Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Οι σταρ του Χόλυγουντ (που τάσσεται κατά της οπλοκατοχής) παραστάθηκαν στην τελετή των Χρυσών Σφαιρών υπό την προστασία ένοπλων φρουρών



Όπως αναφέρουν οι Daily News της Νέας Υόρκης, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος του Beverly Hill, Michael Hill, είχε αναφερθεί στα μέτρα προστασίας της τελετής: "Έχουμε ένα ισχυρό σχέδιο ασφάλειας που περιλαμβάνει βοήθεια από τοπικούς, κρατικούς και ομοσπονδιακούς αστυνομικούς. Επιπλέον, θα χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες σε μια προσπάθεια να διασφαλίσουμε ότι η τελετή θα πραγματοποιηθεί χωρίς κανένα συμβάν».
Το Variety αναφέρει ότι ο αστυνομικός του Beverly Hills, Robert Maycott, σημειώνει ότι η επίθεση των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν δεν έχει αλλάξει το σχέδιο ασφαλείας. Αντίθετα, σημείωσε ότι «η ασφάλεια είναι παρόμοια με ό, τι ήταν πέρυσι».

Το Breitbart News ανέφερε ότι η ασφάλεια του 2019 περιλάμβανε οδοφράγματα, σκύλους που εντοπίζουν με την μυρωδιά βόμβες, ένοπλους φύλακες, αστυνομικούς του LAPD και πολλούς σταθμούς ασφαλείας για τους συμμετέχοντες καθώς θα έρχονται για τις χρυσές σφαίρες.

Η ασφάλεια των Golden Globes είναι υψηλoού επιπέδου εδώ και πολλά χρόνια. Το Breitbart News σημείωσε ότι στην τελετή του 2017 υπήρχαν πολλά καλά παιδιά με όπλα και αλεξίσφαιρα γιλέκα. Υπήρχαν επίσης σκυλιά ασφαλείας, SWAT και ειδικές ομάδες του FBI που συμμετείχαν στην ασφάλεια.

Το Breitbart σημείωσε επίσης, ότι ο Matt Damon ήταν στα βραβεία του 2017, ο ίδιος Matt Damon που έβγαλε εκατομμύρια δολάρια χρησιμοποιώντας όπλα στη σειρά ταινιών Bourne, και ο οποίος παρόλα αυτά ζήτησε την απαγόρευση όπλων στην Αυστραλία για την υπόλοιπη Αμερική. Άλλοι οπαδοί του ελέγχου της οπλοκατοχής, μεταξύ των οποίων η Jessica Chastain και ο Ryan Reynolds, ήταν επίσης παρόντες, απολαμβάνοντας τα οφέλη από τα καλά παιδιά με όπλα που τους προστάτευαν, την ίδια ώρα που αγωνίζονται εκτός οθόνης για να περιορίσουν αυτά τα οφέλη για τον μέσο Αμερικάνο.

Το 2016 η τελετή είχε προσωπικό ασφαλείας με πλήρη στρατιωτικό εξοπλισμό και AR-15 και άλλα όπλα που μοιάζουν με τα όπλα, που τόσοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ θέλουν να εμποδίσουν να τα έχουν πολίτες.

ΚΟ / από εδώ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο με το θέμα...αλλά τι έγινε το κόκκινο υπόβαθρο ;!

SkyWatcher είπε...

Κάποιοι έγραφαν ότι τους δυσκόλευε στο διάβασμα.

Ανώνυμος είπε...

Κατανοητό. Όπως με την αφίσα στο μετρό...