Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Κόβιντ Υπερ-κανονικοποίηση, Κολλεκτιβισμός, Ψηφιακές Ταυτότητες & Ατζέντα Εμβολίων και Οπλοποίηση του Επιστημονισμού στην Τεχνοκρατική Εποχή

Του Sean Jobst* / ΚΟ

«Η «τεχνοτρονική» κοινωνία - μια κοινωνία που διαμορφώνεται πολιτισμικά, ψυχολογικά, κοινωνικά και οικονομικά από την επίδραση της τεχνολογίας και των ηλεκτρονικών - ιδιαίτερα στον τομέα των υπολογιστών και των επικοινωνιών. Η Τεχνοτρονική Εποχή (Tehcnetronic Era) περιλαμβάνει τη σταδιακή εμφάνιση μιας πιο ελεγχόμενης κοινωνίας. Μια τέτοια κοινωνία θα κυριαρχείται από μια ελίτ, που δεν θα γνωρίζει περιορισμούς από παραδοσιακές αξίες. Σύντομα θα είναι δυνατή η επιβολή σχεδόν συνεχούς επιτήρησης σε κάθε πολίτη και η διατήρηση πλήρως ενημερωμένων αρχείων που περιέχουν ακόμη και τις πιο προσωπικές πληροφορίες για τον πολίτη. Αυτά τα αρχεία θα υπόκεινται σε άμεση ανάκτηση από τις αρχές». (Zbigniew Brzezinski, “Between Two Ages: America's Role in the Technetronic Era”, Νέα Υόρκη: Viking Press, 1970)


                       

Καθ 'όλη τη διάρκεια του 2020, έγραψα μια σειρά άρθρων εκθέτοντας τα διάφορα ενδιαφέροντα και τις ατζέντες πίσω από την κο-Rona, με μεγαλύτερη εστίαση στα βαθύτερα πνευματικά στοιχεία. Για να ανακεφαλαιώσουμε:

- Μέρος 1: Ρόλοι του Ομίλου NSO, της Carbyne και άλλων εταιρειών ασφάλειας στον κυβερνοχώρο που συνδέονται με τη Unit 8200 (ισραηλινή μονάδα πληροφοριών, κάτι ανάλογο με την αμερικάνικη NSA). Γενική εισαγωγή στη συμμαχία hi-tech ολιγαρχών Ισραήλ-Ρωσίας-Κίνας εντός της Παγκοσμιοποίησης.

- Μέρος 2: Blackwater/FSG, DarkMatter, η Κινεζική Κομμουνιστική Πρωτοβουλία Ζώνης και Δρόμου και Σχέδιο επιτήρησης υψηλής τεχνολογίας «Έξυπνες Πόλεις» του ΟΗΕ.

- Μέρος 3: Σύνδεσμοι της Microsoft στη Unit 8200. Παρακολούθηση μέσω των εφαρμογών παρακολούθησης Covid· Ο ΠΟΥ ως μαριονέτα του Ιδρύματος Γκέιτς και του Κινεζικού Κομμουνιστικού Καθεστώτος.

- Μέρος 4: Event 201 προσομοίωση πανδημίας. Big Pharma και Unit 8200 σύνδεσμοι. Οι δεσμοί του Charles Lieber και της Nanosys με το Ισραήλ και την Κίνα. Ιστορία της κατασκοπείας του ΚΚΚ και της Μοσάντ σε αμερικανικά εργαστήρια. και προγνωστικός προγραμματισμός στην έκθεση του Ιδρύματος Rockefeller 2010.

- Μέρος 5: Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και η Παγκόσμια Κυβέρνηση. ατζέντα των ψηφιακών νομισμάτων της Κεντρικής Τράπεζας.

- Μέρος 6: Οικονομική ατζέντα - Πράσινη Νέα Συμφωνία, συντριβή του αμερικανικού δολαρίου, υπερπληθωρισμός. Η Unit 8200 συνδέεται με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Η κομμουνιστική Κίνα ως πρότυπο της Παγκόσμιας Τεχνοκρατίας.

                     

Υπερ-κανονικοποίηση και μηχανική του "New Normal" («Νέα Κανονικότητα»)

Προτού τα Εταιρικά ΜΜΕ ρυθμίσουν τα μυαλά των ανθρώπων να υιοθετήσουν το "New Normal", αυτό το σύνθημα διαφημιζόταν σε μια έκθεση του 2019 από το Παγκόσμιο Διοικητικό Συμβούλιο Ετοιμότητας (Global Preparedness Management Board / GPMB): «Από το 'never again' στο 'new normal': Τι σημαίνει το 2018– Το ξέσπασμα του ιού Έμπολα το 2019 στη ΛΔ του Κονγκό μας λέει για την κατάσταση της παγκόσμιας ετοιμότητας και ανταπόκρισης για επιδημίες και πανδημίες;" Στενά συνδεδεμένο με το The Wellcome Trust και το Gates Foundation, το GPMB ήταν ενεργό σε «προσομοιώσεις» πανδημίας όπως το Event 201. Συνδέεται με την Παγκόσμια Τράπεζα, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Με επικεφαλής αξιωματούχους δημόσιας υγείας από την Αμερική, τη Ρωσία, την Κίνα, την ΕΕ και αλλού που μόλις έτυχε να γίνουν οι ηγέτες της «απάντησης» στον COVID στις χώρες τους· και ακόμη και ένας σύνδεσμος με τη μεσσιανική-υπεραριστοκρατική σέκτα Chabad. (Όλοι αυτοί οι σύνδεσμοι τεκμηριώνονται στο Μέρος 4).

Το 1984, ο πρώην σοβιετικός πληροφοριοδότης της KGB Γιούρι Μπεζμένοφ (Yuri Bezmenov) που είχε αυτομολήσει στον Καναδά, ονόμασε την Κανονικοποίηση (Normalization) ως το τελευταίο από τα τέσσερα στάδια που μετασχηματίζουν τη σκέψη και τη συμπεριφορά ενός πληθυσμού. Ο στόχος είναι «να αλλάξει η αντίληψη της πραγματικότητας σε τέτοιο βαθμό, ώστε παρά την αφθονία των πληροφοριών, κανείς να μην είναι σε θέση να καταλήξει σε λογικά συμπεράσματα για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, την οικογένειά του, την κοινότητά του και τη χώρα του». Πρώτα είναι η Αποθάρρυνση (Demoralization / μια διαδικασία ψυχολογικού πολέμου με στόχο τη διάβρωση του ηθικού): Δημοσιεύστε τόσες πολλές συγκεχυμένες και αντικρουόμενες πληροφορίες (όπως γίνεται με τον καταιγισμό "ειδήσεων" 24 το 24ωρο υποβοηθούμενη από την κουλτούρα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης) ώστε η μάζα να μην μπορεί ούτε να διακρίνει ούτε να επεξεργαστεί τι είναι αλήθεια.

Το δεύτερο στάδιο είναι η Αποσταθεροποίηση (Destabilization): Η αλλαγή των κανόνων μιας κοινωνίας με την κατάληψη των πολιτιστικών θεσμών. Αυτό περιλαμβάνει την αύξηση του μεγέθους της γραφειοκρατίας και της δημόσιας υπηρεσίας, όπου οι άνθρωποι είναι υποχρεωμένοι να βασίζονται σε αυτές. Και αυτή τη διαδικασία την βοηθούν ιδιαίτερα τα ΜΜΕ και η ακαδημαϊκή κοινότητα ως φύλακες της «αλήθειας». Το τρίτο στάδιο είναι η Κρίση (Crisis): Είτε μια κρίση είναι πραγματική ("μην αφήνετε ποτέ μια κρίση να πάει χαμένη") είτε είναι κατασκευασμένη όπως οι περισσότερες. Είναι πιο εύκολο να χειραγωγείς τους ανθρώπους μέσω φόβου και υστερίας, οπότε αποδέχονται όποιες «λύσεις» προτείνουν οι μηχανικοί της κρίσης. Το αποκορύφωμα είναι η Κανονικοποίηση, όπου οι άνθρωποι πλέον έχουν ρυθμιστεί ώστε να αποδεχτούν με προθυμία αυτό που τους επιβλήθηκε μέσω αυτής της σταδιακής διαδικασίας.

Ότι οι άνθρωποι ρυθμίζονται να αλλάζουν ακόμη και την αντίληψή τους για τον χρόνο, καθώς και να παραχωρούν τους δικούς τους ρόλους ως ενεργοί παράγοντες της ιστορίας, ότι μετά τον «καθορισμό» κρίσεων όπως η 11η Σεπτεμβρίου και ο κόβιντ δεν θα υπάρχει τίποτα άλλο παρά μια «νέα κανονικότητα» όπως ορίζεται φυσικά από τα "μαντρόσκυλα" του Συστήματος (Κράτος & Μεγάλες Εταιρίες). Το ένα είναι να «εμπιστεύονται τυφλά τους ειδικούς» και να πιστεύουν ότι ο δεσμός Κράτους-Εταιριών-Μέσων Ενημέρωσης εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντά τους, αναστέλλοντας τη δική τους κριτική σκέψη στη διαδικασία. Ένα τέτοιο γραμμικό χειραγωγημένο χρονοδιάγραμμα προσφέρεται για το Μη Γραμμικό Πόλεμο (Non-Linear Warfare), του οποίου ο θεωρητικός Βλαντιμίρ Σούρκοφ (Vladimir Surkov) έφερε την avant garde εμπειρία του στην πολιτική σκηνή.

«Στόχος του είναι να υπονομεύσει τις αντιλήψεις των ανθρώπων για τον κόσμο, ώστε να μην ξέρουν ποτέ τι συμβαίνει πραγματικά», όπως ο Adam Curtis - πιο γνωστός για το πρωτοποριακό του ντοκιμαντέρ «The Century of the Self» (2002) για τον ανιψιό του Φρόυντ, Edward Bernays, ο οποίος έφερε ψυχολογικές τεχνικές στη διαφήμιση και δημιούργησε τις Δημόσιες Σχέσεις - που εκφράζονται στο «Hyper-Normalisation» (2016). "Ένας πόλεμος όπου ποτέ δεν ξέρεις τι κάνει πραγματικά ο εχθρός, ούτε καν ποιος είναι. Ο υποκείμενος στόχος, λέει ο Surkov, δεν είναι να κερδίσεις τον πόλεμο, αλλά να χρησιμοποιήσεις τη σύγκρουση για να δημιουργήσεις μια συνεχή κατάσταση αποσταθεροποιημένης αντίληψης για τη διαχείριση και τον έλεγχο». Ο θεωρητικός είναι Ρώσος, αλλά οι ιδέες του είναι οι στρατηγικές που χρησιμοποιούν οι ελίτ σε όλο τον κόσμο για να χειραγωγήσουν όλους τους πληθυσμούς.

                

Οπλίζοντας (εργαλειοποιώντας) τον Επιστημονισμό

Ένα από τα αποτελέσματα αυτής της ψυχολογικής επίθεσης στο μυαλό μας είναι οι άνθρωποι να εσωτερικεύουν τα σημεία συζήτησης, έτσι ώστε κάθε διαφωνία πρέπει να προλέγεται - δηλ. "Αλλά δεν είμαι ενάντια στην επιστήμη". Αλλαγή των αντιλήψεων σε τέτοιο βαθμό που ο Επιστημονισμός ως ιδεολογία, να μπορεί να λειτουργήσει μέσω μιας δογματικής χειραγώγησης που ονομάζεται «η Επιστήμη», σε αντίθεση με την ίδια την ουσία της έρευνας και της ανακάλυψης (αληθινή επιστήμη). Πρόκειται για την κορπορατιστική διευθυντική ελίτ που υποστήριξαν για πρώτη φορά τέτοιοι Φαβιανοί Σοσιαλιστές και μαρξιστές της ανώτερης τάξης όπως ο H.G. Wells και ο J.D. Bernal, που ενημερώθηκε τώρα για την Τεχνοκρατική Εποχή και ενεργοποιήθηκε από αυτό το πλέγμα των μέσων ενημέρωσης, της ακαδημαϊκής κοινότητας και της γραφειοκρατίας. Αυτά συνδέονται πέρα ​​από τα παραδοσιακά σύνορα μέσω παγκοσμιοποιητικών θεσμών, αλλά χρησιμοποιούν τις ίδιες παλιές πολιτικές απάτες για να δεσμεύσουν όλες τις περιοχές σε αυτό το σύστημα:

«Σήμερα γινόμαστε ξανά μάρτυρες της εμφάνισης διεθνικών ελίτ… [των οποίων] οι δεσμοί ξεπερνούν τα εθνικά σύνορα…Είναι πιθανό ότι σύντομα οι κοινωνικές ελίτ των περισσότερων από τις πιο προηγμένες χώρες θα είναι εξαιρετικά διεθνιστικές ή παγκοσμιοποιητικές στο πνεύμα και την προοπτική....Το έθνος-κράτος υποχωρεί σταδιακά ως προς την κυριαρχία του...Στην τεχνοτρονική κοινωνία η τάση φαίνεται να κατευθύνεται προς τη συγκέντρωση της ατομικής υποστήριξης εκατομμυρίων ασυντόνιστων πολιτών, εύκολα μέσα στην εμβέλεια χαρισματικών και ελκυστικών προσωπικοτήτων που εκμεταλλεύονται αποτελεσματικά τις πιο πρόσφατες τεχνικές επικοινωνίας για να χειριστούν τα συναισθήματα και να ελέγξουν τη λογική». (Brzezinski, ό.π.)

Το ότι η επιστήμη θα οπλιζόταν από τις ελίτ σε μια στρατηγική ελέγχου, είχε προβλεφθεί επακριβώς από τον Βαυαρό αλχημιστή και χημικό Johann Rudolf Glauber τον 17ο αιώνα, με οπλισμό που περιλαμβάνει ψυχολογικές τεχνικές και τεχνικές πληροφόρησης: «Η ύπαρξη μιας ομάδας μελετητών - «προικισμένων με γρήγορο και διεισδυτικό μυαλό» - του οποίου το μόνο καθήκον πρέπει να είναι να αναπτύξει και να τελειοποιήσει όλο και πιο εξελιγμένα όπλα...ο πόλεμος δεν θα κερδίζεται πλέον με ωμή βία, αλλά με τη νοημοσύνη των μελετητών και των μηχανικών: «Η δύναμη θα υποκύψει στην ικανότητα, γιατί η επιδεξιότητα συχνά καταφέρνει να ξεπεράσει τη δύναμη». (Αναφέρεται στο Eros and Magic in the Renaissance”, του Ioan P. Culianu, University of Chicago Press, 1987).

Ωστόσο, η νοημοσύνη υποχωρεί στον δογματισμό εδώ για σκοπούς ελέγχου και χειραγώγησης. «Τα επιστημονικά ιδρύματα θα γίνονταν στην πραγματικότητα σταδιακά η κυβέρνηση και θα έφταναν σε ένα περαιτέρω στάδιο του μαρξιστικού τύπου ιεραρχίας της κυριαρχίας», σύμφωνα με τον επιστήμονα και μαρξιστή φιλόσοφο J.D. Bernal στο βιβλίο του, “The World, the Flesh and the Devil: An Inquiry Into the Future of the Three Enemies of the Rational Soul” (1929). «Ο κόσμος θα μπορούσε, στην πραγματικότητα, να μετατραπεί σε έναν ανθρώπινο ζωολογικό κήπο, έναν ζωολογικό κήπο με τόσο έξυπνη διαχείριση που οι κάτοικοί του δεν γνωρίζουν ότι βρίσκονται εκεί απλώς για λόγους παρατήρησης και πειραμάτων». Τέτοιοι ελιτιστές προβάλλουν τις δικές τους άκαμπτες μηχανιστικές στάσεις σε μια ανθρωπότητα την οποία επιθυμούν μόνο να υπερβούν, έχοντας χάσει τη δική τους ανθρωπιά σε σώμα, μυαλό και πνεύμα.

               

               

Κολλεκτιβισμός και η Μεγάλη Επανεκκίνηση

«Διάφοροι τύποι πεποιθήσεων μπορούν να εμφυτευθούν (can be implanted) σε πολλούς ανθρώπους, αφού η λειτουργία του εγκεφάλου έχει διαταραχθεί επαρκώς από τυχαία ή εσκεμμένη πρόκληση φόβου, θυμού ή ενθουσιασμού. Από τα αποτελέσματα που προκαλούνται από τέτοιες διαταραχές, το πιο συνηθισμένο είναι η προσωρινή εξασθενημένη κρίση και η αυξημένη υπαινικτικότητα. Οι διάφορες ομαδικές εκδηλώσεις ταξινομούνται μερικές φορές στον τίτλο «ένστικτο της αγέλης» και εμφανίζονται πιο θεαματικά σε καιρό πολέμου, κατά τη διάρκεια σοβαρών επιδημιών και σε όλες τις παρόμοιες περιόδους κοινού κινδύνου, που αυξάνουν το άγχος και έτσι την ατομική και μαζική κλιση προς υποβολή». (William Sargant, Battle For The Mind: A Physiology of Conversion and Brain-Washing”, 1957, σελ. 131)

Η λέξη-κλειδί εδώ είναι το "implanted" ("εμφυτευθούν"): Έλεγχος μέσω των ιών του μυαλού, επειδή οι χειριστές του μυαλού μπορούν να κατευθύνουν τους ανθρώπους με όποιον τρόπο θέλουν, εάν μπορούν να εμφυτεύσουν με επιτυχία όποιες σκέψεις θέλουν στο άτομο. Το ένστικτο της αγέλης μπορεί να φανεί μέσα από τη συλλογικότητα που υπήρξε με τον Covidianism (Κοβιντιανισμό). Πρέπει να υπάρχει περισσότερος φόβος, ώστε έντρομοι οι άνθρωποι να θέλουν το κράτος (και τα οικονομικά συμφέροντα πίσω από αυτό), να αναλάβει την ευθύνη για αυτούς και όχι οι ίδιοι μέσω της προσωπικής τους ευθύνης για την υγεία τους. Δεν είναι τόσο φόβος όσο το άγχος, γιατί οι φόβοι μπορεί να είναι πρωταρχικοί και ένα ένστικτο επιβίωσης – το άγχος μπορεί να είναι αβάσιμοι φόβοι και έτσι να εμφυτεύονται από εκείνους που ελέγχουν τις σκέψεις και τις εικόνες με τις οποίες οι άνθρωποι βομβαρδίζονται 24 ώρες το 24ωρο. Στο άρθρο της για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, «Καλώς ήρθατε στο 2030: Δεν κατέχω τίποτα, δεν έχω ιδιωτικότητα και η ζωή δεν ήταν ποτέ καλύτερη», η Δανή αριστερή βουλευτής και διορισμένη υπουργός Ida Auken οραματίζεται διαμερίσματα «ελεύθερου χώρου» που αντικαθιστούν τις προσωπικές κατοικίες:

"Η μεγαλύτερη ανησυχία μου είναι όλοι οι άνθρωποι που δεν ζουν στην πόλη μας. Αυτοί που χάσαμε στο δρόμο. Αυτοί που αποφάσισαν ότι προχώρησε πολύ, όλη αυτή η τεχνολογία. Αυτοί που ένιωσαν ξεπερασμένοι και άχρηστοι όταν τα ρομπότ και η τεχνητή νοημοσύνη κατέλαβαν μεγάλα κομμάτια από τις δουλειές μας. Αυτοί που στεναχωρήθηκαν με το πολιτικό σύστημα και στράφηκαν εναντίον του. Ζουν διαφορετικού είδους ζωές έξω από την πόλη. Κάποιοι έχουν σχηματίσει μικρές κοινότητες αυτοτροφοδοσίας. Άλλοι απλώς έμειναν στα άδεια και εγκαταλελειμμένα σπίτια του μικρού 19ου αιώνα χωριά».

Δεν πρέπει να υπάρχει ιδιωτικότητα, καμία ικανοποίηση από το όργωμα του εδάφους ή τη σκληρή δουλειά ή τη χρήση των ταλέντων κάποιου για να δημιουργήσει και να παράγει κάτι. Η Μεγάλη Επανεκκίνηση προωθεί την ιδέα των ανθρώπων να στριμώχνονται και να ζουν σε μεγαλουπόλεις, ενώ όσοι εκτός αυτού του συστήματος αρνούνται να υποταχθούν στη "νέα κανονικότητα", θα ζουν σε "ρουστίκ χωριά" - αυτό είναι πολύ πιο ελκυστικό για όσους εμείς που βρίσκουμε την ψυχή και το μυαλό μας να βρίσκονται σε μια παράλληλη κοινωνία που είναι πιο αληθινή από το σύστημα ψεύδους και εξαπάτησής τους. Το έτος 2030 αναφέρεται στην ουτοπική τους Ατζέντα 2030, όπου κάποιος θα είναι «ευτυχισμένος» που δεν θα κατέχει τίποτα - ο πλούτος και οι πόροι τους θα ανήκουν σε αυτές τις ελίτ. Μπορεί να υπάρξει περισσότερος κεντρικός σχεδιασμός και έλεγχος σε αυτές τις συλλογικοποιημένες, υπερτεχνοκρατικές εποπτείες, mega «έξυπνες» πόλεις. Πιο εύκολο να παρακολουθούνται οι άνθρωποι μέσω του τύπου τεχνολογίας μαζικής παρακολούθησης που καθιέρωσε το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα και οι εταιρείες του, που τώρα εξάγονται από τους Big Tech Ολιγάρχες και τις κυβερνήσεις στις τσέπες τους.

                 

                

"Μπόλια" και Σφραγίδες Ψηφιακής Ταυτότητας της Τεχνοκρατίας

Σε ένα άρθρο τον περασμένο Δεκέμβριο, αναφέρθηκα στη συμβολική μετουσίωση αυτής της πειραματικής θεραπείας - η οποία χρησιμοποιεί τεχνολογία mRNA, ούτε καν ένα παραδοσιακό εμβόλιο - που αντιπροσωπεύει και τα θεμέλιά της μέσα στη δεισιδαιμονία που μεταμφιέζεται ως «επιστήμη». Πολλοί υποχρεωτικοί εμβολιασμοί έχουν πλέον χαλαρώσει και αποσύρονται, αλλά απλώς θα αλλάξουν την τακτική τους σε μια σταδιακή προσπάθεια μυστικότητας. Εκατομμύρια έχουν τρυπηθεί με πολλαπλά τρυπήματα κάθε έξι μήνες σε εγγυημένα κέρδη για τη Big Pharma τα επόμενα χρόνια. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ διατύπωσε την ιδέα ενός «διαβατηρίου υγείας» για τον κόβιντ που απαιτεί υποχρεωτική αιμοδοσία για να ταξιδέψετε και να πάτε σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις. Το αίμα θα ελέγχεται σε ένα "εγκεκριμένο από κόβιντ εργαστήριο" και εάν εγκριθεί, θα σας δίνει έναν γραμμωτό κώδικα QC στο τηλέφωνό σας. Χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain, αναμφίβολα συνδεδεμένη με εταιρείες που συνδέονται με το Unit 8200 και Big Tech ολιγάρχες. Απλώς για να δώσω ένα παράδειγμα: Η Fulgent Genetics, μια εταιρεία δοκιμών DNA με συμβόλαιο με πολλές πολιτειακές και τοπικές κυβερνήσεις για τη διεξαγωγή τεστ κόβιντ, ιδρύθηκε από δύο επιχειρηματίες με στενούς δεσμούς με την κινεζική κυβέρνηση.

Οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί είναι ένα παράδειγμα της Κινεζικής Κοινωνικής Πιστωτικής Βαθμολογίας, καθώς πράγματι οι Τεχνοκράτες θέλουν να μιμηθούν την κομμουνιστική Κίνα με τη συγχώνευση της μαζικής επιτήρησης και της τεχνολογίας ως πρότυπο για τον κόσμο. Θα είναι το καρότο για να χαλαρώσει το μαστίγιο των lockdown που γνωρίζουν ότι έχουν ρυθμίσει ψυχικά τόσους πολλούς ανθρώπους να αποδέχονται όλο και περισσότερο έλεγχο, αλλά παρόλα αυτά έκανε και άλλους να αφυπνιστούν περισσότερο αν πιεστούν πολύ περισσότερο. Αυτός είναι ένας Νευρο-Γλωσσικός Προγραμματισμός που τα «δικαιώματα» μπορούν να αφαιρούνται ή να παραχωρούνται ανάλογα με τις ορέξεις τους, επομένως θα πρέπει μόνο να καμφθεί η θέληση κάποιου και να τους παραχωρήσει τις δυνάμεις του. Αποθάρρυνση με την ψυχική φθορά ενός στοχευμένου πληθυσμού, του οποίου η ζωή καθίσταται πιο δύσκολη μέσω κοινωνικών πιέσεων. Αυτό παραδέχτηκε ανοιχτά μια έκθεση του Ιδρύματος Ροκφέλερ το 2010, η οποία προέβλεπε αυτά τα δύο τελευταία χρόνια:

"Κατά τη διάρκεια της Πανδημίας, οι εθνικοί ηγέτες σε όλο τον κόσμο έστρεψαν την εξουσία τους και επέβαλαν αυστηρούς κανόνες και περιορισμούς, από την υποχρεωτική χρήση μάσκας προσώπου έως τους ελέγχους της θερμοκρασίας του σώματος στις εισόδους σε κοινόχρηστους χώρους όπως σιδηροδρομικούς σταθμούς και σούπερ μάρκετ. αυτός ο πιο αυταρχικός έλεγχος και εποπτεία των πολιτών και των δραστηριοτήτων τους κόλλησε και μάλιστα εντάθηκε. Για να προστατευτούν από την εξάπλωση ολοένα και πιο παγκόσμιων προβλημάτων - από πανδημίες και διακρατική τρομοκρατία έως περιβαλλοντικές κρίσεις και αυξανόμενη φτώχεια - οι ηγέτες σε όλο τον κόσμο έλαβαν πιο σταθερό έλεγχο εξουσία. Αρχικά, η ιδέα ενός πιο ελεγχόμενου κόσμου κέρδισε ευρεία αποδοχή και αποδοχή. Οι πολίτες εγκατέλειψαν πρόθυμα μέρος της κυριαρχίας τους - και την ιδιωτικότητά τους - σε πιο πατερναλιστικά κράτη με αντάλλαγμα μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Οι πολίτες ήταν πιο ανεκτικοί, ακόμη και ανυπόμονοι για κατεύθυνση και επίβλεψη από πάνω προς τα κάτω, και οι εθνικοί ηγέτες είχαν μεγαλύτερο περιθώριο να επιβάλουν την τάξη με όποιον τρόπο τους βόλευε. Στις ανεπτυγμένες χώρες, αυτή η αυξημένη εποπτεία έλαβε πολλές μορφές: βιομετρικές ταυτότητες για όλους τους πολίτες, για παράδειγμα, και αυστηρότερη ρύθμιση των βασικών βιομηχανιών των οποίων η σταθερότητα θεωρήθηκε ζωτικής σημασίας για τα εθνικά συμφέροντα». (Rockefeller Foundation, «Scenarios For The Future of Technology and International Development", σελ. 19)

Αυτά τα εμβόλια έχουν συνδεθεί με ψηφιακές ταυτότητες σε αυτήν την τεχνοκρατική ατζέντα, όπως παραδέχτηκε ένα πρόγραμμα που θεσπίστηκε από κοινού από την GAVI, την Vaccine Alliance, τη χρηματοδοτούμενη από το Ίδρυμα Rockefeller ΜΚΟ ID2020 και την κυβέρνηση του Μπαγκλαντές το 2019: "Η ψηφιακή ταυτότητα είναι ένα ηλεκτρονικό αρχείο για το ποιος είναι ένα άτομο, αποθηκευμένο σε ένα μητρώο. Χρησιμοποιείται, σε αυτήν την περίπτωση, για να παρακολουθεί ποιος έχει εμβολιαστεί". Το ότι θεσμοθετήθηκε τη χρονιά που παραδέχονται τώρα ότι ξεκίνησε η κο-Rona, και ανέφερε συγκεκριμένα το 2020 ως το κρίσιμο έτος της, λέει πολλά για τον ρόλο της σε αυτήν την ατζέντα. Το ID2020 παραδέχεται ανοιχτά ότι χρησιμοποιεί blockchain και άλλη κρυπτοτεχνολογία για την Ατζέντα 2030. Ο ίδιος ο Gates παραδέχτηκε σε μια συνεδρία Q&A στο Reddit τον Μάρτιο του 2020: «Τελικά θα έχουμε κάποια ψηφιακά πιστοποιητικά (“we will have some digital certificates”) για να δείξουμε ποιος έχει αναρρώσει ή εξεταστεί πρόσφατα ή όταν θα έχουμε εμβόλιο, ποιος το έχει λάβει». Μετά ακολούθησε μια συνέντευξη τον Απρίλιο: «Είναι δίκαιο να πούμε ότι τα πράγματα δεν θα επανέλθουν στο κανονικό/φυσιολογικό μέχρι να έχουμε ένα εμβόλιο που έχουμε κάνει βασικά σε ολόκληρο τον κόσμο» ("It is fair to say that things won't go back to truly normal until we have a vaccine that we've gotten out to basically the entire world").

Αυτοί οι άνθρωποι είναι άθλια όντα των οποίων το "normal"/"κανονικό" θα πρέπει να απορριφθεί για αυτό που πραγματικά είναι: Μια ανώμαλη ψευδαίσθηση και ένα απελπισμένο ξόρκι που τοποθετείται σε πληθυσμούς που χρειάζονται απλώς να επαναβεβαιώσουν την έμφυτη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ τους - και την ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ - για να συνειδητοποιήσουν ότι η ατζέντα τους έχει «δύναμη» σε αυτούς που έχουν ενδώσει στη σύγχυση του «κανονικού» τους ως τη μόνη «πραγματικότητα». Ξεκινά με το να είμαστε σε εγρήγορση στην ατζέντα τους και να γιορτάζουμε αυτό που μας κάνει ανθρώπους αντί να ενδίδουμε σε οποιαδήποτε απόγνωση, καταστροφή ή κατήφεια. Το δικό μας είναι ένα μήνυμα που επιβεβαιώνει τη ζωή, υπέρ του ανθρώπου, ενώ το δικό τους είναι η επιτομή της ασθένειας, ακόμα κι όταν ισχυρίζονται ότι πρόκειται για έναν αποκαλυπτικό ιό και όχι για τον δικό τους έλεγχο και χειραγώγηση.

* Ο Sean Jobst είναι Αμερικανός blogger, συγγραφέας, φοιτητής ιστορίας και ερευνητής. Πολιτικά αυτοπροσδιορίζεται ως «φιλοσοφικός, εθνικο-αναρχικός» και θρησκευτικά ως "παγανιστής". Δηλώνει ότι αγαπά την ελευθερία και την διατήρηση των πολιτισμών, των κοινοτήτων και των φυλετικών ταυτοτήτων παγκοσμίως ενάντια στην καταναλωτική μονοκαλλιέργεια της παγκοσμιοποίησης και στέκεται απέναντι σε οποιαδήποτε ιδεολογία και δομή που στρέφεται κατά του ανθρώπου, όπως είναι ο Μετανθρωπισμός, το Great Reset των τεχνοκρατών, ο Μαρξισμός και το παγκοσμιοποιητικό ληστρικό χρηματοπιστωτικό σύστημα.

ΚΟ / πηγή

3 σχόλια:

DIMOKLITOS είπε...

Ἀγαπητὲ Κ.Ο ἔχω μεταφράσει τὴν συνέντευξη τοῦ ρώσου Κατασκόπου ποὺ αὐτομόλησε στὸν Καναδά.

Τὴν μετάφραση τὴν ἔχω κάνει ἐδῶ καἰ ἀρκετὰ χρόνια. Τὸ μόνο μειονέκτημα εἶναι οἱ πολλὲς σελίδες, 11.

Ἐπίσης ἔχω μεταφράσει τὴν ὁμιλία τοῦ Ἀλεξάντερ Σολζενίτσιν στὸ Πανεπιστήμιο τοῦ Χάρβαρντ τὸ 1978, 20 σελίδες.

Πολὺ προφητικὴ ὁμιλία.

Ἂν θέλῃς νὰ ἀνεβἀσῃς κάποια ἀπὸ αὐτὰ ἢ τμῆμα τους μὲ χαρά μου θὰ στὰ ἔστελνα.

dimoklitos@gmail.com

kwnkar είπε...

Οι σημερινοί Έλληνες:
- Ζουν μόνο στο δυστοπικό ΤΩΡΑ,
χωρίς να επιχειρούν προβολές στο αύριο
της τελεσίδικης (αλλά όχι αμετάκλητης)
επιβολής του Αντιχρίστου.
- Δεν προσπαθούν καν να φανταστούν που
θα οδηγήσουν οι παραχωρήσεις στις βουλές
των βουλιμικών βιοεξουσιαστών τους.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό άρθρο