείνη την εποχή όλοι λέγονταν ότι ο Τραμπ φοβόταν τον Κιμ κάνοντας όλες αυτές τις παραχωρήσεις λόγω της αξιόπιστης απειλής ενός άμεσου πολέμου. Δεν νομίζω ότι αυτό συμβαίνει. Οι Βορειοκορεάτες πάντα φοβούνται ότι η Αμερική θα μπορούσε να επιτεθεί οποιαδήποτε στιγμή (καθώς ο Μπιλ Κλίντον βρισκόταν στα πρόθυρα να κάνει το 1993). Ήταν τα media και το βαθύ κράτος που ήταν οι στόχοι των psi-ops του Trump. Με το να τρομάζει το (((καθεστώς))) ότι πραγματικά θα πάει σε πόλεμο, αντί να συνεχίσει τις κυρώσεις και να πιέζει όλο και περισσότερο, δεν έκανε πάρα πολλή φασαρία όταν ανακοίνωσε τις συνομιλίες. Και θυμηθείτε, δεν πέρασε από το Υπουργείο Εξωτερικών ή άλλα κυβερνητικά κανάλια για να το ξεκινήσει. Αντίθετα, χρησιμοποίησε τον αρχηγό της εθνικής ασφαλείας της Νότιας Κορέας.

Παρεμπιπτόντως, προσέφερε στους Βορειοκορεάτες αυτό που η Πιονγιάνγκ θεωρεί σημαντικές παραχωρήσεις: μία συνάντηση μεταξύ των ηγετών και την προοπτική μιας γραπτής συμφωνίας που θα θέσει τέρμα στον κορεατικό πόλεμο και θα υποσχεθεί την μη επιθετικότητα. Νομίζω ότι αυτό ήταν πολύ σοφό.

Έτσι, εάν η στρατηγική Trump είναι ίδια με πριν από ένα χρόνο όταν βομβάρδισε τη Συρία, την πατήσαμε. Αλλά νομίζω ότι η σκέψη του είναι περισσότερο σύμφωνη με τα θετικά αποτελέσματα που έλαβε από το βορειοκορεατικό επεισόδιο. Νομίζω ότι προσπαθεί να τρομάξει το (((καθεστώς))) και τον λαό στο να σκέφτονται ότι θα διακινδυνεύσει έναν πυρηνικό Αρμαγεδδώνα για να εκδικηθεί, αυτούς που μπορεί, από όσο γνωρίζουμε, να είναι μερικές δωδεκάδες παράγοντες της κρίσης. Οι Εβραίοι έχουν βγάλει όλα τα εμπόδια με αυτό το Russia hoax για να εμποδίσουν το Τραμπ να αναπτύξει μια σχέση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, μια σχέση που θα μπορούσε να έχει πολύ θετικές συνέπειες για το 98% του κόσμου.

Η πρόβλεψή μου είναι ότι μετά από όλα αυτά, δεν θα υπάρξει στρατιωτικό κτύπημα, αλλά μάλλον μια ανακοίνωση μιας συνάντησης κορυφής Trump-Putin. Και θα σας πω τότε "σας τα είχα πει". Αλλά αν κάνω λάθος, τότε πιθανότατα θα έχουμε πιο σημαντικά πράγματα για να ανησυχούμε από κάθε κοράκι που θα πρέπει να φάω.

* Ο Dr. Patrick Slattery αρθρογραφεί στο κανάλι του David Duke και έχει μια ιστοσελίδα που λέγεται Zio-Watch.

ΚΟ / πηγή

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι 59 πύραυλοι έκαναν πολύ μικρή ζημιά, διότι αρκετοί από αυτούς έπεσαν σε άσχετα σημεία (ίσως επίτηδες), ενώ η Ρωσία δεν ενεπλάκη.
Τον Απρίλιο του 2017, ο Τραμπ έρριξε τη μητέρα όλων των βομβών (MΟΑΒ) στο Αφγανιστάν.
Και πάλι αμφισβητούνται τα τακτικά οφέλη από την ενέργεια αυτή.
Συνεπώς, ο Τραμπ απλώς κάνει θόρυβο για να στείλει προειδοποίηση προς κάθε κατεύθυνση.
Στην ουσία δεν θέλει, ή δεν μπορεί να εμπλακεί σε κανέναν πόλεμο, ούτε στη Μ. Ανατολή ούτε στη Θάλασσα της Κίνας, διότι οι γεωπολιτικές ισορροπίες έχουν αλλάξει στον κόσμο.

Ahoy είπε...

9.34 π.μ.Ευγε! Η τελευταια προταση ολα τα λεφτα.

Ανώνυμος είπε...

Θεωρώ πως όλες οι αντιδράσεις του Τραμπ είναι μετά από προβοκάτσια...και τα περσινά χημικά και τα φετινά ήταν δύο προβοκάτσιες που ερεθισαν τις ΗΠΑ. Η Αμερική μπορεί να αντιδρά έτσι ώστε να ρίξει στάχτη στα μάτια σε μερικούς μερικούς, ορα σιωνιστές...αλλά μας έχει μάθει πλέον σε βομβαρδιστικες επεμβάσεις, άσχετα αν μετά μαζεύεται. Το θέμα είναι ότι αν γίνουν και άλλες χειρότερες προβοκάτσιες, από γνωστα άγνωστα χέρια, η Αμερική πάντα θα πρέπει να απαντάει, γιατί έτσι μας έχει συνηθίσει και έτσι κάποια στιγμή αναπόφευκτα δεν θα μαζευτεί, απλά θα το φτάσει μέχρι τέλους...

Ανώνυμος είπε...

Ο κατωθι συνδεσμος ειναι νομιζω, μια πιο ακριβης περιγραφη της πραγματικοτητας, σε σχεση με τη κατασταση στην Συρια και τις υποτιθεμενες επιθεσεις με χημικα οπλα εναντιον αμαχου πληθυσμου απο την κυβερνηση Ασαντ.


https://www.youtube.com/watch?v=zKwq10SEuHQ



ΠΣκΦ


Ανώνυμος είπε...

Ποια είναι πιο επικίνδυνα , τα υποτιθέμενα χημικά του Ασαντ η οι χωροφύλακες του προωθούμενου παγκόσμιου κομμουνιστικού συστήματος;
Ποίος όρισε τα αμερικανοευρωπαϊκά κουμμούνια ως προστάτες των "αδυνάτων και των κατατρεγμένων" ανταρτών;
Οι εν Ελλάδι κατοικοεδρεύοντες χρήσιμοι ηλίθιοι βγήκαν τσάρκα να κατακεραυνώσουν τον ιμπεριαλισμό των καπιταλιστών!!!

Υ.Γ.
Ο Ασαντ δεν μπορεί να έριξε χημικά διότι ΔΕΝ είναι αντίχριστος κομμουνιστής και αρα σέβεται την ζωή που χάρισε ο Θεός στους ανθρώπους!
Χημικά έριχνε ο παρανοϊκός αιμοβόρος δικτάτορας λένιν στους Ρώσους που αντιστέκονταν στον κομμουνιστικό πόλεμο που είχαν εξαπολύσει οι τραπεζίτες εναντίον του Χριστιανικού Ρωσικού έθνους.


Μπασάρ Αλ Άσαντ: «Οι Χριστιανοί δεν είναι φιλοξενούμενοι στην Συρία: Είναι η Συρία»!

September 19, 2017

«Οι Χριστιανοί δεν είναι φιλοξενούμενου, μήτε αποδημητικά πουλιά.Προέρχονται από τις ρίζες αυτού του Έθνους και χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε Συρία σήμερα».
Syrian Presidency @Presidency_Sy
#الأسد: المسيحيون ليسوا ضيوفاً، أو طيوراً مهاجرة، بل هم أساس وجود الوطن، من دونهم لا وجود لسورية.. ومن دونها لا أرض ولا وجود راسخاً لهم أيضا
8:54 μ.μ. – 17 Σεπ 2017

Αυτή τη συγκλονιστική ανακοίνωση εξέδωσε η Συρϊακή προεδρία υπό τον Μπασάρ Αλ Άσαντ πριν δυο μέρες στις 17/9/2017, αναδεικνύοντας ότι, αν και μουσουλμάνος ο ίδιος είναι ο αναντικατάστατος προστάτης των Χριστιανών στη χώρα του.

Οι Χριστιανοί της Συρίας, Ορθόδοξοι, Καθολικοί, Προτεστάντες, κλπ., ζούσαν και ζουν αρμονικά με τους Μουσουλμάνους στην πολυθρησκευτική Συρία επί αιώνες.

Ύστερα από την ξενοκίνητη και απρόκλητη επίθεση των Σουνιτών Ισλαμιστών φονταμελιστών, υπό την αιγίδα των ΗΠΑ,Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Ισραήλ,έχουν συσπειρωθεί φανατικά γύρω από τον Άσαντ, ο οποίος αποτελεί τη μόνη εγγύηση για την ύπαρξή τους ή και για την ίδια τους τη ζωή.

Για αυτό και σε ελεύθερες εκλογές με την αυστηρή επίβλεψη δυτικών παρατηρητών όπως έχει προτείνει η Συριακή προεδρία, ο Μπασάρ Άλ Άσαντ αναμένεται να σαρώσει.

Οι μόνες χώρες που δεν διατηρούν διπλωματικές σχέσεις με τη Συρία μέχρι σήμερα είναι η Μ.Βρετανία,η Ουγγαρία,η Ιταλία και δυστυχώς και η Ελλάδα, της οποίας οι κυβερνήσεις με κορυφαίους τους ΥΠΕΞ Αβραμόπουλο και Κοτζιά, έχουν πρωτοστατήσει σε ενέργειες ενάντια στη φύσει και θέση ιστορική αυτή φίλη χώρα, η οποία πριν από την εισβολή του ξενοκίνητου ISIS, ευημερούσε με ανάπτυξη της τάξης του 7% ετησίως.

https://odosdrachmis.gr/%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%AC%CF%81-%CE%B1%CE%BB-%CE%AC%CF%83%CE%B1%CE%BD%CF%84-%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%AF/

Ανώνυμος είπε...

Συρία Ελληνοτουρκικά Κορέα κατασκευασμένες πτωχεύσεις κρατών κλπ. κλπ.
Όλα αυτά είναι αντιπερισπασμός.
Πρέπει να βλέπουμε το δένδρο για να χάνουμε το δάσος από τα μάτια μας.
Ο παγκόσμιος κίνδυνος είναι ένας.
Ο αργά και σταθερά επιβαλλόμενος παγκόσμιος δολοφονικός αντίχριστος ανθελληνικός κομμουνισμός!

Αυτός είναι ο εχθρός!
Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!
Ενας και μοναδικός.
Ουτε Μουσουλμάνοι ούτε Εβραίοι ούτε κανείς άλλος!!!

Ανώνυμος είπε...

Τον κομμουνισμό,οι εβραίοι τον επινόησαν. Είναι άπειρες οι αποδείξεις περί αυτού.Όποιος ενδιαφέρεται, ας ψάξει πληροφορίες για τον "δάσκαλο" του Μαρξ.Ποιος ήταν, τι πίστευε κτλ...
"Roses are red
Violets are blue
and Marxism was founded
by Karl Marx the Jew"!!!