Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΗΠΑ: Τα συνθήματα «μίσους» κατά των ομοφυλόφιλων ήταν… στημένα


Τον προηγούμενο Οκτώβριο, ένα ζευγάρι λεσβιών στο Κολοράντο των ΗΠΑ κάλεσε την αστυνομία, επειδή κάποιος άγνωστος είχε γράψει με κόκκινο χρώμα τη φράση “Kill the Gay” (‘Σκοτώστε τον/τους gay’) στο γκαράζ τους, ενώ μια θηλιά κρεμιόταν μπροστά στην πόρτα τους.

Όταν τις ρώτησε η αστυνομία, είπαν ότι πίστευαν ότι αυτές οι «πράξεις μίσους» ήταν αντίποινα από τους γείτονές τους και είχαν σχέση με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος φέρεται να ήταν αναστατωμένος που το ζευγάρι δεν πρόσεχε τα σκυλιά του.

Ωστόσο, οι δύο γυναίκες αρνήθηκαν να «υποκύψουν στο μίσος» και τοποθέτησαν αυτές τις πινακίδες στο γκαράζ τους:

Όμως σχεδόν οκτώ μήνες αργότερα, μετά την εμπλοκή του FBI, οι αρχές λένε ότι οι ίδιες οι γυναίκες μπορεί να ήταν υπεύθυνες για τις πράξεις αυτές. Ήδη κατηγορούνται για «αναστάτωση και ψευδή αναφορά», και μία από τις γυναίκες, η Aimee Whitchurch, αντιμετωπίζει και μια πρόσθετη κατηγορία για πλαστογραφία.

Το Fox 31 ανέφερε για το θέμα, λέγοντας ότι το ζευγάρι αρνήθηκε να δοκιμαστεί από ανιχνευτή ψεύδους, και ισχυρίζονται ότι είναι αθώες. Κατηγορούν μάλιστα μια πρώην συγκάτοικό τους.

Το ρεπορτάζ από το Fox 31:


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Καταλαβαίνει κανεὶς τὶ γίνεται μὲ τὴν ψυχικὴ ὑγεία αὐτῶν τῶν ἀνθρώπων.

    Ἔτσι πάει, μαζὶ μὲ τὴν σωματικὴ ἀνωμαλία καὶ ἡ ψυχικὴ διαστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που ΔΕΝ δημοσιεύονται: όσα δεν έχουν σχέση με το θέμα της ανάρτησης, όσα αποβλέπουν σε διαφήμιση, όσα είναι γραμμένα σε greeklish, όσα εκθέτουν προσωπικά δεδομένα, όσα είναι γεμάτα μίσος για λαούς ή κοινωνικές ομάδες, όσα είναι κακόβουλα, όσα είναι υβριστικά, όσα έχουν εριστική διάθεση και όσα είναι εντελώς βλακώδη (plus: σεντόνια, τρολιές & μπαρούφες). Με "ανώνυμους" δεν ανοίγουμε κουβέντα. Εάν αργεί η δημοσίευση ενός σχολίου, κάντε υπομονή. Αν περάσει πολύς καιρός, μάλλον θα το έχει φάει η μαρμάγκα.