Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Ο Κρίστιαν Μπέιλ ευχαρίστησε τον Σατανά που κέρδισε την Χρυσή Σφαίρα και η «εκκλησία του Σατανά» τον αποθέωσε



Ο ηθοποιός Christian Bale κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού στην τελετή των Χρυσών Σφαιρών για το ρόλο του ως Dick Cheney (Ντικ Τσέινι), στην ταινία Vice, η οποία βγήκε στους κινηματογράφους την Ημέρα των Χριστουγέννων. Ο  Τσέινι ήταν ο 46ος αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Τζωρτζ Μπους του νεότερου.

Ο Bale ξεκίνησε την ομιλία του, ευχαριστώντας τη σύζυγό του Sibi Blazic και τον Adam McKay, που το CBN News τον αναφέρει ως συγγραφέα και παραγωγό της ταινίας.

Ο 44χρονος Άγγλος ηθοποιός στη συνέχεια ευχαρίστησε τον διάβολο. «Σατανά, σε ευχαριστώ που μου έδωσες την έμπνευση για το πώς να παίξω το ρόλο αυτό», είπε εν μέσω γέλιων.


Ενώ πολλοί άνθρωποι είδαν αυτό ως ένα κακό αστείο, η «Εκκλησία του Σατανά» επαίνεσε τον ηθοποιό για το σχόλιό του.


Έγραψαν στο Twitter: «Για εμάς, ο Σατανάς είναι ένα σύμβολο υπερηφάνειας, ελευθερίας και ατομικισμού και χρησιμεύει ως μια μεταφορική πρόταση της υψηλότερης προσωπικής μας δυνατότητας. Και αυτό ταιριάζει στο βραβείο που κέρδισε ο κ. Bale χάριν του ταλέντου του και της δεξιότητάς του. Χαίρε Κρίστιαν! Χαίρε Σατανά!"

 Σύμφωνα με την Fox News, η κόρη του πρώην  αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Liz Cheney, που είναι μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων, απάντησε στο Twitter στον ηθοποιό γράφοντας: "Ο Σατανάς ίσως τον ενέπνευσε και για να κάνει και αυτό. Ο Christian Bale συνελήφθη για «επίθεση στη μητέρα του και την αδελφή του» | The Independent", παραθέτοντας ένα σύνδεσμο για ένα άρθρο που γράφτηκε από την Independent για τη σύλληψη του ηθοποιού το 2008.

Αργότερα βέβαια η αδελφή του είπε σε έναν δημοσιογράφο ότι ο Bale "τους επιτέθηκε προφορικά", όπως αναφέρουν ο Fox News.

«Στο πλήθος άρεσε το ευχαριστήριο στον Σατανά. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Εκκλησία του Σατανά τον επαίνεσε για αυτό. Να είστε σίγουροι ότι αν ο Μπέιλ ευχαριστούσε τον Χριστό, όλοι θα είχαν στραβομουτσουνιάσει. Και θα είχαν απογοητευτεί», σχολίασε ο καθολικός Bill Donohue.

Μεγαλωμένος χωρίς καμία θρησκεία, ο Χριστιανισμός για τον Μπέιλ ήταν κάτι το χολυγουντιανό. "Πάντα έβλεπα τον Ιησού ως τον Neil Diamond όταν ήμουν νεότερος", είχε πει.

Όταν ο Μπέιλ έπαιξε τον Μωυσή στην ταινία "Έξοδος: Θεοί και βασιλιάδες" του Ridley Scott, χαρακτήρισε τον Μωυσή «σχιζοφρενικό», «βάρβαρο» και «τρομοκράτη».

Το 2000, ο πατέρας του, David Bale, (πέθανε το 2003), παντρεύτηκε την γνωστή Αμερικανίδα (γερμανο-εβραικής καταγωγής) φεμινίστρια Gloria Steinem (που όπως αποκαλύφθηκε την χρηματοδοτούσε η CIA).

ΚΟ / εδώ, εδώ κι εδώ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο Μπέιλ έπαιξε τον Μωυσή στην ταινία "Έξοδος: Θεοί και βασιλιάδες" του Ridley Scott, χαρακτήρισε τον Μωυσή «σχιζοφρενικό», «βάρβαρο» και «τρομοκράτη».

Ανεξαρτήτως όλων των άλλων,πού ακριβώς έχει άδικο σε αυτή του την άποψη;
Α ρε νέο"Ελλάς",να μη γνωρίζεις για τον Θησέα,τον Περσέα και τον Βελλεροφόντη,αλλά να θίγεσαι για..."ιερές" μορφές των Ιουδαίων,σαν τον Μωυσή,τον Αβραάμ,τους Μακκαβαίους και τον...Αυνάν.

Ανώνυμος είπε...

Mε συγχωρείς redsky δεν έχει σχέση με την ανάρτηση σου αυτό που θα πω αλλά με αφορμή την ανάρτηση αφίσας υπέρ του αγέννητου παιδιού στο χώρο ανακοινώσεων του μετρό της Αθήνας , βγήκαν όλα τα νεοταξικά ''στόματα του Άδη" να καταδικάσουν την ανάρτηση της εν λόγω αφίσας , να μιλήσουν για Μεσαίωνα και σκοταδισμό κτλ. Ακόμη και η κρατικοδίαιτη ΕΡΤ μίλησε εναντίον της αφίσας για το αγέννητο παιδί και την προστασία του,είπε ότι περιείχε fake news(!) και άλλα. Νομίζω , βλέποντας την ΕΡΤ,ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ακόμη στην εξουσία . Τόσο φοβικοί είναι απέναντι στην πολιτική ορθότητα και την Αριστερά οι σημερινοί κυβερνώντες.

Ανώνυμος είπε...

Σ αυτον τον χαζο αγραμματο ανιστορητο λοβοτομημενο παγανιστη οτι κι να του απαντησω θα χασω την ωρα μου αφου ουτε λιγο ουτε πολυ συνταυτιζεται με τα λεγομενα του σατανιστη ηθοποιου.

Εθνική Χριστιανική Άμυνα είπε...

Προς ανώνυμο 13 Ιανουαρίου 2020 - 1:33 μ.μ.

Και ποιός σου είπε, ρε μεγάλε, ότι "δεν γνωρίζουμε" τον Θησέα και τον Βελλεροφόντη; Μήπως η αρχαία ελληνική ιστορία είναι τσιφλίκι σας, των αθεοταλιμπάν και των wannabe "δωδεκαθεϊστών";
Δεύτερον, πού είδες να θιγόμαστε για "ιερές μορφές των Ιουδαίων"; Για τους προφήτες και τους αγίους του Χριστού θιγόμαστε, ασχέτως του αν οι αντίχριστοι Ιουδαίοι (που, αν θες να ξέρεις, εδίωξαν απηνώς και θανάτωσαν τους περισσότερους απ' αυτούς) τους τιμούν σήμερα ως μορφές του έθνους τους. Δεν φθάνει που είσαι άσχετος από χριστιανική θεολογία, αλλά έρχεσαι εδώ κι αφήνεις και ειρωνικά σχόλια! Δεν έχετε βαρεθεί τόσα χρόνια το ίδιο χιλιοειπωμένο τροπάρι;
Τέλος, αφού θεωρείς τους Ορθοδόξους Χριστιανούς Εβραίους/εβραιόφιλους και συνάμα γνωρίζεις ότι το παρόν ενημερωτικό ιστολόγιο είναι χριστιανικό, τότε τί έρχεσαι εδώ πέρα και LARPάρεις στα σχόλια; Δεν έχεις τίποτε καλλίτερο να κάνεις; Άσε λοιπόν τον Κ.Ο. και πήγαινε να κλαυτείς στον απατεώνα Καλόπουλο ή στο ΥΣΕΕ για το ότι η Ελλάδα είναι εβραϊκή, το ότι το 90% των Ελλήνων είναι εβραιόδουλοι Ρωμιοί (ενώ εσύ, μαγικά, υπερ-Έλληνας), το ότι ο Ουάλης σκότωσε 20 εκατομμύρια δωδεκαθεϊστών κλπ, για να πάρεις και σήμερα την δόση σου.

Σου ευχόμαστε περαστικά,


ΕΧΑ