Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: 69χρονος ζητάει από το δικαστήριο να αλλάξει την ηλικία του γιατί θεωρεί ότι είναι «20 χρόνια νεώτερος»



Ο Ολλανδός Emile Ratelband, ομιλητής, επιχειρηματίας και πρώην παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών, ισχυρίζεται ότι είναι «νεότερος» και προσπαθεί να μεταφέρει τα γενέθλιά του από τις 11 Μαρτίου του 1949 στις 11 Μαρτίου 1969. Πιστεύει ότι εάν δικαιωθεί από το δικαστήριο και μειωθεί η ηλικία του θα μπορεί να βρίσκει περισσότερες γυναίκες σε ιστοσελίδες γνωριμιών, όπως το δημοφιλές app Tinder.
 
"Μπορείς να αλλάξεις το όνομά σου. Μπορείς να αλλάξεις το φύλο σου. Γιατί να μην μπορείς να αλλάξεις την ηλικία σου; Πουθενά δεν υφίστασαι τόσες διακρίσεις όσο με την ηλικία σου", δήλωσε ο Ratelband στην ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf.


 Ισχυρίζεται ότι ο γιατρός του είπε ότι έχει το σώμα κάποιου ηλικίας 20 ετών μικρότερου.

Ο Ratelband, που είναι πατέρας επτά παιδιών, περιγράφει τον εαυτό του ως ένα «νεαρό θεό», και δηλώνει ότι είναι νόμιμα ικανός να αναγνωριστεί ως ένας νεαρότερος άνθρωπος, κάτι που θα του δώσει τις ευκαιρίες που σήμερα δεν έχει.

"Αν είμαι 69 ετών, μου κάνουν γνωστούς τους περιορισμούς μου. Αν είμαι 49 ετών, τότε μπορώ να αγοράσω ένα καινούργιο σπίτι, μπορώ να οδηγήσω ένα άλλο αυτοκίνητο ... Αν βάλω στο Tinder ότι είμαι 69 ετών, δεν θα πάρω απάντηση. Αν είμαι 49 ετών, και με αυτό το πρόσωπο, θα με βάλουν σε μια πολυτελή θέση".

Έχει ήδη απευθυνθεί στις τοπικές αρχές και απειλεί ότι θα πάει το κράτος στα δικαστήρια, αφού απέρριψε τις προσπάθειές του να μειώσει την ηλικία του κατά 20 χρόνια με τον ισχυρισμό ότι «η επιθυμία του δεν είναι εφικτή».

Emile μπορεί πράγματι να υποβάλει αίτημα για μείωση της ηλικίας και αυτό θα απορριφθεί από τον δήμο", δήλωσε προηγουμένως ένας δικηγόρος στην De Telegraaf.

Η υπόθεση έχει πάει σε δικαστήριο στο Arnhem, μια πόλη στα ανατολικά της Ολλανδίας και αναμένεται να βγει απόφαση μέσα σε τέσσερις εβδομάδες.

Ο κ. Ratelband είπε ότι θα παραιτηθεί από τη σύνταξή του αν το δικαστήριο αποφανθεί υπέρ του.

Θέλει επίσης να γίνει πάλι πατέρας και τώρα ψάχνει για παρένθετες μητέρες. Έχει πάρει συνέντευξη ήδη από 20 και πλέον.

Λέει: "Ήμουν με μια φίλη και κρατούσε το νεογέννητο γιο της. Μου είπε, «Θα πρέπει να γίνεις και πάλι πατέρας». Της είπα ότι δεν θέλω πάλι να μπλέκω σε παλιοκαταστάσεις με γυναίκες για αυτό το θέμα. «Τότε μου είπε ότι υπάρχουν και οι παρένθετες μητέρες», είπε. Νομίζω ότι αυτό είναι μια καλή ιδέα".

Στην ιστοσελίδα του, ο κ. Ratelband ισχυρίζεται ότι «έγινε εκατομμυριούχος 21 ετών», αλλά πτώχευσε 16 χρόνια αργότερα. Αργότερα έγινε ξανά πλούσιος, γράφοντας βιβλία που δίνουν συμβουλές για πετυχημένη ζωή.
  
ΚΟ: Εάν είναι ειλικρινείς οι οπαδοί του δικαιωματισμού (που δεν είναι) θα πρέπει να αρχίσουν ήδη καμπάνια για τα δικαιώματα του Ολλανδού που προσβάλλονται, καθώς υφίσταται διακρίσεις από μία κοινωνία που είναι ακόμη κολλημένη σε στερεότυπα. Δεν κάνω πλάκα. Εκείνοι που άνοιξαν τον δρόμο για να "αλλάζει φύλο" ο καθένας με μία δήλωση, άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου. Δεν υπάρχει πλέον τέρμα. Όποιος πει ότι μπορείς να αλλάξεις από την ταυτότητά σου το άλφα στοιχείο, αλλά όχι το βήτα, είναι ρατσιστής και μισαλλόδοξος και ηλικιοφοβικός. Όπως μπορεί να πάει στις γυναικείες τουαλέτες ένα άνδρας που αισθάνεται γυναίκα και φοράει φουστάνια, μόνο και μόνο επειδή δηλώνει "γυναίκα που είναι φυλακισμένη σε σώμα άνδρα", έτσι μπορεί ένας 70χρονος να δηλώνει 40χρονος ή 20χρονος, γιατί έτσι αισθάνεται και δικαίωμά του να δηλώνει ένας "έφηβος φυλακισμένος σε σώμα ηλικιωμένου". Το αυτό που αισθάνομαι και πιστεύω για τον εαυτό μου οφείλει να μου το αναγνωρίσει το κράτος είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες του δικαιωματισμού. Εύχομαι να δικαιωθεί ο Ολλανδός και εύχομαι αυτή χώρα που είναι πρωτοπόρος στην θρησκεία του δικαιωματισμού να δικαιώσει το όνομά της.

ΚΟ / πηγή

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν ένας 70χρονος μπορεί να δηλώνει 40χρονος ή 20χρονος, γιατί έτσι αισθάνεται και είναι δικαίωμά του (οπότε κόβεται αυτόματα η σύνταξη), το αντίθετο μπορεί να γίνει;

Δηλαδή ένας 40χρονος ή 20χρονος μπορεί να δηλώνει 70χρονος και να ζητάει και σύνταξη σαν ένας ηλικιωμένος ο οποίος είναι φυλακισμένος σε σώμα εφήβου;

Ανώνυμος είπε...

«Εύχομαι να δικαιωθεί ο Ολλανδός και εύχομαι αυτή χώρα που είναι πρωτοπόρος στην θρησκεία του δικαιωματισμού να δικαιώσει το όνομά της.»

ΚΟ εἶσαι θεούλης! Προτείνω κάποια στιγμὴ στὸ μέλλον νὰ κάνῃς μία ὡραία συρραφή, πὸτ-πουρὶ (γιὰ νὰ φρεσκάρουμε τὴν μνήμη μας οἱ παλαιοὶ ἀναγνῶστες σου καὶ νὰ μαθαίνουν οἱ νεώτεροι) μὲ τὰ top-10 διαμάντια τοῦ παγκοσμίου «δικαιωματισμοῦ» ὅπως:

1) 47 χρονος μὲ δύο παιδιὰ νοιώθει 6 χρονο κοριτσάκι καὶ υἱοθετεῖται ἀπὸ ζεῦγος ἡλικιωμένων στὸν Καναδᾶ.
2) Τύπισσα στὴν Γαλλία παντρεύεται μία γέφυρα μὲ τὶς εὐλογίες τοῦ δημάρχου.
3) Ἄλλη τύπισσα στὶς ΗΠΑ ποὺ ζήλεψε τὰ χαϊλίκια τῆς ἀνωτέρω κυρίας (κυρίας καὶ ὄχι δεσποινίδος, τῆς συζύγου τῆς γέφυρας δηλαδὴ) παντρεύτηκε σιδηροδρομικὸ σταθμό. Βίον ἀνθόσπαρτον.

*ΥΓ: Τὴν Κυριακὴ στὸ στάδιο Καραϊσκάκη, στὴν θύρα 7, στὴν πύλη 7 (107) θὰ ἀνεμίζει σημαία τοῦ γνωστοῦ νότου στὸ ὕψος τῶν σειρῶν καθισμάτων 28-31 ἢ στὰ κάγκελα κάτω χαμηλά. Στὸ χτεσινὸ παιχνίδι ἡ σημαία δὲν ἀνέμισε, διότι ἡ UEFA (ἡ ὁποία ἔφαγε πολὺ κράξιμο καὶ χτὲς) τὴν θεωρεῖ ἀντικείμενο «ρητορικῆς μίσους».

SkyWatcher είπε...

Είσαι πιστός αναγνώστης του ΚΟ, γράφεις στο πολυτονικό, αγαπάς την σημαία του Νότου, πας στην θυρα 7,... μου' ρχεται να κλάψω. Πρέπει να βρεθούμε!

Alexandrostal7@gmail.com είπε...

Έλα ρε γαυρε

Ανώνυμος είπε...

@ 9 Νοεμβρίου 2018 - 12:47 μ.μ.
Αυτο ειναι το λιγοτερο να ζητησει δηλ. ενας 20χρονος συνταξη, δηλωνοντας οτι νιωθει 70αρης αλλα ειναι φυλακισμενος σε σωμα 20αρη.

Να μην δηλωσει .....ΑΘΑΝΑΤΟΣ, εξουσιοδωτησει τα παιδια του και τα εγγονια του και παιρνουν την συνταξη του εσαει.... γιατι οπως υπογραμμιζει και ο S.W. παρακατω, αν ο Νωντας πουχει 3 μετρα μουσι δηλωνει ...."Λουλα" και το κρατος τον δεχεται επισημα ως Λουλα, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΑ.
Αστα.
Θα τρεχουν οι Συριζαιοι να βρισκουν λεφτα για συνταξεις παλι.

Οχι τους ασκους του Αιολου, αλλα τους λακους της Κολασεως εχουν ανοιξει αυτοι οι λουστροι.
Αλλα τους βλεπω να πεφτουν αυτοι μεσα πρωτοι.




Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης

Βελισσάριος Λεωνίδου είπε...

Το είχες προβλέψει Skywatcher.

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015
http://redskywarning.blogspot.com/2015/06/rachel-dolezal-bruce-jenner.html

«Και τώρα η (σοβαρή) ΕΡΩΤΗΣΗ:
Εάν εγώ αισθάνομαι «5 χρονών» και κάνω το “coming out” μου και βγω και δηλώσω ότι από σήμερα είμαι ένα 5χρονο, θα μπορώ να πηγαίνω κάθε ημέρα στον παιδικό σταθμό; Μη γελάτε, η ερώτηση είναι σοβαρή.»
«Γιατί η φυλή και το φύλο να είναι μόνο στο μυαλό και όχι η ηλικία; Γιατί τέτοια ηλικιοφοβία; Περιμένω απαντήσεις (ΜΟΝΟ από «προοδευτικούς»).. »

Ανώνυμος είπε...

σας αγαπω και τους δυο αλλα την Κυριακη εχει ηττα

Dimitris D είπε...

Καταλάβατε τον δικαιωματισμό λάθος. Παράδειγμα η αλλαγή φύλλου στα 15 νομοθετήθηκε για να αντιδράσει ο πατέρας και να παρατήσει την οικογένεια, αλλά μετά θα κατηγορηθεί για παραμέληση ανηλίκου, οπότε θα τρέχει ολόκληρη η οικογένεια στα δικαστήρια, που θα βγάλουν απόφαση σε 4-5 χρόνια. Οπότε το αποτέλεσμα είναι να αντιδράσει ο έφηβος, να γίνει ακτιβιστής και να τρέχει σε πορείες με κουκούλες και μολότοφ.
Οπότε σύμφωνα με το Yuri Bezmenov αν μαζευτούν αρκετοί κουκουλοφόροι, παραλύουν το κράτος, ρίχνουν την κυβέρνηση και φέρνουν την «κανονικοποίηση»-δικτατορία του προλεταριάτου. Στην κανονικοποίηση όλοι οι αρχηγοί των διαδηλωτών πάνε φυλακή ή εξοντώνονται για να μην κάνουν αντεπανάσταση, όλα τα δικαιώματα καταργούνται.

Ανώνυμος είπε...

@9 Νοεμβρίου 2018 - 12:47 μ.μ.
Φίλε έγραψες!
Κατέβα για πρωθυπουργός κομμουνιστικού μορφώματος με αυτήν την απαίτηση. Στα σίγουρα σε βλέπω στην θέση του τσίπα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...

Εχει δικαίωμα κάποιος να πατάει με τα λασπωμένα και πατημένα στα σκ@τά παπούτσια του επάνω στις καρέκλες του εστιατορίου;

Εάν όχι , γιατί τα σκυλιά το έχουν ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Υ.Γ.
Αυτές οι επαληθεύσεις ότι δεν είμαστε ελέφαντες κατάντησαν ...

Ανώνυμος είπε...

MA KAI OI MΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΒΑΣΕΙ ΕΡΕΥΝΑΣ DNA ,ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ,ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ TOYΡKOI
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΜΩΑΜΑΘΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ DNA ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης: Η γενετική σχέση Χριστιανών και Μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης
Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης: Η γενετική σχέση Χριστιανών και Μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης* – Clio Turbata

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα. Θέλω να δηλώσω 60 - 62, ώστε να θεμελιώσω δικαίωμα στην σύνταξη. Έχω ήδη 20 χρόνια ασφάλισης, άρα θα τσιμπήσω κάτι, θα κάνω παράλληλα και κανένα δυο παιδιά ακόμη, θα τσιμπήσω κανένα επίδομα επιπλέον και συν τοις άλλοις θα κάνω και καμμιά εργασία μαύρη. Εμίλ, γερά όλοι μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά η σημαία του Νότου δεν μου λέει τίποτα. Την σέβομαι ως σημαία ενός λαού μείγμα λαων που θέλησε για πολιτικούς λόγους να αποσχισθει από την τραπεζοκεντρική Νέα Υόρκη. Αλλά έχουμε και εμείς δικές μας σημαίες και λάβαρα. Πιο σημαντικά, αρχαιότερα και με μεγαλύτερη ιστορική σημασία για το έθνος μας. Που στην τελική δεν φτιάχθηκε, όπως το αμερικανικο, αλλά εξελίχθηκε ιστορικά. Γιατί δεν ανυψώνουν στην θ7 λάβαρα με μαιάνδρους, με αετούς (του Διός εννοώ, σαν αυτόν που έχει η Λάτσιο, που είναι ελληνικός) η με τον ήλιο της Βεργίνας; Αυτά είναι ελληνικά σύμβολα που πονούν τους liberals. Δεν λέω για δικέφαλους αετούς διότι παραπέμπουν στην ΑΕΚ και μπορεί κάποιοι να έχουν αλλεργια, αλλά έστω τα αρχαια συμβολα του Ελληνισμού.
Ο Ρομάριο είχε την ιδεα;

ikonsgr είπε...

Το "τερμάτισαν"....
Από εδώ και πέρα αναλαμβάνει ο duffy:
https://www.youtube.com/watch?v=wntb_l1qvqM

YOOOOO, HOOOO, YOOOO ,HOOOO, ΓΙΑ ΔΑΦΝΙ ΚΑΛΑ ΠΑΩ ΠΑΤΡΙΩΤΗ;;;

Orthodox True είπε...

Θα συμφωνούσαμε νομίζω όλοι , πως η νέα τάξη πραγμάτων της αντίχριστης πορείας της ανθρωπότητας περπατάει και σαρώνει, μόνο εκεί που ενοχλείται ο διάβολος.
Υπό αυτή την οπτική γωνία, γινόμαστε ολίγον διορατικοί και προορατικοί, και μπορούμε να προβλέψουμε την επέλαση του διαβόλου στους θεσμούς της κοινωνίας, και η όποια διόρθωση της ηλικίας, νομίζω πώς το διάβολο τον αφήνει αδιάφορο, αφού στοχεύει μόνο στο να ρημάξει τα χρηστά ήθη της κοινωνίας, και να κυριεύσει ψυχές με εργαλεία τους οδοστρωτήρες της διάλυσης όλων των παραδοσιακών θεσμών, όπως τον της οικογένειας ακρογωνιαίο λίθο της κοινωνίας.
Οι οπαδοί του δικαιωματισμού, παίρνουν εντολές μόνο από τον αρχηγό του φασισμού τον διάβολο, και διάβολος δεν καθαιρεί διάβολο.

Γιάννης είπε...

Κάποιοι έχουν μπερδέψει τα δικαιώματα με την αντικειμενική πραγματικότητα. Μόνο όμως ένας ζάμπλουτος θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι τέτοιο, αφού το χρήμα όλα τα αγοράζει.

Ανώνυμος είπε...

ενταξει δεν ειναι τιποτα το σοβαρο,λιγα χαπια θα του χρειαστουν και δυο συνεδριες την εβδομαδα σε ψυχιατρικο κεντρο.

Ανώνυμος είπε...

Πως πώς;; "..ηλικιοφοβικός." ΧΑΧΑ! Φίλε είσαι απίστευτος.Να σαι καλά!!
Παρακολούθησε το θέμα και ενημέρωνε μας.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, όταν σήκωναν στη θύρα 13 τη σημαία του Νότου, στη θύρα 7 δεν γνώριζαν καν τι ήταν...

SkyWatcher είπε...

Και γιατί σταμάτησαν;
η σημαία των Νοτίων στα γήπεδα!

Ανώνυμος είπε...

Για τον ίδιο λόγο που σταματησαν να είναι εθνικιστές.Λέει κάτι αυτό;
Κάνε μια βόλτα στο youtube απο θύρα 13 της δεκαετίας του 80 να δεις!

SkyWatcher είπε...

Η θύρα 13 του '80 δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή. Στα λέει ένας που ήταν (τότε) απέναντι. Η θύρα 7 είναι η μόνη που φαίνεται να αντέχει στην αριστερίλα. Αν και η σημαία του Νότου τότε δεν σχετιζόταν με εθνικισμό.

ΥΓ. Να με συγχωρούν οι λοιποί αναγνώστες για το άσχετο της ανάρτησης...

Ανώνυμος είπε...

Είπα εγώ ότι έχει; Επισημαίνω απλά οτι στη θύρα 13,ήταν από τους πρώτους, που αναρτούσαν σημαία του νότου.Και το επισημαίνω επειδή βλέπω μια προσπαθεία οικειοποίησης από εσάς,σαν να είστε απόγονοι του Λη ή ο Στόονγουολ Τζάκσον να ηταν συνδεσμίτης της 7 απο τα Καμίνια.
Όσο για το ότι αντέχετε στην "αριστερίλα", επιτρεψε μου να έχω και εγώ τη γνώμη μου.Έχω πολύ γνωστούς της θύρας 7,οι οποίοι μου δηλώνουν ότι δεν νοιάζονται για αυτά πέρα από τον Ολυμπιακό και την 7.Τώρα αν υπάρχουν κάποια άτομα στην 7 ή στη 13 " παραδοσιακοί ",είναι σταγόνες στον ωκεανό. Καλό θα ήταν να είμαστε αντικειμενικοί.
Δεν διαφωνώ όμως ότι εν τέλει,στη 13 το φαινόμενο antifa έχει γιγαντωθεί,αλλά και στην 7 δεν είναι αμελητέα ποσότητα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ΚΟ, ὅπως ἔλεγα καὶ στὸ ἀρχικό μου σχόλιο (τὸ 2ο σὲ τοῦτο τὸ ἄρθρο σου), ἡ συγκεκριμένη σημαία τοῦ νότου, ἂν καὶ δὲν εἶναι δική μου, ἀνηρτήθη περήφανη στὸν ἀγώνα μὲ τὸν Παναθηναϊκὸ στὸ πλέξιγκλας τῆς θύρας 7, τῆς πύλης 7 τοῦ σταδίου, κάτω χαμηλὰ δίπλα στὸ κόρνερ καὶ τὴν θύρα 8. Ὅλα αὐτὰ σοῦ τὰ γράφῳ γιὰ νὰ σὲ διαβεβαιώσῳ ὅτι, παρὰ τὴν φλωροποίησι -γενικῶς- τῶν γηπέδων καὶ τῆς κοινωνίας μας, παρὰ τὴν παρακμὴ καὶ τὴν εἰσβολὴ τῆς λιμπεράλ, π*#στριλέ, ἀντιφά, νεοαριστερῆς κουλτούρας τῆς πολιτικῆς ὀρθότητος στὰ γήπεδα, παρὰ τὸν χρηματισμὸ τῶν ὅποιων κεφαλιῶν τῶν συνδέσμων ἀπὸ τὶς ἑκάστοτε διοικήσεις, ἡ θύρα 7 εἶναι ἡ μόνη ἐθνικιστικὴ κερκίδα στὴν Ἑλλάδα ποὺ λέει ἀκόμη ὄχι στὸν καρκίνο τῆς PC. Ἡ ἀδελφοποίησις μὲ τοὺς Σέρβους, οἱ σημαῖες τοῦ Νότου, τὰ εθνικιστικὰ-ὀρθόδοξα σύμβολα καὶ συνθήματα εἶναι καρφὶ στὸ μάτι της. Δυστυχῶς, τὸ περιστατικὸ μὲ τὸν Διούδη καὶ ὁ θάνατος τοῦ δικοῦ μας φιλάθλου ἐπεσκίασαν τὸ παιχνίδι καὶ ὅλα τὰ γηπεδικὰ-ὀπαδικὰ ἔρχονται σὲ δεύτερη μοίρα πρὸς τὸ παρόν. Κράτα ὅμως τὸ ζουμὶ ἀπὸ αὐτὴν τὴν ἱστορία. Ὅσο περνᾶ ὁ καιρὸς ὁ εθνικισμὸς στὸ Καραϊσκάκη φουντώνει.

Ανώνυμος είπε...

Το ύψος πότε θα σταματήσει να παίζει στερεοτυπικό ρόλο σε τόσα κοινωνικά θέματα, που μάλιστα σου στερούν καριέρα, όπως στην εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές? Γιατί τέτοιες υψόφιλες διακρίσεις? Πώς είναι δυνατόν να επιτρέπονται κοντοφοβικές απόψεις εν έτει 2018? Σκεφτείτε να δικαιωθεί ένας κ μετά να ζητάμε αποζημιώσεις όλοι οι κοινωνικά αποκλεισμένοι λόγω ύψους

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

Λευτεριά στην ΗΛΙΚΙΑ
Μπορούμε να δηλώνουμε όποια ηλικία θέλουμε
Ειδικά οι γυναίκες!!!

Ανώνυμος είπε...

Ιάπωνας παντρεύτηκε ολόγραμμα γυναίκας

https://sputniknews.gr/kosmos/201811151399455-iaponas-ologramma-tragoudistria/