Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Η αλήθεια για τις διαμαρτυρίες κατά του Τραμπ (video)




Paul Joseph Watson (Infowars) / video: vasoula2908

7 σχόλια:

  1. Ανεξάρτητα από το αν ο Τραμπ,είναι μία μορφή αντίδρασης κόντρα στη σύγχρονη μορφή της πολιτικής ορθότητας,εντούτοις είναι αστείο να πιστεύουμε ότι δεν είναι κι αυτός ακόμα μία έκφανση του συστήματος,όπως αυτό επιλέγει να ''εκπροσωπηθεί'' κάθε φορά(είτε με τη μορφή του κομμουνισμού,της αριστεράς ή του φιλελευθερισμού).Μην ξεχνάμε ότι είναι ένας δισεκατομμυριούχος καπιταλιστής.Και αν θέλουμε να θεωρούμαστε ριζοσπάστες εθνικιστές,ο καπιταλισμός πρέπει να καταπολεμηθεί εξίσου σαν τον κομμουνισμό.Ο ίδιος ο καπιταλισμός είναι εχθρός του Εθνικισμού,αφού τρέφει και τρέφεται από την πλουτοδημοκρατία.Αυτά αντιπροσωπεύει ο Τραμπ,άσχετα με το αν προς το παρόν,έχουμε κοινούς εχθρούς.
    Γιώργος ο Νότιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρέ μπας και το αποτέλεσμα είναι φτιαχτό για να προκαλέσουν τον κόσμο σε βιαιότητες για να επιβάλουν στρατωτικό νόμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν οντως αυτο ειναι το σχεδιο, δεν θα δυσκολευτουν καθολου με τοσους επικινδυνα ΗΛΙΘΙΟΥΣ εκει εξω...

      Διαγραφή
  3. Αυτό το παλιόμουτρο ο Σόρος, που χώνει τη μύτη του παντού, πότε θα ψοφήσει να ησυχάσει ο πλανήτης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πολύ κρίμα να βλέπεις χιλιάδες ανθρώπους να είναι ουσιαστικά οι χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος και της Κλίντον. Αυτοί που διοργανώνουν τις "αυθόρμητες" διαδηλώσεις κατά του Τραμπ, έχουν ένα κέρδος (τα χρήματα που τους δίνονται). Όλοι οι υπόλοιποι, από μαθητές έως μεσήλικες, δυστυχώς έχουν πιαστεί κότσοι, και δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο βλακώδες και επικίνδυνο για την ίδια τη δημοκρατία είναι αυτό που κάνουν!

    Και εδώ βέβαια (αν έβγαινε το κόμμα που όλοι φανταζόμαστε πρώτο), τότε θα υπήρχαν τέτοια φαινόμενα, μη σας πω και χειρότερα...

    -Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι της Κλίντον αλλά του Σορος!

      Διαγραφή
  5. Η αρχη εγινε με τον Τσιπρα οταν μετετρεψε το ναι του ελληνικου λαου σε οχι.Στη συνεχεια ηταν ο Ερντογαν εκεινος ο οποιος εψαχνε αφορμη να ξυλωσει ολο το στρατιωτικο πολιτικο και μιντιακο συστημα και ο μονος τροπος ηταν ενα αποτυχημενο πραξηκοπημα.Και τελος ερχεται η μη αναμενομενη νικη του Τραμπ να διαψευσει τους παντες.Ειναι ομως ετσι; Το δοκιμη πηγε καλα στην Ελλαδα οσο και στην Τουρκια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που ΔΕΝ δημοσιεύονται: όσα δεν έχουν σχέση με το θέμα της ανάρτησης, όσα αποβλέπουν σε διαφήμιση, όσα είναι γραμμένα σε greeklish, όσα εκθέτουν προσωπικά δεδομένα, όσα είναι γεμάτα μίσος για λαούς ή κοινωνικές ομάδες, όσα είναι κακόβουλα, όσα είναι υβριστικά, όσα έχουν εριστική διάθεση και όσα είναι εντελώς βλακώδη (plus: σεντόνια, τρολιές & μπαρούφες). Με "ανώνυμους" δεν ανοίγουμε κουβέντα. Εάν αργεί η δημοσίευση ενός σχολίου, κάντε υπομονή. Αν περάσει πολύς καιρός, μάλλον θα το έχει φάει η μαρμάγκα.