Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Greta Thunberg. Άλλο ένα πιόνι της ελίτ



Το 1960, ο βραβευμένος Αμερικανός συγγραφέας και μυθιστοριογράφος John Hersey (1914-1993), δημοσίευσε ένα ανησυχητικό μυθιστόρημα, το "The Child Buyer" («Ο Αγοραστής των Παιδιών»), σχετικά με ταλαντούχα παιδιά που «αγόραζαν» κυβερνητικοί παράγοντες από τους γονείς τους, για να υπηρετήσουν μυστηριώδεις ατζέντες «για την σωτηρία του κόσμου».
"Η παγκόσμια βιομηχανία της κλιματικής αλλαγής αξίζει ετήσια 1,5 τρισεκατομμύρια δολάρια", αναφέρει η Climate Change Business Journal. Οι υποστηρικτές της Greta Thunberg είναι οικονομικοί κερδοσκόποι σε εταιρείες που αναζητούν δισεκατομμύρια κέρδη από τα προγράμματα «κλιματικής αλλαγής» που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους.

Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είναι πλέον ανήσυχοι με αυτή την εικόνα που βλέπουμε συνεχώς μέρα - νύχτα, ένα ηλικίας 16 ετών, κορίτσι από την Σουηδία που έχει παραδεχτεί ότι έχει ψυχικές «ιδιαιτερότητες» (έχει διαγνωστεί ότι έχει το σύνδρομο Άσπεργκερ, μία μορφή αυτισμού), που προωθείται μανιωδώς στην παγκόσμια σκηνή, με κάποιες πολύ σκληρές ελίτ δυνάμεις που βρίσκονται πίσω από αυτήν την προώθηση.

Ο Jim Stone αναφέρει ότι «οι σουηδικές αρχές εμφανίστηκαν στο σπίτι των γονέων της Γκρέτα και ξεκίνησαν έρευνα για κακομεταχείριση παιδιού».

Σε πολλές φωτογραφίες μαζί με την Γκρέτα, υπάρχει μια νεαρή γυναίκα που δείχνει να την καθοδηγεί και να την προστατεύει  από τους δημοσιογράφους που κάνουν τις «λάθος» ερωτήσεις, με λίγα λόγια το πρόσωπο που επισήμως την χειραγωγεί (ή κοινώς «μανιπουλάρει»), η Luisa-Marie Neubauer, η γεννημένη στο Αμβούργο, πρεσβευτής νεολαίας της “ONE Foundation” ενός οργανισμού στον οποίον συμμετέχουν δισεκατομμυριούχοι μεταξύ των οποίων ο George Soros και οι Melinda & Bill Gates.

Το αξίας 4 εκατομμυρίων ευρώ γιοτ στο οποίο η Γκρέτα ταξίδεψε για τις ΗΠΑ ήταν ένα γιοτ της οικογένειας Rothschild, το οποίο το μεταβίβασε στον Γερμανό μεγιστάνα Gerhard Senft. Συν-καπετάνιος στο ταξίδι ήταν ο Pierre Casiraghi, εγγονός του πρίγκιπα Ρενιέ Γ΄ του Μονακό και της ηθοποιού Grace Kelly.


Στο βιβλίο του 2015 "Tavistock Institute: Social Engineering the Masses," ("Το Ινστιτούτο Tavistock: Κοινωνική Μηχανική των Μαζών"), ο γνωστός ερευνητής και συγγραφέας Daniel Estulin παραθέτει μερικούς από τους στόχους της μεγάλης ατζέντας της εγκληματικής νεοταξικής ελίτ:

  - Νεανική εξέγερση ενάντια σε φανταστικά κοινωνικά λάθη.
  - Χάσμα των γενεών, που υποδηλώνει ένα μεταβαλλόμενο πρότυπο.
  - Πείραμα με "νέες" οικογενειακές δομές, όπου η ομοφυλοφιλία, ο λεσβιασμός και ο τρανσξουαλισμός θα αποτελούν «κανονικότητες».
  - Εμφάνιση ψεύτικων κινημάτων διάσωσης του πλανήτη / οικολογίας και απελευθέρωσης των γυναικών.

To Ινστιτούτο Tavistock, έχει έδρα το Λονδίνο και το Πανεπιστήμιο Σάσεξ και είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός πλύσης εγκεφάλου που έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα.

Ο Jim Keith, στο βιβλίο του Mass Control: Engineering Human Consciousness, έγραψε: «Διάφορες πεποιθήσεις μπορούν να εμφυτευτούν σε πολλούς ανθρώπους, αφού πρώτα έχει διαταραχθεί επαρκώς η λειτουργία του εγκεφάλου από τυχαίο ή σκόπιμα προκληθέντα φόβο, θυμό ή ενθουσιασμό. Από τα αποτελέσματα που προκαλούνται από τέτοιες διαταραχές, η πιο συνηθισμένη είναι η προσωρινά μειωμένη κρίση και η αυξημένη ευκολία επηρεασμού. Οι μαζικές διακηρύξεις μερικές φορές ταξινομούνται υπό τον τίτλο «ένστικτο αγέλης» και εμφανίζονται πιο θεαματικά σε περιόδους  πολέμων, κατά τη διάρκεια σοβαρών επιδημιών και σε παρόμοιες περιόδους κοινού κινδύνου, που αυξάνουν το άγχος και την ευκολία επηρεασμού και υποβολής τόσο σε ατομικό όσο και σε μαζικό επίπεδο».

Στην πραγματικότητα, το show της Greta στα Ηνωμένα Έθνη ήταν μια επανάληψη ενός παρόμοιου γεγονότος πριν από 27 χρόνια. Το 1992, η 12χρονη Severn Cullis-Suzuki, κόρη του διάσημου Καναδού περιβαλλοντολόγου και τηλεοπτικής περσόνας David Suzuki, απευθύνθηκε στην ολομέλεια της Συνόδου Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου έκανε «τον κόσμο να σιγήσει για πέντε. Λεπτά», λέγοντας «είμαστε μια ομάδα παιδιών ηλικίας 12 ετών που προσπαθεί να κάνει μια διαφορά».

Αν και πολλοί από εμάς αγαπάμε και σεβόμαστε τη φύση και το περιβάλλον, είμαστε ευάλωτοι σε μακροχρόνιες εκστρατείες psy-ops.

Αυτό συμβαίνει εδώ και δεκαετίες ... στη δεκαετία του 1990, Αλ Γκορ και Enron «έβλεπαν ένα μέλλον», όπου οι τράπεζες όπως η Goldman Sachs θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την «εμπορία πιστώσεων άνθρακα για την κλιματική αλλαγή»:

Ως ένα ακόμη σημάδι της σκοτεινής σκιάς σε αυτή την υπόθεση, ο Justin Murphy έγραψε στο tweeter ότι "εάν η 16χρονη Greta Thunberg είναι ικανή να καθοδηγεί την παγκόσμια πολιτική, τότε γιατί θα πρέπει να αντιδρούμε στον Jeffrey Epstein που πληρώνει 16χρονες για σεξ...".

Υπήρξε μια ανεπιβεβαίωτη αναφορά για μια έφηβη στην Αγγλία που αυτοκτόνησε εξαιτίας της υστερίας της «καταστροφικής κλιματικής αλλαγής». Ακόμα κι αν αυτό δεν είναι αλήθεια, έχουμε μια κατάσταση μαζικής χειραγώγησης και ανησυχίας των νέων που εντυπωσιάζονται εύκολα και μιμούνται εύκολα, και δεν μπορούν να δουν τη μακρά ιστορία απάτης και ψεύδους που αρκετά συχνά πλασάρουν στον κόσμο «αξιωματούχοι» και «εμπειρογνώμονες».

Στο περίφημο γράμμα που έστειλε στις 21 Οκτωβρίου 1949, ο Άλντους Χάξλεϋ, συγγραφέας του «Θαυμαστός Καινούργιος Κόσμος» στον Τζορτζ Όργουελ, λίγους μήνες αφού το «1984» είχε κυκλοφορήσει, γράφει:

«Μέχρι την επόμενη γενιά πιστεύω πως οι εξουσιαστές του κόσμου θα ανακαλύψουν πως ο βρεφικός προγραμματισμός και ο ναρκο-υπνωτισμός είναι περισσότερο αποτελεσματικά, ως εργαλεία διακυβέρνησης, από τα κλομπ και τις φυλακές, και πως η δίψα για εξουσία μπορεί εξίσου να ικανοποιηθεί με την παρότρυνση των ανθρώπων να αγαπάνε τη δουλεία τους όσο με το να τους χτυπάνε και να τους κλωτσάνε ώστε να συμμορφωθούν».

ΚΟ / από εδώ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το εχω ηδη διατυπωσει στο παρελθον, πολλαπλως και δημοσιως.

"Ζητειται Λοχιας"
Οχι εδω, αλλα στις ΗΠΑ.

Και τοτε θα παει καθε κατεργαρης στον παγκο του, πουλεγε και η γιαγιουλα μου η Πηνελοπη, Θεος σχωρεστην.




Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης

Ανώνυμος είπε...

Σχετικα με την σουπερ και χυδαια προπαγανδα περι κλιματικης αλλαγης, υπερθερμανσης του Πλανητη, υπερπαραγωγης μεθανιου μεσω ρεψιματος και κλασιμο αγελαδων στα λιβαδια, καταστροφης του οζοντος, λιωσιμο παγων στους δυο πολους της Γης και καταποντισμου απο τις πλημμυρες των παρακτιων περιοχων του Πλανητη και αλλα συναφη εχω να πω το εξης:

Αν ολα αυτα λοιπον ησαν αληθεια, ή τουλαχιστον η μιση αληθεια, ιδιως με το λιωσιμο των παγων στους πολους της Γης και του ολοκληρωτικου εξαφανισμου των παρακτιων περιοχων της κατω απ την θαλασσα, θα εδιναν μακροχρονια δανεια δισεκατομυριων δολλαριων οι παγκοσμιοι αργυραμοιβοι και τοκογλυφοι και οι συν αυτους ασφαλιστικες "εταιρες" (δηλ. αυτοι οι ιδιοι που στελνουν τις ανηλικες και δυστυχεις "Γκρετες" να ουρλιαζουν παρανοϊκα ολουθε) ωστε να χτιζονται θερετρα, ξενοδοχειακες μοναδες, πανακριβες και πολυτελεις κατοικιες, καθε ειδους οικοδομικα συγκροτηματα κ.ο.κ., χωρις να υπαρχει η παραμικρη ενδειξη περι "περιβαντολογικης καταστροφης" στα 30ετη και βαλε δανειακα τους συμβολαια, ωστε να εξασφαλιζουν με σιγουρια την επιτοκισμενη επανα-εισπραξη των αργυριων τους;




Αεργος Περιβαλλοντολογος

Ανώνυμος είπε...

Σωστότατος ο φίλος

Ανώνυμος είπε...

Eco_business, sky, alafouzol, liberals, Barack Obama, Soros, ευρωπαϊκή ένωση, tolerance, open society, gay parades κτλ είναι έκφρασεις του ίδιου πράγματος...


ΠΑΟΚ

Ανώνυμος είπε...

τον οικολόγο.. David de Rothschild μην ξεχνάμε .. Τι γυρεύει μέσα στον ΟΗΕ;;; Άμα η Ελίτ ήθελε να κάνει κάποια οικονομική κομπίνα μέσα στον ΟΗΕ, τότε θα έβαζε μια μαριονέτα σαν (π.χ. Γιούνγκερ, Μπαρόζο, κ.λπ) για να κάνει την "Δουλειά"... Γιατί είναι ένας ισχυρότατος γόνος της Ελιτ εκεί μέσα..;;; Δεν είναι τα λεφτά... (Το κρατικό και ιδιωτικό χρέος λαών και ομολόγων έχει φτάσει "Ταβάνι".).τα έχουν τα λεφτά οι Διεθνείς Τραπεζίτες... Ένα τεράστιο χρέος που δεν μπορεί να εισπραχθεί στην πράξη.. Χρησιμοποιούν το χρέος σαν "μοχλό πίεσης" στους λαούς για να πάρουν την εξουσία!! Τα χρήματα είναι το μέσον... ο σκοπός είναι η εξουσία!!! Γι αυτό είναι εκεί μέσα ο David.. To σχέδιο είναι να είναι ο επόμενος Γενικος Γραμματέας του ΟΗΕ!!!!! και αυτό θα συμβεί μέχρι το 2017.. που θα αλλάξει ο Γενικος Γραμματές έτσι και αλλιώς...