Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Η Ελληνίδα υποψήφια των Οικολόγων Άννα Στάμου κατηγορεί την Ελλάδα για "καταπίεση των εκατομμυρίων μουσουλμάνων"!


ΦΩΤΟ: Η Στάμου υπερασπιζόμενη τον Μοχάμεντ Μόρσι, πρώην πρόεδρο της Αιγύπτου με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους, που ανατράπηκε από τον στρατό. Από την δράση οπαδών του Μόρσι, έχει χυθεί άφθονο χριστιανικό αίμα στην Αίγυπτο (βλ. εδώ, εδώ, εδώ και εδώ)
 Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η «εκλεκτή» της Τουρκίας και των μουσουλμάνων στις προσεχείς εκλογές φαίνεται πως δεν είναι κάποιος-α τουρκογενής υποψήφιος-α της δυτικής Θράκης, αλλά η ελληνικής καταγωγής υποψήφια ευρωβουλευτίνα του ψηφοδελτίου των Οικολόγων Πρασίνων, (ο Θεός να τους κάνει οικολόγους), κ Άννα Στάμου*. Άλλωστε αυτή είναι αποδεδειγμένα Ελληνίδα και έτσι δεν μπορούν να της ρίξουν την ρετσινιά της τουρκικής προπαγάνδας. Η εν λόγω κύρια λοιπόν, με φόντο την παραλία της Θεσσαλονίκης και τον Λευκό Πύργο που οι Τούρκοι τον θεωρούν σαν οθωμανικό σύμβολο, έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην μεγαλύτερη τουρκική ισλαμική εφημερίδα, την Zaman, εν όψει των ευρωεκλογών της μεθεπόμενης Κυριακής 25 Μαΐου.

Στην συνέντευξη αυτή η κ Στάμου με τον χαρακτηριστικό και έντονα επικριτικό κατά της Ελλάδας τίτλο : «Camisiz başkentin başörtülü adayı», δηλαδή, «Μαντηλοφορούσα υποψήφια σε πρωτεύουσα χωρίς Τζαμί», ρίχνει την πρώτη «βόμβα» υποστηρίζοντας ότι στην Ελλάδα υπάρχουν εκατομμύρια μουσουλμάνοι (!!!), τα συμφέροντα των οποίων θα υποστηρίξει αν εκλεγεί στο ευρωκοινοβούλιο. Οι μουσουλμάνοι αυτοί, όπως ισχυρίζεται η εν λόγω ελληνίδα μουσουλμάνα, δεν είναι μόνο οι "Τούρκοι της δυτικής Θράκης", (τους χαρακτηρίζει όλους Τούρκους ), και οι Αλβανοί μουσουλμάνοι, αλλά… εκατομμύρια άλλοι που κατοικούν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Φαίνεται πως ήδη γίναμε λοιπόν μια μουσουλμανική χώρα, σύμφωνα με την κυρία αυτή την υποψήφια των Οικολόγων και δεν το είχαμε μέχρι σήμερα αντιληφθεί! Αλλά το πιο τραγελαφικό είναι η απάντηση στην ερώτηση που της έκαναν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι γιατί είναι υποψήφια των Οικολόγων, ενός κόμματος τα μέλη του οποίου είναι αναγνωρισμένοι άθεοι, εχθροί των θρησκειών και αγνωστικιστές. Εδώ η κ Στάμου απάντησε πως σαν μουσουλμάνα ενδιαφέρεται άμεσα για το… περιβάλλον, (χα χα χα)!

Εκείνο όμως που ξεχωρίζει στην συνέντευξη της κ Στάμου στην τουρκική ισλαμική εφημερίδα, είναι ότι την υποψηφιότητα της θα υποστηρίξει με σθένος η λεγόμενη, «Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας»* που έχει έδρα την Αθήνα. Εκείνη δε με την σειρά της θα αγωνιστεί με δυναμικότητα για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων που ζουν και διαβιούν στην Ελλάδα και θα καταπολεμήσει με κάθε δυνατότητα που θα της δώσει η πολιτικοποίηση της, τις φοβερές «διακρίσεις» που εφαρμόζονται στην χώρα μας σε βάρος του μουσουλμανικού πληθυσμού που αριθμεί, όπως υποστηρίζει, πολλά εκατομμύρια. Ένα άλλο σοβαρό θέμα που έθιξε η κυρία αυτή στην Zaman, είναι το ζήτημα της ανέγερσης μουσουλμανικού τεμένους στην ελληνική πρωτεύουσα. Εδώ κατηγόρησε έντονα την ελληνική πλευρά ότι έχει αδικαιολόγητα καθυστερήσει στην προώθηση της ανέγερσης του τζαμιού και αυτό την ίδια ώρα που ήδη στην Αθήνα λειτουργούν περί τα εκατό μουσουλμανικά τεμένη, ενώ στην Τουρκία, στην χώρα της Zaman, η τουρκική κυβέρνηση προχωρεί στο μεγάλο ανοσιούργημα της εκ νέου μετατροπής της Αγίας Σοφίας, το σύμβολο αυτό της χριστιανοσύνης, σε μουσουλμανικό τέμενος.

Αλήθεια τι έχει να πει η κυρία αυτή για τις εκατοντάδες κοπέλες που απήγαγαν οι ομόθρησκοι της στην Νιγηρία ; Για τα φρικτά εγκλήματα των ομόδοξων της κατά των χριστιανών στην Συρία ; Για τους διωγμούς των χριστιανών σε πολλές μουσουλμανικές χώρες και στην Τουρκία, (σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατες διεθνείς εκθέσεις που τονίζουν την μεγάλη θρησκευτική καταπίεση στην Τουρκία) ; Αλλά.. αυτά δεν έχουν καμία σημασία μπροστά στο «μεγάλο σχέδιο» της μετατροπής της Ελλάδας, της ελληνορθόδοξης χριστιανικής Ελλάδας, σε ισλαμική χώρα, σε μεγάλο κέντρο του ανερχόμενου Ισλάμ της Ευρώπης!

Το εντυπωσιακό είναι ότι σε αυτό η κ Στάμου βρίσκει ενθέρμους συμπαραστάτες πολλούς Έλληνες θεομπαίχτες πολιτικούς των μνημονιακών κομμάτων, αλλά και των υποτιθέμενων «δημοκρατικών αριστερών» κομμάτων, πολλούς δημάρχους που φιλοδοξούν να γεμίσουν με μιναρέδες τις πόλεις τους και το πιο θλιβερό, ακόμα και πολλούς ιεράρχες που κυριολεκτικά έχουν… «χάσει τα αυγά και τα πασχάλια», καθώς έφτασαν στο έσχατο σημείο να υποστηρίξουν την ίδρυση Ισλαμικών σπουδών στην θεολογική σχολή της Θεσσαλονίκης! Εμπρός λοιπόν έφτασε η ώρα για να «κτίσουμε» μια ισλαμική Ελλάδα με τις ευλογιές και πολλών υποκριτών πολιτικών και φαρισαίων ρασοφόρων! Και εις ανώτερα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος - Πηγή

* Η κ Στάμου είναι σύζυγος του επικεφαλής της "Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας",  οργάνωσης, Αιγύπτιου Ναΐμ Ελγαντούρ. Ο Ελγαντούρ έχει δηλώσει ότι «το Κοράνι είναι πάνω από τη Δημοκρατία», έχει χαρακτηρίσει τον Σαμαρά «ρατσιστή», έχει προειδοποιήσει (;) ότι «..πρέπει να καταλάβετε ότι οι μουσουλμάνοι δεν φοβούνται τον θάνατο. Σύμφωνα με την πίστη μας, την ημέρα της γέννησης και του θανάτου μας είμαστε στα χέρια του Θεού...», έχει πει ότι ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ του «θυμίζει τον πάστορα με το Κοράνι στις ΗΠΑ» και άλλα…


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

8 σχόλια:

 1. το πολυ το ΚΚ κανει το παιδι οχι μονο μαλ@κα αλλαh και μουσουλμανα οικολογα.

  Summary trials and executions for treason.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Λέει το κείμενο "ακόμα και πολλούς ιεράρχες που κυριολεκτικά έχουν… «χάσει τα αυγά και τα πασχάλια»"... και αναρωτιέμαι εγώ: Τελικά αυτά, που λένε κάποιοι, ότι το 1821 όντως η επίσημη εκκλησία ήταν εναντίον της ελληνικής επανάστασης, είναι αλήθεια ή ψέματα; Στην εποχή μας το βλέπετε το παπαδαριό προς τα που τείνει σε αυτό, που λένε κάποιοι (σωστά ή λανθασμένα) Νέα Τάξη Πραγμάτων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τί νὰ κάνουμε, οἱ μουσουλμᾶνοι εἶναι εὐκολότερα ἐλέγξιμοι ἀπὸ τοὺς χριστιανούς. Αὐτοὺς θέλει πρὸς τὸ παρὸν ἡ παγκόσμια ἡγεμονικὴ ναυτικὴ ὑπερδύναμις Η.Π.Α.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κι ο Ελγαντούρ δεν μας κουβαλήθηκε εδώ ως Κόπτης χριστιανός;

  Μάλλον είναι πολλά τα λεφτά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πάντως, ο βυζαντινος ναύαρχος Ναρσης, οταν επιανε χριστιανους εξωμοτες, δηλαδη αρνητες της πατρωας θρησκειας, τους κρεμαγε αναποδα στο κατάστρωμα και τους εγδερνε ζωντανούς για να απομακρύνει το Χρίσμα της Βάπτισης. Κατι πρέπει να ήξερε.
  Εδω, κανακευουμε τον καθε μπασταρδο νεοταξιτη προδοτη........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. "Ο Ελγαντούρ είναι πράκτορας της Τουρκίας", καταγγέλλει o Θ. Κατσανέβας (στο 2:30).

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που ΔΕΝ δημοσιεύονται: όσα δεν έχουν σχέση με το θέμα της ανάρτησης, όσα αποβλέπουν σε διαφήμιση, όσα είναι γραμμένα σε greeklish, όσα εκθέτουν προσωπικά δεδομένα, όσα είναι γεμάτα μίσος για λαούς ή κοινωνικές ομάδες, όσα είναι κακόβουλα, όσα είναι υβριστικά, όσα έχουν εριστική διάθεση και όσα είναι εντελώς βλακώδη (plus: σεντόνια, τρολιές & μπαρούφες). Με "ανώνυμους" δεν ανοίγουμε κουβέντα. Εάν αργεί η δημοσίευση ενός σχολίου, κάντε υπομονή. Αν περάσει πολύς καιρός, μάλλον θα το έχει φάει η μαρμάγκα.