Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Φετβά κατά του Μίκι Μάους!


Ένας Σαουδάραβας Σεΐχης επιτέθηκε στο δημοφιλές cartoon της Disney, επειδή είναι ένας «στρατιώτης του Σατανά» και «ακάθαρτος διαφθορέας» που πρέπει να θανατωθεί σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο.

Σε συνέντευξή του στο κανάλι Al-Majd, ο σεΐχης και πρώην διπλωμάτης που κάποτε υπηρέτησε στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Ουάσιγκτον, καταδίκασε τα καρτούν που κάνουν αγαπητά τα τρωκτικά στους θεατές.

Ο ισλαμικός νόμος, είπε, βλέπει το ποντίκι ως «αποκρουστικό πλάσμα που διεφθείρει», ενώ τα παιδιά βλέπουν σήμερα τα ποντίκια ως αξιαγάπητα και "τρομερά", λόγω των κινουμένων σχεδίων, όπως στις ιστορίες του Τομ και Τζέρι, και του Μίκυ της Disney.

«Ο Μίκυ Μάους έχει γίνει ένας φοβερός ήρωας καρτούν, παρόλο που σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, ο Μίκυ Μάους πρέπει να θανατωθεί εξάπαντος», είπε ο Al-Munajid.

«Η Σαρία αναφέρεται στο ποντίκι ως τον «μικρό διαφθορέα» και λέει ότι είναι επιτρεπτό να το σκοτώσεις σε κάθε περίπτωση. Λέει ότι τα ποντίκια βάζουν φωτιά στο σπίτι, και οδηγούνται από τον Σατανά. Το ποντίκι είναι ένας από τους στρατιώτες του Σατανά», κατέληξε.

Ο ίδιος μουσουλμάνος κληρικός είχε εκδώσει άλλη φετβά, επιτιθέμενος στους Ολυμπιακούς Αγώνες (του Πεκίνου) τους οποίους αποκάλεσε "μπικίνι Ολυμπιακούς Αγώνες" και τους χαρακτήρισε «σατανικούς».

Εδώ το βίντεο:


Και η απάντηση του Σεΐχη μετά τον θόρυβο που έγινε:


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Zombie Apocalypse — Rise of Demonic Possession
http://beginningandend.com/zombie-apocalypse-rise-of-demonic-possession/

Ανώνυμος είπε...

Καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να πάψουν να είναι άνθρωποι.
Όχι μόνο να κωφεύσουν στη συνείδησή τους όταν σφάζουν τους ανθρώπους σαν να είναι ζώα (άλλο επαγγελματίας φονιάς κι άλλο θρησκευόμενος "καλλιεργημένος" δολοφόνος), αλλά και να εξαφανίσουν κάθε ίχνος λογικής στη σκέψη τους για να καταντήσουν ολότελα ηλίθιοι σαν κι αυτόν εδώ τον φασουλή.
Έτσι θέλει ο διάβολος τον άνθρωπο: κτήνος και ηλίθιο. Και στο ισλάμ, αυτά είναι στόχοι.

Ανώνυμος είπε...

Οτι ο micky mouse ειναι σατανικός, είναι, αλλά όχι για το λόγο που υποστηρίζουν οι μουσουλμάνοι...