Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Εξωγήινος Σιβηρίας με δέρμα κοτόπουλου


Βίντεο με το νεκρό σώμα ενός εξωγήινου που βρέθηκε στην παγωμένη Σιβηρία, αναρτήθηκε στο YouTube, στις 14 Απριλίου.

Τρεις μέρες αργότερα, μεταφράστηκε στα Αγγλικά και την Τρίτη 19 Απριλίου οι θεάσεις του βιντεοκλίπ ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο.

Το άψυχο σώμα του Ε.Τ. βρέθηκε στο χωριό Kamensk, κοντά στο Irkutsk της Ρωσίας -republic Buryatia- βόρεια της λίμνης Baikal. Ο Ε.Τ. έχει ύψος μικρότερο του ενός μέτρου και λείπει το ένα πόδι του.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρουν πως τον Μάρτιο, στην περιοχή αυτή υπήρχαν πολλές αναφορές για UFO, κάποιες από αυτές τις αναφορές, συνδέθηκαν με στρατιωτικές ασκήσεις που έγιναν σε κοντινή στρατιωτική βάση.

Ο διευθυντής σύνταξης της τοπικής εφημερίδας Kabansk υποψιάστηκε ότι ήταν το σώμα ενός νηπίου στο βίντεο και ειδοποίησε την αστυνομία, έτσι το τμήμα αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών του υπουργείου της χώρας, ξεκίνησε έρευνα.

χωρικοί της περιοχής δήλωσαν ότι πριν να βρεθεί το πτώμα του Ε.Τ. είδαν ένα UFO με ροζ φώτα που αναβόσβηναν.

Αλλά όταν εντόπισαν το άτομο που βρήκε τον Ε.Τ. και το ανέκριναν, ομολόγησε πως ο Ε.Τ. κατασκευάστηκε από δέρμα κοτόπουλου παραγεμισμένο με ψωμί. Επειδή η ανάρτηση του βίντεο δεν θεωρείται αδίκημα, οι αστυνομικοί έκαναν απλά μια αυστηρή σύσταση στον δημιουργό του.

Πηγή: Russia Today : ‘Siberian “Dead alien” fake’ / Το είδα στο: Hellenic Revenge

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tο ηξερα οτι ειταν ψεμματα δεν υπαρχουν εξωγηινοι αλλα και αν υπαρχουν μακρια απο εμας αυτο το ξερει μονο ο κυριος εμεις πιστευε και μη ερευνα

Ανώνυμος είπε...

Κι εμείς, πιστέψαμε τις Ρωσσικές αρχές... Δεν ξέρω αν είναι μούφα, αλλά η κατασκευή του με δέρμα κοτόπουλου και ψωμί ακούγεται μη πειστική...

4711

Ανώνυμος είπε...

Κι εγω που νομιζα οτι ηταν απο τα γιγαντιαια διαστημοπλοια που ανιχνευτηκαν περα απο τον Πλουτωνα!