Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΙΤΑΛΙΑ: Δικαστήριο επιβάλλει την Σαρία. Ιταλίδες καταδικάστηκαν γιατί έκαναν μπάνιο με μαγιό σε παραλία με μουσουλμάνους!

Νεότερη ενημέρωση: Η είδηση φαίνεται να παρουσιάστηκε πρώτη φορά από την ιταλική ιστοσελίδα Giornale del Coriere (εδώ), η οποία δηλώνει ότι είναι "σατιρική".

Τρεις Ιταλίδες πήγαν σε μια ιδιωτική παραλία στο θέρετρο Ταορμίνα. Εκεί βρίσκονταν κάποιοι Σαουδάραβες τουρίστες με τις γυναίκες τους οι οποίες φορούσαν το μπούρκα - μαγιό.
Οι Ιταλίδες σύρθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου το οποίο τις επέβαλε γερό χρηματικό πρόστιμο. Ο φιλο-Σαρία Ιταλός δικαστής έκρινε ότι οι γυναίκες έκαναν τους Σαουδάραβες να "αισθάνονται ντροπή" φορώντας μπικίνι μπροστά τους. Χαρακτήρισε δε ότι οι κοπέλες ήταν "αναίσθητες".
Διαβάζουμε την είδηση από την ιταλική ιστοσελίδα:
3 Ιταλίδες καταδικάστηκαν να πληρώσουν πρόστιμο 2.582 ευρώ η κάθε μία, επειδή φορούσαν μπικίνι σε μια παραλία στην Ταορμίνα στην οποία βρίσκονταν ορισμένες οικογένειες μουσουλμάνων.
Διαβάζεις την είδηση​​, και λες πλάκα θα είναι, αλλά όχι, δεν είναι. Το Ειρηνοδικείο της Μεσσήνης της Σικελίας (ιταλ. Messina, ιδρύθηκε από Έλληνες αποίκους και  πήρε το όνομά της προς τιμήν της πελοποννησιακής Μεσσήνης) καταδίκασε τρεις κοπέλες να πληρώσουν χρηματική ποινή  2.582 € η  κάθε μια, επειδή εμφανίστηκαν με μπικίνι σε μια ιδιωτική παραλία του πολύ γνωστού τουριστικού θέρετρου της Ταορμίνα, όπου υπήρχαν ορισμένες οικογένειες μουσουλμάνων από την Σαουδική Αραβία που έκαναν διακοπές στην Ιταλία. Να σημειώσουμε ότι αν σε κάποια Ιταλίδα έρθει η φαεινή ιδέα να πάει διακοπές στη Σαουδική Αραβία, θα πρέπει να ξέρει ότι δεν μπορεί να οδηγεί αυτοκίνητο ή να καπνίζει σε δημόσιους χώρους ή να εμφανίζεται ακάλυπτη. Ξέρετε, σε πολλές χώρες του κόσμου, οι άνθρωποι θέλουν να φυλάξουν τις δικές τους παραδόσεις και έθιμα και δεν τους νοιάζει να υποβάλουν σε αυτό που θέλουν τους ξένους που βρίσκονται στο τόπο τους. Αναρωτιέμαι γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε κι εμείς το ίδιο.
Η απόφαση  αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι «…άσεμνες πράξεις θεωρούνται οι πράξεις που, σύμφωνα με την κοινή λογική, προσβάλλουν τη σεμνότητα. Έτσι, το άσεμνο και το κοινό αίσθημα είναι αντίθετα στοιχεία, τα οποία υπάρχουν ακριβώς λόγω της αντίθεσής τους. Η ντροπή, τα αισθήματα ντροπής, η αμηχανία, η απώθηση είναι χαρακτηριστικά του ατόμου που, παρά τη θέλησή του, βρίσκεται μπροστά από γεγονότα άλλων ανθρώπων που δεν ανταποκρίνονται στην παιδεία του και τον πολιτισμό του… Η σεμνότητα γίνεται κοινή λογική όταν τα μέλη της ανθρώπινης κοινωνίας μοιράζονται την ίδια ευαισθησία προς το γυναικείο σώμα το οποίο σε μερικές ανατολικές κοινωνίες, αν δεν καλύπτεται πλήρως μπορεί να θεωρηθεί άσεμνο…. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η έννοια της κοινής ευπρέπειας αλλάζει, όχι μόνο με την πάροδο του χρόνου μέσα σε μια δεδομένη κοινωνία, αλλά επίσης αλλάζει από την μία κοινωνία στην άλλη… Οι συγκεκριμένες κοπέλες ήταν οι μόνες γυναίκες να χρησιμοποιούσαν μια τέτοια εμφάνιση (μπικίνι) και γνώριζαν ότι όλες οι γυναίκες της μουσουλμανικής πίστης φορούσαν ένα μαγιό που καλύπτει πλήρως όλο το σώμα τους, συμπεριλαμβανομένων των χεριών και των ποδιών….Στην περίπτωση αυτή, ο επικεφαλής ταξιδιωτικός πράκτορας στη Σαουδική Αραβία, ο Δρ Chokri Majouli είχε επανειλημμένα καλέσει, κατόπιν αιτήματος των μουσουλμάνων γονέων, να μην βρίσκονται (οι κοπέλες) στην πισίνα, για να μην τις δουν τα αγόρια που ήταν παρόντα τα οποία, λόγω της θρησκευτικής μουσουλμανικής τους εκπαίδευσης, ήταν μπερδεμένα, ζαλισμένα και κάπως συγκινημένα…Μια τέτοια εμφάνιση, σύμφωνα με την κουλτούρα τους, χαρακτηρίζει τις γυναίκες που ασκούν πορνεία σε ιδιωτικές κατοικίες…..

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κόκκινε Ουρανέ
έχω βρεθεί στην Ταορμίνα για επαγγελματικούς λόγους.
Πρόκειται για μέρος μαγευτικό που το απολαμβάνουν οι λεφτάδες.
Διαβάζουμε στην είδηση ότι ήταν ΙΔΙΩΤΙΚΗ η παραλία στην οποία πήγαν οι τολμηρές με τα μπικίνια.
-Πού πάτε δεσποινίς, με τόσους καραμουσουλμάνους ολόγυρα; και σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ παραλία;
Δεν σκέφτεστε ότι κάποιος θα βρεθεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ που είτε συμβολικά (με πρόστιμο) είτε πραγματικά, θα σας κόψει το ωραίο λαρύγγι;

Οι Μουσουλμάνοι υπερασπίζονται με ΖΗΛΟ τη θρησκεία τους.

Δε χαμπαριάζουν μία, απο πολλές δημοκρατίες και φιλελεύθερες ιστορίες, πρέπει να το καταλάβει ο δύσμοιρος δυτικού τύπου, χλεχλές, νερόβραστος άνθρωπος.

Μερικές φορές, τα κορίτσια, αγνοούν τους κινδύνους και πάνε γυρεύοντας.
Μετά...φταίει ο ...βιαστής ή ο φονιάς;
Ας πρόσεχαν λίγο περισσότερο τα κοριτσάκια!
Καλύτερα να προλαμβάνουμε κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις παρά να προσπαθούμε εκ των υστέρων να τις θεραπεύσουμε.

SkyWatcher είπε...

Το ότι "το λαρύγγι το κόβει" η Ιταλική δικαιοσύνη είναι η είδηση.

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι.

LOST είπε...

Προς Ανώνυμο 12 Μαΐου 2014 - 10:09 π.μ.
Δηλαδή φίλε μου εσύ προτείνεις όπου κυκλοφορούν Μουσουλμάνοι να εφαρμόζεται αυτόματα η Σαρία?
Πολύ περίεργη,περί δημοκρατίας,αίσθηση έχεις αδερφέ.
Κάπως έτσι SkyWatcher η Ευρώπη ,από προπύργιο ελευθερίας που ήταν,κατάντησε ένας χαζοχαρούμενος πολυπολιτισμικός αχταρμάς.
Τι άλλο έχουν να δουν τα ματάκια μας ακόμη!!

Ανώνυμος είπε...

Ὥστε θεωρεῖς τοὺς Δυτικοὺς νερόβραστους καὶ χλεχλέδες;

Μήπως ἤθελες τοὺς ἄνδρες μας αἱμοσταγεῖς βάρβαρους βιαστές γηραιῶν καὶ ἀνηλίκων ἀγοριῶν καὶ κοριτσιῶν;

Μήπως εἶσαι μουσουλμᾶνος;

Δὲν πρόκειται,ἀγαπητέ νὰ ἀρχίσουμε νὰ ζοῦμε κατὰ πώς θέλει ἡ πιό βάρβαρη καὶ ἀπολίτιστη θρησκεία πού στὴν οὐσία εἶναι πολιτικὸ σύστημα καὶ ὄχι θρησκεία.

Μολονότι αἰσχύνομαι γιὰ πολλὰ ποὺ συμβαίνουν στὴν Εὐρώπη ὅπως π.χ τὴν ἐκλογὴ τοῦ/τῆς ἀνώμαλης Κοντσίτας(ἀλήθεια τὶ βαθμὸ ἔδωσε ἡ Ἰταλία,ἀλλὰ τὴν πείραξε τὸ μπικίνι; ), παρ᾿ὅλ᾿αὐτὰ ἐδῶ στὴν Δύσι εἶναι πολύ καλλίτερα.

Ἄς τὸ πάρουν ἀπόφασι οἱ μουσουλμᾶνοι πώς δὲν εἴμαστε διατεθημένοι νὰ ζήσουμε σύμφωνα μὲ τὴν Σαρία.

Τό πιό πιθανὸ εἶναι νὰ γεμίσουν τὰ εὐρωπαϊκὰ gutters ἄν ἐπιμένουν.

Ἄντε γιατὶ πολύ θάρρος πήρανε οἱ Ἰσλαμοφασίστες.
Υ.Γ

γράφεις..
"Μερικές φορές, τα κορίτσια, αγνοούν τους κινδύνους και πάνε γυρεύοντας."

Δὲν τὸ ξέραμε νὰ καλυπτόμεθα ἀπὸ τὴν μύτη μέχρι τὰ δάκτυλα τῶν ποδιῶν γιὰ νὰ μὴ σᾶς ἔρχονται ὅποιεσδήποτε ἐπιθυμίες.

Ανώνυμος είπε...

http://ellinikahoaxes.blogspot.gr/2014/05/2500.html


ουρανε ειναι hoax κατεβασε το αρθρο γιατι εισαι top blog και δεν λεει :)
Φιλικα

Ανώνυμος είπε...

Ένα άμεσο μελλοντικό σημείο σύγκρουσης της Δύσης και της Ανατολής μέσω της λαθρομετανάστευσης , θα είναι αυτό. Τα ξέκωλα της δύσης θα έρθουν σε πλήρη σύγκρουση με τους φερετζέδες της ανατολής. Το ελληνικό μέτρο του ντυσίματος δεν το ξέρει και ούτε μπορεί να το αντιληφθεί ούτε η δύση ούτε η ανατολή. Βρίσκονται στα δύο αντίθετα άκρα και η συμβίωση θα είναι αφόρητη. Ευτυχώς εδώ αυτό δεν θα το ζήσουμε γιατί ούτε topless βγαίνουν οι δικιές μας στις παραλίες όπως οι δυτικές, ούτε με φερετζέδες. Θα έχουμε όμως άλλες συγκρούσεις.

Unknown είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ellinikahoaxes.blogspot.com/2014/05/2500.html

ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΙΣΛΑΜΟΦΙΛΟ :

Επειδή τελικά ο συνεργαζόμενος Έλληνας με την μουσουλμανική αδελφότητα αναρωτιέται από πού το έβγαλα αυτό το συμπέρασμα,.

Μα όταν πριν ένα μήνα μας παραπέμπε να διαβάσουμε στην σελίδα της μουσουλμανικής αδελφότητας bufaleedintorni.wordpress.com από όπου έπαιρνε τις πληροφορίες του τότε τι ακριβώς ήταν;

Θα θελα να καταλάβω μα τι έκανε τότε ;;; δεν συνεργαζόταν τότε με τους ισλαμιστές του Λουγκάνο ;;;;

Επίσης πρέπει να ξέρει ότι εκεί που μας έστελνε κάτω-κάτω έγραφε :

Ringrazio Le bufale del “Mattino” leghista sull’Islam che mi hanno aiutato nella ricerca delle fonti

ΔΗΛΑΔΗ:
Ευχαριστώ Τα βουβάλια του πρωινού Συνδέσμου για το Ισλάμ που με βοήθησαν στην αναζήτηση των πηγών.

Όσο για τα νευράκια του ….
Χα, χα, χα ….
Το διασκέδασα …. πολύ !!!!!!!!!!

Βέβαια ….
Χμ, ο Έλληνας που παίρνει πληροφορίες από τα βουβάλια της μουσουλμανικής αδελφότητας του Λουγκάνο και κόπτεται μήπως και κακολογηθεί το Ισλάμ …. καλά θα κάνει να πληροφορηθεί ότι ο Heil Gap δεν αντιπροσωπεύει ούτε τον Χίτλερ αλλά ούτε και τον ισλαμικό πολιτισμό που μάλλον θα λατρεύει ο ίδιος …

Τώρα για την αρχή όπως γράφει …. μάλλον υπάρχει το τέλος της βλακείας, μα αυτή η αρετή ως φαίνεται ανήκει αποκλειστικά στον Έλληνα φίλο του Ισλάμ.



Ανώνυμος είπε...

Όλα άρχισαν από την προσπάθεια του Αυτοκράτορα Ηράκλειτο να ελέγξει της αραβικές φυλές. Ο Μωάμεθ πεθανε το 632μΧ και ο αυτοκράτορας το 641μΧ. Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό. Το μυστικό βρέθηκε στην κατοχή του Μωάμεθ του Πορθητή. Όταν το διάβασε κατάλαβε και βαπτίστηκε Χριστιανός όπως και τάφηκε στον ναό Αγίων Αποστόλων στην Κωνσταντινούπολη.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑς το οτι η δυση εχει ξεφυγει ειναι γνωστο αυτο ομως που μου κανει εντυπωση ειναι η παθητικοτητα των ευρωπαιων πολιτων,,,μας κλεβουν σκοτωνουν βιαζουν και ανεχοματε τα παντα,,οι μεγαλοι εχουν σχεδιο,,μαλλον εμφυλιος μεταξυ ευρρωπαιων μεταναστων πληρες χαος,,οι ανθρωποι μονο αρπαζουν και εμεις τους αφηνουμε,,η εποχη θελει προσοχη σε ολα,,οποιος δεν τοχει καταλαβει εφυγε,,,