Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΗΠΑ: Ηθοποιός αποκαλεί τον Ομπάμα «Κύριο, Θεό και Σωτήρα μας»



Ο μαύρος ηθοποιός Jamie Foxx (που είχε υποδυθεί τον Ray Charles και πήρε όσκαρ) ‘δόξασε’ τον Μπαράκ Ομπάμα ως «Κύριο και Σωτήρα μας» στα βραβεία Soul Train, σε ένα βίντεο που μεταδόθηκε το Σαββατοκύριακο.

«Είναι σαν εκκλησία εδώ. Πρώτα απ 'όλα, να δώσουμε τιμή στο Θεό, και Κύριο και Σωτήρα μας, τον Μπαράκ Ομπάμα», είπε περιχαρής στο πλήθος. Εν μέσω ζητωκραυγών επανέλαβε, "Μπαράκ Ομπάμα! Σηκωθείτε όλοι όρθιοι!»
(“Its like church in here. First of all, giving honor to God, and our Lord and savior, Barack Obama”… Barack Obama! Yall stand up!”)

O Foxx και ο "θεός" σε χαλαρή συνάντηση
Το βίντεο με το περιστατικό της ‘δοξολογίας’ του ‘θεού’ Ομπάμα που έλαβε χώρα λίγο μετά τις προεδρικές εκλογές αλλά κυκλοφόρησε τώρα, έκανε το γύρο της μπλογκόσφαιρας και προκάλεσε την απάντηση της οργάνωσης "Καθολική Λίγκα για τα Θρησκευτικά και Πολιτικά Δικαιώματα στις ΗΠΑ" (Catholic League for Religious and Civil Rights in the United States).

"Τα ‘θεοφάνεια’ του Foxx είναι εντυπωσιακά," είπε ο πρόεδρος της Λίγκας Bill Donahue σε μια δήλωση. "Μας έδειξε ότι ακόμη και αν ο Ομπάμα δεν μπόρεσε να σταματήσει τους ωκεανούς από τον σηκωθούν (όπως ο ίδιος υποσχέθηκε να κάνει το 2008), κατάφερε να πείσει τον Jamie Foxx, και χωρίς αμφιβολία και λεγεώνες άλλων, ότι ο Θεός υπάρχει. Αν και θα δούμε εάν ο ‘Θεός’ μπορέσει να επιβιώσει από μια μήνυση για παραβίαση θεμάτων που έχουν σχέση με την εκκλησία και το κράτος".

Δείτε το βίντεο με την ‘θεοποίηση’ του Ομπάμα από τον Foxx :


ΚΟ: Κάποιος μπορεί να πει ότι ήταν ένα «αστείο». Πολλοί ήδη, στα σχόλια, βρίζουν τους «φανατικούς χριστιανούς» που διαμαρτύρονται. Καταρχάς, τέτοιου είδους «αστεία» πλέον στις ΗΠΑ επιτρέπονται μόνο όταν απευθύνονται από μαύρους σε μαύρους. Σε αντίθετη περίπτωση θα είχαμε καταιγισμό διαμαρτυριών και ‘προοδευτικό’ αντι-λευκό παραλήρημα. Έπειτα τα «αστεία» τους ξέρουν να τα κάνουν όλοι οι γελωτοποιοί (μαύροι και άσπροι) μόνο με τον Χριστό. Θα ήθελα να ήξερα αν θα γέλαγε η Αμερική σήμερα, εάν ο ‘αστειούλης’ Φοξ έλεγε ότι ο Ομπάμα είναι ο Αλλάχ. Ας σημειωθεί ότι ο πατέρας του είναι μουσουλμάνος.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μίλησε και φοξ. Σιγά το άτομο. Σιγά τον ηθοποιό! Ένας γελοίος είναι!