Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Η Γερμανία εισάγει ειδικό βραχιολάκι για να εισέρχονται οι «νόμιμοι» στα καταστήματα

Σύμφωνα με τον κανονισμό 2G στην Γερμανία, μόνο άτομα που έχουν εμβολιαστεί κατά του COVID-19 ή έχουν νοσήσει και έχουν αναρρώσει έχουν πρόσβαση στα καταστήματα. Τα παντοπωλεία, τα φαρμακεία και τα φαρμακεία εξαιρούνται από αυτόν τον κανόνα.

– Υπάρχει επί του παρόντος (…) σύγχυση με τους κανονισμούς ελέγχου 2G στο λιανικό εμπόριο (…). Υπάρχει επείγουσα ανάγκη για εναρμόνιση, δήλωσε ο Stefan Genth, Γενικός Διευθυντής της Γερμανικής Εμπορικής Ένωσης (HDE), την Τετάρτη του dpa.

Χάρη στη «λύση περικάρπιου» (λύση κορδέλας) που χρησιμοποιείται ήδη στο Mainz, για παράδειγμα, κάθε πελάτης ελέγχεται μόνο μία φορά για 2G και στη συνέχεια λαμβάνει ένα βραχιολάκι με το οποίο έχει πρόσβαση σε όλα τα υποκαταστήματα εκείνη την ημέρα.

Θα ήταν μεγάλη ανακούφιση για το εμπόριο, επεσήμανε ο Genth. ̵

Ο έλεγχος κάθε πελάτη σε κάθε υποκατάστημα συνδέεται με σημαντική προσπάθεια και οδηγεί σε ουρές μπροστά από την πόρτα του καταστήματος. Ως εκ τούτου, από εμπορική άποψη, είναι λογικό να επεκταθεί η λύση των βραχιολιών που ισχύει σε ορισμένες ομοσπονδιακές πολιτείες σε ολόκληρη την ομοσπονδιακή επικράτεια, πρόσθεσε ο επικεφαλής της HDE.

ΚΟ / πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και δεν θα ελέγχεται η γνησιότητα του βραχιολακίου;
Εδω λοιπόν στο κομμουνιστοσοβιετιστάν και βραχιολάκι και έλεγχος.
Διότι μπορεί και να αντιγραφεί!
Και για να μην αντιγραφεί ...σφήνάκι!!!

Gr.Nationalist.Socialist είπε...

Όταν τους λέμε για τσιπακι και αλλα μας αποκαλούν συνωμοσιολογους και ψεκασμένους

Σιγά σιγα μας το πασάρουν

Ανώνυμος είπε...

Μέρα με τη μέρα καθαρίζει από τη ομίχλη το τοπιο.Τους ταλαιπωρούν με το βραχιολακι για να ζητήσουν ικετευτικά το υποδερμικο τσιπακι!