Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Κρέμασαν ξύλινο σταυρό σε τζαμίΈνας ξύλινος σταυρός ύψους δύο μέτρων, κρεμάστηκε σε ένα τζαμί από άγνωστους, την Παρασκευή.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Karaca Πασά τζαμί στη νότια πόλη Gotze Delchev, 200 χλμ από την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια.

Η κίνηση αυτή καταδικάστηκε από το μουσουλμανικό στοιχείο στη Σόφια.

Με δήλωση το Περιφερειακό Γραφείο του Μουφτή στο Blagoevgrad κατδίκασε έντονα την επίθεση, δηλώνοντας : «Τα γεγονότα που προκαλούν διαμάχη μεταξύ των θρησκειών και απειλούν άμεσα την εθνική ασφάλεια θα πρέπει να διερευνηθούν και οι δράστες θα πρέπει να προσαχθούν στη δικαιοσύνη."

Το περιφερειακό γραφείο είπε ότι παρόμοιες επιθέσεις έχουν συμβεί πρόσφατα και έκανε έκκληση για επαρκή προστασία έναντι πιθανών μελλοντικών επιθέσεων.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: