Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

O Μπάιντεν υποστηρίζει το «Great Reset» για την επίσπευση της εγκαθίδρυσης της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Στη ρητορική του Joe Biden, συμπεριλαμβανομένων των επίσημων εκστρατειών του, στενοί παρατηρητές παρατήρησαν μια σαφή ευθυγράμμιση του Δημοκρατικού υποψηφίου με ένα ριζοσπαστικό σοσιαλιστικό νεοταξικό σχέδιο που ονομάζεται The Great Reset («Η Μεγάλη Επανεκκίνηση») – βλέπε εδώ.

Το "Great Reset" είναι ένα σχέδιο που έχει σχεδιαστεί από τους ελίτ παγκοσμιοποιητές, που συγκεντρώνονται στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) στο Νταβός της Ελβετίας μία φορά το χρόνο, το οποίο "επιδιώκει να" πιέσει το κουμπί επανεκκίνησης "στην παγκόσμια οικονομία".

Μεταφέροντας αυτόν τον όρο που αναφέρεται στους υπολογιστές «στην ανθρώπινη δραστηριότητα», παρατηρεί η Jeanne Smits του LifeSiteNews, «η επανεκκίνηση σημαίνει μια επανάσταση: μια βαθιά μεταμόρφωση όλων όσων γίνονται ή πιστεύονται - φέρνοντας μια ξεκάθαρη ρήξη με το παρελθόν».

Ο Justin Haskins του Ινστιτούτου Heartland επιβεβαιώνει ότι αυτή η «επανεκκίνηση» θα «καταστρέψει το τρέχον καπιταλιστικό σύστημα και θα το αντικαταστήσει με “προοδευτικά και σύγχρονα σοσιαλιστικά συστήματα”, με ιδιαίτερη έμφαση στις οικοσοσιαλιστικές πολιτικές όπως αυτές που περιέχονται στην Πράσινη Νέα Συμφωνία».

Άλλοι στόχοι πολιτικής αυτής της πρωτοβουλίας περιλαμβάνουν την καθολική και συγκεντρωτική υγειονομική περίθαλψη, «προγράμματα βασικού εισοδήματος που παρέχονται από την κυβέρνηση», τεράστιες αυξήσεις φόρων και στραγγαλιστικούς κανονισμούς για τις επιχειρήσεις με το πρόσχημα της περιβαλλοντικής αναγκαιότητας και της φυλετικής ισότητας.

Σε μια πρόσφατη ανοιχτή επιστολή προς τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, τον Αρχιεπίσκοπο Carlo Maria Viganò, ο πρώην Αποστολικός Νούντσιος (διαπιστευμένος αντιπρόσωπος του Πάπα) στις ΗΠΑ προειδοποιεί ότι «ολόκληρος ο κόσμος απειλείται από μια παγκόσμια συνωμοσία εναντίον του Θεού και της ανθρωπότητας… που ονομάζεται Μεγάλη Επανεκκίνηση». Αυτές οι επιβολές, που σχεδιάστηκαν από παγκόσμιες ελίτ, επιδιώκουν να «υποτάξουν όλη την ανθρωπότητα, επιβάλλοντας καταναγκαστικά μέτρα με τα οποία να περιορίσουν δραστικά τις ατομικές ελευθερίες και τις ελευθερίες ολόκληρων πληθυσμών».

             Ένα επαναλαμβανόμενο θέμα των υποστηρικτών της Μεγάλης Επανεκκίνησης είναι η περίπτωση της κρίσης του COVID-19 ως μια «μοναδική ευκαιρία» ("a unique opportunity") για να κάνουμε όλες τις αλλαγές σε ολόκληρο τον τρόπο ζωής μας.

Στο σύντομο βίντεο παρακάτω, ο ιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής του WEF, Klaus Schwab ανακοινώνει στις 3 Ιουνίου 2020: «Η κρίση του COVID-19 μας έδειξε ότι τα παλιά μας συστήματα δεν είναι πλέον κατάλληλα για τον 21ο αιώνα. Έχει αποκαλύψει τη θεμελιώδη έλλειψη κοινωνικής συνοχής, δικαιοσύνης, ‘ένταξης’ και ισότητας. Τώρα είναι η ιστορική στιγμή, η ώρα, όχι μόνο για την καταπολέμηση του ιού, αλλά για τη διαμόρφωση του συστήματος… για την εποχή μετά το COVID… Εν ολίγοις, χρειαζόμαστε μια υπέροχη επανεκκίνηση”.

Ο Biden φαίνεται να συμφωνεί. Ο Joel Pollak του Breitbart έχει καταγράψει τη χρήση παρόμοιας σαρωτικής πολιτικής του Μπάιντεν από τον Μάιο, συμπεριλαμβανομένης της αναφερόμενης στο φαινόμενο του κορωνοϊού ως «απίστευτη ευκαιρία… για να μεταμορφωθεί ριζικά η χώρα» και ζητώντας «επαναστατικές, θεσμικές αλλαγές» στην χώρα, που περιλαμβάνει ένα «τέλος στην εποχή του καπιταλισμού των μετόχων».

Όπως ανέφερε ο Haskins, το τέλος της «εποχής του καπιταλισμού των μετόχων» είναι «ένα σημαντικό μέρος της πρότασης του Great Reset που θα άλλαζε τον τρόπο αξιολόγησης των εταιρειών, αυξάνοντας τα αίτια της κοινωνικής δικαιοσύνης και τις ανησυχίες για την κλιματική αλλαγή για τα δικαιώματα ιδιοκτησίας».

Υποδεικνύοντας τη ρητορική κάλυψη των μαρξιστικών στόχων, ο Haskins γράφει: «Αντί για την ανησυχία για τα κέρδη, οι αντίπαλοι του “καπιταλισμού των μετόχων” υποστηρίζουν ότι οι εταιρείες πρέπει να υποχρεωθούν να επικεντρωθούν σε “ενδιαφερόμενους”, κάτι που είναι ένας άλλος τρόπος να πούμε “το συλλογικό” / “κολλεκτιβικό”».

Άλλες ομοιότητες αποκαλύπτονται όταν παρατηρείται το σχέδιο "Build Back Better" του Joe Biden, το οποίο, περιγράφει ο Haskins, "προέρχεται κατευθείαν από το βιβλίο στρατηγικής του Great Reset" και χρησιμοποιεί ακόμη και την ίδια ορολογία.

ΚΟ / από εδώ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ LOCK DOWNS ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19, TH ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ TH MEΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

Η χρεοκοπία του φράκινγκ
Ποιος κατέχει το χρέος των ΗΠΑ;
Κίνα και Μπάιντεν
Εφαρμόστε οικονομική κατάρρευση
Σκοτώστε τον φτηνό διεθνή τουρισμό
Επιβάλλετε τηλε-εργασία και επιστροφή στα χωριά
Ανεβάστε στα ύψη το κόστος μετακινήσεων
Εξαλείψτε τις πολιτικές διαδηλώσεις
Δημιουργείστε χάος στις μεγαλουπόλεις

Επαναφέρετε τη δουλεία
Κάντε απαγορευτικά τα είδη πολυτελείας για τους πληβείους
Επιβάλλετε διαρκή τρόμο
Φτιάξτε τον κόσμο στα μέτρα σας
Τι είναι η Μεγάλη Επανεκκίνηση και πώς σχετίζεται με τα lock downs της πανδημίας του κορωνοϊού;
Ο Κόκκινος Δράκος στη θέση του παγκόσμιου σερίφη
Οι 17 Στόχοι του ΟΗΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξη και η βίαιη εφαρμογή τους μέσω των lock downs του κορωνοϊού
Η μεγάλη εικόνα

archanggelos.uriel

https://aperopia.fr/11-2020/anithikes-epidioxeis/#i-3

Ανώνυμος είπε...

Κόκκινε Ουρανέ σε ευχαριστούμε πολύ. Κάνεις καταπληκτική δουλειά. Θα ήθελα σε παρακαλώ να ψάξεις και για τον Τραμπ ο οποίος υποστηρίζει το νόμο ΝΕΣΑΡΑ και η Ελίτ έρχεται σε σύγκρουση μεταξύ δύο αντιμαχόμενων πλευρών.

Thales είπε...

Το προπαγανδιστικο delivery εξαιτιας της "πανδημιας" καλα κρατει!!!! Εχει βαρεσει συναγερμος και ολοι μα ολοι οι τροπο τινα καθεστωτικοι(political correct) πολιτες επωνυμοι και μη λενε λιγο πολυ το ιδιο.Their masters voice!!! Μοιαζει να λενε οτι λεει το manual δηλαδη! Σαν ετοιμοι απο παλια!!! Οπως ο αναλυτικοτατος, λεπτομερεστατος και ιδιαζοντως αντισυνταγματικος νομος περι του κορονοιου που κυκλοφορησε ΠΡΙΝ την "πανδημια".Τετοια προνοητικοτητα η Ψωροκωσταινα???????? Σαν ετοιμος ΚΑΙ αυτος μαλλον απο παλια!!! Τι λενε μεσες ακρες ολοι αυτοι οι διαν9ητες αλλα και οι απλοι πολιτες απολογητες???? ??????? Οτι ταχαμου η "αναπαντεχη" και δηθεν "ξαφνικη" και εντελως εκτακτη "πανδημια" θα φερει αλλαγες τετοιες που ειναι σαν να γινεται ενα παγκοσμιο restart η reset!!!!!Ουαου!!!!! που θαλεγε και ο Βαρουφακης!!!!!! Οτι ταχα ενας θαυμαστος καινουργιος κοσμος αναδυεται!!!!! Κατι ως αυτοεκπληρουμενη προφητεια!!! Καμμια υποψια δεν υπαρχει, καμμια περισκεψη-περισυλλογη μηπως ολη αυτη η ιστορια ειναι μια κακοστημενη παγιδα και ενα μακροχρονιο σκαριφημα μαντρωματος του ανθρωπου και κατακρεουργησης των ελευθεριων και των δικαιωματων του!!!!!Ιδιως οταν κατι τετοιο εχει γραφει και ξαναγραφει ως προταση, ως επιννοηση και ως το ζητουμενο ιερο δισκοποτηρο πολλων διανοητων,πολιτικων, σχολων σκεψης, κινηματων, κλπ, κλπ!!!!! Η πεποιθηση μερικων εμβληματικων προσωπικοτητων (με πρωτο τον Ζακ Ατταλι) επιχειρηματιων, διανοητων(οπως οι παραπανω) και πολιτικων οτι μια κριση (οπως αυτη τωρα με την "πανδημια") ειναι το εφαλτηριο δηθεν για ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ στην πολιτικη και στην οικονομια μαλλον ειναι μια ετοιμη απο τα παλια ψευτοδικαιολογια αν σκεφτουμε την ΒΑΣΙΜΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ μιας δολιας και ενσυνειδητης δημιουργιας της "πανδημιας". Κατι που υποστηριζουν οχι μονο ερευνητες, οχι μονο επιστημονες και δημοσιογραφοι αλλα και η ιδια η τ. επιστημονικη δ/ντρια του "εργαστηριου" της WUHAN!!!! Γινεται ετσι περισσοτερο εμφανες γιατι ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ(ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ) ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. Γιατι αραγε το δημοσιο ενω θα μπορουσε δεν μηχανογραφηθηκε-ψηφιοποιηθηκε στην ωρα του??????? Και, και, και, και...... Να γιατι τελικα!!!! Δεν εγιναν αυτονοητες και ευλογες μεταρρυθμισεις για να πιστωθει η νεα εποχη του LOCKDOWN καποιες ψηφιακου τυπου μικροαλλαγες και ψευτομεταρρυθμισεις που ομως δεν αγγιζουν ποσως την δομη διοικησης και ελεγχου της ΑΔΙΑΦΑΝΕΣΤΑΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΛΙΤ!!!!Η μαλλον την ενισχυουν!!!! Στην χωρα μας συγκεκριμμενα δρομολογηθηκαν παλαιοτερα μονο οι αλλαγες, οι μεταρρυθμισεις και οι υποστηρικτικες πολιτικες που συνεφεραν την τελευταια!!! Με τον λαο και τον πολιτη στο περιθωριο!!!

Ανώνυμος είπε...

Agenda 2030 Changes the Meaning of Human Life
https://www.henrymakow.com/2020/11/2030-changes-meaning-of-human-life.html?_ga=2.154075192.1088825669.1605108969-827370556.1605108969


Welcome To 2030 I Own Nothing Have No Privacy And Life Has Never Been
https://www.youtube.com/watch?v=tHOmnDw_TYc

Ανώνυμος είπε...

Why We Will Win and They Will Lose

https://www.brighteon.com/036c92ca-027b-413a-8ae9-1c17eeb091c6