Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΗΠΑ: Τους απέλυσαν και τους έδιωξαν από το σπίτι γιατί ήταν «πολύ θρησκευόμενοι»

Μπορούν να σας απολύσουν και να σας πετάξουν έξω από το σπίτι που νοικιάζετε επειδή είστε πάρα "πολύ θρησκευόμενος" ; Προφανώς, μπορούν. Και όλα αυτά στις ΗΠΑ!

Η Εταιρεία Διαχείρισης Hallmark έδιωξε τον Daniel και την Sharon Dixon από μια θέση διαχείρισης ακινήτων για το γεγονός ότι είχαν στο γραφείο τους ένα έργο τέχνης, που περιείχε μια αναφορά στην Αγία Γραφή.

Η χριστιανική νομική εταιρία Liberty Counsel θα εκπροσωπήσει τους Dixons.

Η ιστορία έχει ως εξής: Οι Dixons ήταν υπάλληλοι και ενοικιαστές των κρατικά επιδοτούμενων εγκαταστάσεων, Thornwood Terrace Apartments, στην Lake City της Φλόριντα. Το 2007, ένας περιφερειακός διευθυντής της Hallmark ρώτησε από την Σαρόν αν το κείμενο στο έργο τέχνης έχει σχέση με την Αγία Γραφή.

Όταν του είπε ότι έχει, ο διευθυντής απαίτησε να τον κατεβάσει και στη συνέχεια απέλυσε τους Dixons. Ο διευθυντής τους είπε ότι ήταν «πολύ θρησκευόμενοι». Στους Dixons δόθηκαν 72 ώρες για να εγκαταλείψουν το διαμέρισμά τους. Οι Dixons υπέβαλαν μήνυση κατά της Hallmark για θρησκευτικές διακρίσεις.

"Χαίρομαι που ο Daniel και η Sharon Dixon δεν προχώρησαν αυτή την υπόθεση που αφορά θρησκευτικές διακρίσεις," δήλωσε ο Mathew Staver, ιδρυτής και πρόεδρος του Liberty Counsel. "Είναι λάθος να απολύουν ή να διώχνουν κάποιον επειδή είναι χριστιανός."

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Νεωτερα χαλια απο το Αμέρικα

http://www.tanea.gr/kosmos/article/?aid=4707986

Η μουσουλμανία εξαπλώνεται και καταλαμβανει την γη ελεω σιωνιστων. Εξυπηρετει τα σχέδιά τους.