Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Βραβεία Grammy 2012 : Άλλο ένα μαύρο τελετουργικό


The Vigilant Citizen / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Τα Βραβεία Grammy 2012 έλαβαν χώρα σ’ ένα φρικτό χρονικό πλαίσιο: μετά τον ξαφνικό, μυστηριώδη θάνατο της Whitney Houston. Παρ’ όλα αυτά … «η παράσταση έπρεπε να συνεχιστεί», αλλά με μεγάλα παράξενα σύμβολα και γεγονότα που έκαναν ένα πράγμα σαφές: Υπάρχει μια συγκεκριμένη σκοτεινή πλευρά στον κλάδο της ψυχαγωγίας. Θα εξετάσουμε τα γεγονότα γύρω από τα συμβολικά στοιχεία των Βραβείων Grammy 2012 και θα δείτε πώς η τελετή μετατράπηκε σε άλλο ένα mega-τελετουργικό. (Το βίντεο είναι στο τέλος).

Το Μαύρο Τελετουργικό

Στην φωτογραφία η, κατά δήλωσή της bisexual, Nicki Minaj μπαίνει στα Grammys φορώντας μια τελετουργική κόκκινη ρόμπα, το χρώμα της θυσίας και της μύησης. Δίπλα της ένας τύπος ντυμένος σαν «Πάπας».

Σχ. ΚΟ: Αυτή ιστορία με την διακωμώδηση / γελοιοποίηση κάθε χριστιανικού συμβόλου που έχει γίνει ‘must’ στον χώρο του «θεάματος», πρέπει να τελειώνει κάποτε. Και δεν μένουν στην γελοιοποίηση του Πάπα βέβαια. Σταυρός, Χριστός, Παναγία, Ευαγγέλιο κλπ, όλα στις αρρωστημένες ορέξεις τους ερμηνεύονται ως «πρωτότυπη καλλιτεχνική έμπνευση». Αλλά τι να πεις. Είναι εντυπωσιακή η εκκωφαντική «σιωπή» και η αδράνεια των χριστιανών σε κάθε τέτοιου είδους γελοιοποιήσεις. Λέτε όλοι αυτοί οι ακριβοπληρωμένοι γελοίοι να τολμούσαν να κοροϊδέψουν έναν Ιμάμη; Ή έναν Ραβίνο; Ή τον πρόεδρο Ομπάμα;!!! ;H τους γκέι; Αλλά οι χριστιανοί βλέπετε, πρέπει να είναι πάντοτε τα «άκακα πρόβατα» που τα υπομένουν όλα χωρίς να βγάζουν κιχ….

Για το Vigilant Citizen η κόκκινη ρόμπα της «καλλιτέχνιδος» μπορεί να ήταν μια αναφορά στη θυσία του αίματος της Whitney, για τον θάνατο της οποίας έχει το δικό του σκεπτικό.

Η τελετή απονομής των βραβείων Grammy μπορεί να άρχισε με μια εγκάρδια προσευχή για την Whitney Houston, αλλά τελείωσε με μια all-out σατανική μαύρη λειτουργία. Από το "κόκκινο χαλί" της εισόδου της μέχρι το μουσικό της μέρος, η Nikki Minaj έπαιξε το ρόλο μιας γυναίκας που είχε καταληφθεί από ένα δαίμονα με το όνομα “Roman Zolanski”. Τα Βραβεία Grammy 2012 προφανώς επιλέχθηκαν για να «ξορκίσουν» το δαίμονα της Nikki και να το παρουσιάσουν στον κόσμο ως το νέο της alter-ego. Στα Βραβεία Γκράμι του περασμένου έτους, η Lady Gaga παρουσίασε επίσης μια νέα περσόνα στο Born This Way: Μια Gaga με κέρατα στο μέτωπό της.

Σε μια μουσική βιομηχανία διαποτισμένη με την έννοια του ελέγχου του νου (mind control), η έννοια να αλλάζεις personas-που είναι εντελώς ξεχωριστές από τους καλλιτέχνες, είναι σήμερα ο κανόνας. Η χορωδία του τραγουδιού της Minaj ‘Roman Holiday’ φαίνεται να αναφέρεται στη διαδικασία ελέγχου του νου:

Πάρε τα φάρμακά σου, Roman

Πάρε σύντομες διακοπές, Roman

Θα είναι εντάξει

Θα πρέπει να γνωρίζεις το σταθμό σου, Roman

Μερικές αλλαγές στα ρούχα σου και το μυαλό σου

Κάνε ένα μικρό διάλειμμα, μικρό διάλειμμα

Από τη φίμωσή σου

Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείς να πάρεις, μπορείς να πάρεις

Ξέρω πόσο άσχημα χρειάζεσαι Roman (ρωμαϊκές) διακοπές

Οι σκλάβοι του mind-control είναι άτομα που λαμβάνουν μεγάλες ποσότητες φαρμάκων, ενώ τα ρούχα τους και ο εγκέφαλός τους έχουν "τροποποιηθεί" από τους χειριστές τους. Αυτό επιτυγχάνεται με τον εξαναγκασμό του θύματος να αποσυνδεθεί από την πραγματικότητα μέσα από έντονο τραύμα και τον πόνο: "Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείς να πάρεις" πριν αποσυνδεθεί ο νους από την πραγματικότητα ή πάει σε "Roman διακοπές".

Η alter-persona της Minaj ονομάζεται Roman Zolanski. Έχει περίεργη προφορά και είναι προφανώς προϊόν σατανικού τελετουργικού. Το όνομα αυτό είναι εμπνευσμένο από τον πολωνοεβραίο σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι, που έκανε την ταινία ‘Το μωρό της Ρόζμαρι’, μια ταινία που αναφέρεται στη γέννηση του Αντιχρίστου. Ο Polanski είναι γνωστός επίσης για τις κατηγορίες για βιασμό με χρήση των ναρκωτικών, διαστροφή, σοδομισμό και άσεμνες και λάγνες πράξεις σε παιδί κάτω των 14 ετών, (τον Μάρτιο του 1977 η Πολιτεία του Λος Αντζελες απέδωσε στον Πολάνσκι έξι κατηγορίες ανάμεσα στις οποίες ο εξαναγκασμός για χρήση παραισθησιογόνων ουσιών σε ανήλικο και ο βιασμός ανηλίκου υπό την επήρεια ναρκωτικών). Παράξενος τύπος να σε «εμπνεύσει». Είναι όμως ένα περίπλοκο κομμάτι στην ιστορία της αποκρυφιστικής βιομηχανίας ψυχαγωγίας, και έτσι δεν αποτελεί έκπληξη αυτό το "αφιέρωμα" σ’ αυτόν από ένα πιόνι του κλάδου, όπως είναι η Minaj.

Ο πραγματικός προγραμματισμός Monarch επιτυγχάνεται με την χρήση ενός ισχυρού υπόγειου ρεύματος σατανικών εικόνων που στόχο έχουν να διαταράξουν και να τραυματίσουν το θύμα. Στην περίπτωση της Minaj, το alter ego της «εξορκίστηκε» σε μια σατανική μαύρη λειτουργία - που είναι, στην ουσία, μια παρωδία και μια βεβήλωση μιας συμβατικής χριστιανικής λειτουργίας.

Η Minaj ξεκινά το κομμάτι της δεμένη μέσα σε ένα σκηνικό που θυμιάζει καθολική εκκλησία. Η «δύναμη» που την έχει καταλάβει είναι προφανώς πολύ ισχυρή για να την κρατήσει κάτω. Καθώς τα παράθυρα της εκκλησίας διαλύονται από έκρηξη, ξελύνεται. Η Minaj κατεβαίνει στη συνέχεια στην ‘εκκλησία’ με άγριες διαθέσεις, αγγίζοντας και τρίβοντας τους νεαρού ‘ιερείς’ οι οποίοι προσπαθούν να προσευχηθούν στον Θεό.

Στη συνέχεια, η χορωδία κάνει μια παρωδία του κλασικού χριστιανικού ύμνου ‘O Come All Ye Faithful’, κάποιος σαν ‘Πάπας’ μπαίνει στη σκηνή και κάνει την Minaj να αιωρείται.

Η χριστιανική λειτουργία μετατρέπεται σε πύρινο μαύρο μαγικό τελετουργικό.

Η απόδοσή της Minaj κατέστησε σαφές ότι ο Roman Zolanski δεν είναι τίποτα άλλο από ένα δαίμονα που δημιουργήθηκε για την Minaj και ‘εξορκίστηκε’ από αυτήν μέσα από ένα μαύρο τελετουργικό.

Δείτε το βίντεο και προβληματιστείτε για την «βιομηχανία της ψυχαγωγίας» που στοχεύει κυρίως σε νεαρές ηλικίες.

Ιδού το βίντεο:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

4 σχόλια:

  1. Που να τα καταλάβουμε εμείς αυτά τα πράματα ! Δεν είμαστε trendy .
    Κι από την άλλη...πως θα ετοιμαστεί ο κόσμος για την αποδοχή του αντίχριστου ; Με σόου όπως αυτά της Γιουροβίζιον του '75 ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορω αν χρειαζεται σχολιασμο αυτο το κακογουστο αμερικανικο σκουπιδι ...Οι ανθρωποι αυτοι δεν εχουν το θεο τους ουτε το διαβολο τους ...Για το χρημα γελοιοποιουν τα παντα !
    Οσο για το οτι δεν εχουν γελοιοποιησει και κανει ρομπα και τους γκει δε συμφωνω Κ.Ο. Ειλικρινα ολο αυτο το συστημα της ''διασκεδασεως'' στην Αμερικη εχει προβαλλει μια αχαλινωτα ηδονολατρικη εικονα των γκει. Μια ψευτικη εικονα απιστευτα υποτιμητικη για τους περισσοτερους γκει και λεσβιες που διαπρεπουν ως καθηγητες πανεπιστημιων και ερευνητες , καλλιτεχνες και λογοτεχνες , μουσικοι , επιχειρηματιες , πολιτικοι ,δημοσιογραφοι, επαγγελματιες κλπ.
    Μια εικονα δυσφημιστικη ,για εμπορικους λογους ,για τους αφανεις ομοφυλοφιλους που ασφαλως δεν εχουν καμμια απολυτως σχεση με τις αρρωστες φαντασιωσεις καμμιας Λειντι Γκαγκα η της γελοιοτατης Νικι Μιναζ...
    Μην τσουβαλιαζετε τους ανθρωπους παρακαλω.
    Αχιλλεας Πατροκλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω αν η Αμερική έχει γελοιοπήσει τους γκέι. Αν εννοείς παλιά, πιθανόν, αλλά στις μέρες μας, έχω τελείως διαφορετική εκτίμηση. Πάντως το θέμα δεν είναι ποιους γελοιοποιούν, αλλά ποια είναι η αντίδραση από εκείνους που γελοιοποιούν. Αν είναι ομοφυλόφιλος έχουμε καταγγελίες για "ομοφοβικά σύνδρομα" (όπως στις διαφημίσεις του 11880 - γελοίες όντως), εάν είναι ξένος για "ξενοφοβικά" ή "ρατσιστικά", εάν είναι μουσουλμάνος μαύρο φίδι που σε έφαγε. Ο χριστιανός φαίνεται, είναι ο μόνιμος πρόθυμος καρπαζοεισπράχτορας και για αυτό, όλως τυχαίως, όλα τα βέλη εκεί κατευθύνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για πολλούς όλα αυτά φαίνονται φυσιολογικά και καλλιτεχνικές παρεμβάσεις.
    Οταν όμως εμφανιστεί ο αντίχριστος οι άνθρωποι θα το θεωρήσουν φυσιολογικό, θα πέσουν στη μεγάλη πλάνη και θα ακολουθήσουν.
    Οταν αποκαλυφθεί τοτε κλαυθμος και βρυγμος οδοντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που ΔΕΝ δημοσιεύονται: όσα δεν έχουν σχέση με το θέμα της ανάρτησης, όσα αποβλέπουν σε διαφήμιση, όσα είναι γραμμένα σε greeklish, όσα εκθέτουν προσωπικά δεδομένα, όσα είναι γεμάτα μίσος για λαούς ή κοινωνικές ομάδες, όσα είναι κακόβουλα, όσα είναι υβριστικά, όσα έχουν εριστική διάθεση και όσα είναι εντελώς βλακώδη (plus: σεντόνια, τρολιές & μπαρούφες). Με "ανώνυμους" δεν ανοίγουμε κουβέντα. Εάν αργεί η δημοσίευση ενός σχολίου, κάντε υπομονή. Αν περάσει πολύς καιρός, μάλλον θα το έχει φάει η μαρμάγκα.