Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Προλαβαίνω;


Δύσκολο...


7 σχόλια:

  1. Απο την επισημη "Ιστορια του Αντισυμμοριακου Αγωνος " της ΔΙΣ/ΓΕΣ, που εξεδιδετο την δεκαετια του ΄60, ο γραφων προλαβε μόνον 5 τομους.
    Προλαβε και την πολτοποιησε ο "αντικομμουνιστης" Αβερωφ, κατ΄απαιτησιν των ληστοσυμμοριτων κατσαπλιαδων. Τους χαλαγε το παραμυθι περι "αντιστασεως".
    Κι΄ ετσι μπορεσαν να περασουν στις επομενες γενιες, την προπαγανδα τους.

    Π.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα, τα βιβλία ''φυλακισμενοι μαρτυρες και ηρωες της εσσδ'' και η γεννεση του θεσμού των συνόδων στην αρχαια εκκλησια'' που μπορω να τα βρω;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον όχι , τέτοια βιβλία δεν διαβάζονται στο πόδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Νέα εποχή. Εξέλιξη ή χειραγώγηση;"
    Της Δάφνης Βαρβιτσιώτη.
    Είναι πραγματικό διαμάντι στην εποχή μας. Έχω χρόνια να διαβάσω κάτι αντίστοιχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω διαβάσει "το ελληνικό υπόβαθρο του ισλαμισμού" του ιδίου. Πολύ δυνατό βιβλίο.

    Καλές διακοπές και καλή ανάγνωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ΕΣΣΔ το βρήκα σε παλαιοβιβλιοπωλείο της Πάτρας (είναι μάλλον σπάνιο). Γενικά αν θες να βρεις κάποιο βιβλίο, είναι απλό. Γράφεις τον τίτλο στο gooogle και ψάχνεις. Κάτι θα βρεις. Το "Νέα εποχή. Εξέλιξη ή χειραγώγηση;" το έχω διαβάσει και βρίσκεται στην βιβλιοθήκη του ΚΟ. Είναι όντως εξαιρετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποιες φορές δεν εντοπίζονται εύκολα... Σ' ευχαριστώ πάντως. ΤΟ άλλο το ''η γεννεση του θεσμού των συνόδων στην αρχαια εκκλησια'', κι αυτό από παλαιοβιβλιοπωλείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που ΔΕΝ δημοσιεύονται: όσα δεν έχουν σχέση με το θέμα της ανάρτησης, όσα αποβλέπουν σε διαφήμιση, όσα είναι γραμμένα σε greeklish, όσα εκθέτουν προσωπικά δεδομένα, όσα είναι γεμάτα μίσος για λαούς ή κοινωνικές ομάδες, όσα είναι κακόβουλα, όσα είναι υβριστικά, όσα έχουν εριστική διάθεση και όσα είναι εντελώς βλακώδη (plus: σεντόνια, τρολιές & μπαρούφες). Με "ανώνυμους" δεν ανοίγουμε κουβέντα. Εάν αργεί η δημοσίευση ενός σχολίου, κάντε υπομονή. Αν περάσει πολύς καιρός, μάλλον θα το έχει φάει η μαρμάγκα.